(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
projek.kurus. JOM KURANGKAN BERAT BADAN HARI INI ❗️ .
.

Jom mulakan misi KURUS kora

JOM KURANGKAN BERAT BADAN HARI INI ❗️ . . Jom mulakan misi KURUS korang sekarang. Takmo dah tangguh tangguh. Asyik terpesong je misi KURUS bila nak berjaya nyaa ❓ . . Macam mana nak KURUS kalau asyik kelaut je ❓ . Meh la MISI KURUS DENGAN DARY TEA. 💕 . . dengan DARY TEA ni korang takyah risau diet kelaut sebab Dary ni jenis DETOX. Korang makan banyak pun takde hal nanti Dary akan LAWASKAN PEMBUANGAN korang dan singkirkan semua lemak-lemak, toksik dan air berlebihan dalam badan. . . Tak percaya minum DARY boleh KURUS ❓ . . Korang scroll sendiri profile dayah tengok semua feedback customer dayah. 100% real testimoni berjaya tauu bukan copy org punyaa . . . DARY MAHAL TAK ❓ . TAK sayang. RM40 je. . So tunggu apa bosskuu meh lelaju wasap ALYAA. . WASAP ALYAA 0192156022 #DaryTeatox #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatox #tehherba #tehorganik #tehdetox #slimmingtea #detoxteamalaysia  #daryslimmingtea #nakkurus  #teatoxmurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #kakicantik #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #tehkurusjb #tehkurusklang #tehkuruskl #kakikurus #perutkempis #Agentdiperlukan #ejenwanted #ejendiperlukan #nakkurus

Share 1 0
projek.kurus. Jangan biar LEMAK jadi kawan baik korang. .
.

Sampai bila korang nak

Jangan biar LEMAK jadi kawan baik korang. . . Sampai bila korang nak ternak lemak tu? Tak penat ke bawak lemak jejalan sana sini. Taknak ke merasa jadi KURUS sikit.? . . Jom la jadi macam customer alyaa ni. Dari GEMUK BOOLAT sekarang SELIM MELIM cantik gilaa. 👸 . . Dia menyesal tak kenal DARY TEA awal . Kalau tak mesti makin cantik berseri-seri masa majlis perkahwinan dulu. Tapi takpelah at least sekarang dia dah BERJAYA BUANG LEMAK-LEMAK JAHAT DIA. korang bila lagi ❓ . . Bukan susah pun nak KURUS ni. Minum je DARY TEA kompem boleh KURUS tapi jangan la hangat-hangat tahi ayam je kann. Nak KURUIHH kenalah berusaha sikit. 💪 . . Benda boleh KURUS buat apa simpan lemak ❓😬 meh wasap alyaa cepat kita buang lemak. . . 0192156022 . Takpun nak lagi mudah korang tekan je link wasap kt profile alyaa tuu. 😉 . . #DaryTeatox #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatox #tehherba #tehorganik #tehdetox #slimmingtea #detoxteamalaysia  #daryslimmingtea #nakkurus  #teatoxmurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #kakicantik #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #tehkurusjb #tehkurusklang #tehkuruskl #kakikurus #Agentdiperlukan #nakkurus

Share 0 0
projek.kurus. Gara-gara AIR DETOX ni lah beratus ribu testimoni berjaya KURUS. .
.

Gara-gara AIR DETOX ni lah beratus ribu testimoni berjaya KURUS. . . Kesan seawal seminggu. . . Korang nak tak kalau alyaa share dan guide korang sampai berjaya macam customer-customer alyaa yg lain ❓ . . Kalau nak korang wajib kena beli DARY TEA dengan alyaa dulu. Nanti Alyaa guide korang supaya boleh KUWUSSS . . meh wasap alyaa cepat 019-2156022 . Atau tinggalkan no tel korang. . . . Takpun kalau nak FAST RESPOND tekan link wasap kt profile alyaa. . . #DaryTeatox #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatox #tehherba #tehorganik #tehdetox #slimmingtea #detoxteamalaysia  #daryslimmingtea #nakkurus  #teatoxmurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #kakicantik #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #tehkurusjb #tehkurusklang #tehkuruskl #kakikurus #perutkempis #Agentdiperlukan #ejenwanted #ejendiperlukan #nakkurus

Share 1 0
joearmasrg. Kesihatan ni harta yang paling bernilai. Kalau dah dapat penyakit, bar

Kesihatan ni harta yang paling bernilai. Kalau dah dapat penyakit, baru nak sedar pentingnya kesihatan. Apa kata Anda mulakan penjagaan kesihatan Anda dengan menghapuskan racun racun dalam badan tu dulu? Teatox Sisfel berfungsi untuk menyahtoksinkan badan, menguruskan badan, meningkatkan kadar metabolisme badan, melawaskan sistem pencernaan dan mencantikkan kulit. Jom wasap untuk dapatkan 1 kotak TEATOX 💚 . www.wasap.my/+601114232499 #adadisumacorp #sisfel #sisfelwarriors #teatox #felinna #hotlotion #detoxtea #naksihat #nakkurus #cantik

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
teh.detox.kurus.dary. SENYUM LEBAR LOST 9 KILO DARI 87KG 👏 .
.

Alahaiii manis bersemut aka

SENYUM LEBAR LOST 9 KILO DARI 87KG 👏 . . Alahaiii manis bersemut akak kita ni sejak dah berjaya TURUN 9 KILO BERAT BADAN 😍 . . Kalau dulu badan berisi sampai nak cari baju pun susah. Kembang sana sini. Tapi sekarang dah KURUS dah. Nampak beza banyak gilaa. 😍 . . Kalau konsisten lagi ni iza rasa boleh dapat size M pulak lepasni. Auchh lagi lah manis berseri-seri. 💗 . . Dengan DARY TEA ni tak kisah lah berat korang banyak mana. Badan besar mana pun DARY boleh tolong. Sebab DARY ni kan TEH CAIRKAN LEMAK. sebab tu dari size XXL boleh tukar jadi L-M. 🔥 . . Iza tak tipuuu sebab dah beribu testimoni berjaya TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERLAPAR dengan hanya minum DARY TEA ni. Korang taknak cuba ke? Sape nak KURUS meh wasap iza cepat. . . . 📲 0168548268 . . #kurussihat #darytea #daryteatox #prelovedmalaysia #bajukurung #daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #tehdetox #tehdetoxmalaysia . .

Share 0 0
urbandetoxcommunity. Start where you can, don't compare your day 1 to others day 365. Juice

Start where you can, don't compare your day 1 to others day 365. Juice : pineapple, ginger, lemon @freshstartjuicing Really glad I found your page, you rock! 🔥

Share 3 1
petua.teh.kurus.dary. KETARA BERUBAHAN 😍 .
.

Korang tengok lah betapa ketaranya perbezaan

KETARA BERUBAHAN 😍 . . Korang tengok lah betapa ketaranya perbezaan sebelum dan selepas minum DARY TEA 💚 . . Dari BULAT CHUBBY sekarang dah macam Uqasha 😍 lawa naw naw sejak makin KUWUSSS ni. . . Bayangkan hanya dengan TEH MAGIK yang bermodalkan RM1 je korang boleh KURUS RAMPING TANPA SEKSA 🔥 . . Minum-minum je dah KURUIHH. Nak tahu tak TEH apa ❓ . . Sape nak KURUS meh wasap ikah cepat. . .. . 📌 psstt PROMOSI 3 SET RM100 ada lagi tauu meh wasap ikah cepat. . . . 📲 0145260482 . . #kurussihat #darytea #daryteatox #prelovedmalaysia #bajukurung #daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #tehdetox #tehdetoxmalaysia . .

Share 0 0
teatoxnco. We asked, and you’ve chosen! Here are the big FOUR topics you guys lov

We asked, and you’ve chosen! Here are the big FOUR topics you guys love the most. We believe DETOX shouldn’t only be about health, it also includes other areas of our lives, from relationships, self-image, and so much more! We hope talking about these FOUR themes have helped all of us #EmbraceOurBetterSelf!

Share 14 1
sisfel.marang.official. Makin ramai pulak yang tegur Zara makin kurus. 😅Terpaksa say no to #t

Makin ramai pulak yang tegur Zara makin kurus. 😅Terpaksa say no to #teatoxsekatselera sisfel sekarang #sisfelsupestar #sisfel #teatoxsisfel #teatoxsekatselera #teatoxKurus #teatox

Share 0 0

60% of what you put on your body is absorbed by the skin?! . . Extreme Melt by Savvy B is made with unique blends of pure essential oils and organic butters that target fat cells and shrink them! . . There isn't any caffeine, additives, fillers, or petroleum in our blend...we've carefully handcrafted the recipe so that even the most sensitive skin types can use it! . . We pride ourselves in taking a holistic approach to healing the body! . . 👇🏾👇🏾👇🏾Tag a friend so they can learn how to naturally and safely lose those inches! . . #fatburning #trimmer #dripdrip #thermogenic #organicchemistry #organicshop #womenhelpingwomen #holisticnutrition #dreamersanddoers #fempire #bossup #extrememelt #savvybboutique #savvybae #bodycon  #tuesdaytip #whatwaist #waisttrainer #naturalist #organics #cellulite #bellyfat  #ketobeginner #mommymakeover #tealovers #teatox

Share 4 0
daryteatoxoriginal.official. Korang nak kurus jugak ? Jom cuba #SetKombo #DaryTeatox .
.
.
.
☕1 SET

Korang nak kurus jugak ? Jom cuba #SetKombo #DaryTeatox . . . . ☕1 SET KOMBO DARY TEA ( 1 SLIMMY BODY + 1 SKINNY LEGS ) RM 48 SM / RM 52 SS . . ☕2 SET KOMBO DARY TEA ( 2 SLIMMY BODY + 2 SKINNY LEGS ) RM 88 SM / RM 92 SS . . ✔️ DIGALAKKAN AMBIL 2 SET KOMBO UNTUK KESAN MAKSIMUM . . . 🚚 HARGA DAH TERMASUK POSTAGE ✔️FREE GUIDE & TIPS . . 📲WHATSAPP 0197572420 . #DaryTeatox #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatox #tehherba #tehorganik #tehdetox #slimmingtea #detoxteamalaysia #daryslimmingtea #nakkurus #teatoxmurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #ajimaura #kakicantik #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #tehkurusjb #tehkurusklang #tehkuruskl #kakikurus #Agentdiperlukan #nakkurus

Share 1 0
daryteatox.official. Korang nak kurus jugak ? Jom cuba #SetKombo #DaryTeatox .
.
.
.
☕1 SET

Korang nak kurus jugak ? Jom cuba #SetKombo #DaryTeatox . . . . ☕1 SET KOMBO DARY TEA ( 1 SLIMMY BODY + 1 SKINNY LEGS ) RM 48 SM / RM 52 SS . . ☕2 SET KOMBO DARY TEA ( 2 SLIMMY BODY + 2 SKINNY LEGS ) RM 88 SM / RM 92 SS . . ✔️ DIGALAKKAN AMBIL 2 SET KOMBO UNTUK KESAN MAKSIMUM . . . 🚚 HARGA DAH TERMASUK POSTAGE ✔️FREE GUIDE & TIPS . . 📲WHATSAPP 0197572420 . #DaryTeatox #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatox #tehherba #tehorganik #tehdetox #slimmingtea #detoxteamalaysia #daryslimmingtea #nakkurus #teatoxmurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #ajimaura #kakicantik #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #tehkurusjb #tehkurusklang #tehkuruskl #kakikurus #Agentdiperlukan #nakkurus

Share 0 0
daryteatox.official. Korang nak kurus jugak ? Jom cuba #SetKombo #DaryTeatox .
.
.
.
☕1 SET

Korang nak kurus jugak ? Jom cuba #SetKombo #DaryTeatox . . . . ☕1 SET KOMBO DARY TEA ( 1 SLIMMY BODY + 1 SKINNY LEGS ) RM 48 SM / RM 52 SS . . ☕2 SET KOMBO DARY TEA ( 2 SLIMMY BODY + 2 SKINNY LEGS ) RM 88 SM / RM 92 SS . . ✔️ DIGALAKKAN AMBIL 2 SET KOMBO UNTUK KESAN MAKSIMUM . . . 🚚 HARGA DAH TERMASUK POSTAGE ✔️FREE GUIDE & TIPS . . 📲WHATSAPP 0197572420 . #DaryTeatox #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatox #tehherba #tehorganik #tehdetox #slimmingtea #detoxteamalaysia #daryslimmingtea #nakkurus #teatoxmurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #ajimaura #kakicantik #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #tehkurusjb #tehkurusklang #tehkuruskl #kakikurus #Agentdiperlukan #nakkurus

Share 1 0
petua.kurus.cantik.lansing. Korang nak kurus jugak ? Jom cuba #SetKombo #DaryTeatox .
.
.
.
☕1 SET

Korang nak kurus jugak ? Jom cuba #SetKombo #DaryTeatox . . . . ☕1 SET KOMBO DARY TEA ( 1 SLIMMY BODY + 1 SKINNY LEGS ) RM 48 SM / RM 52 SS . . ☕2 SET KOMBO DARY TEA ( 2 SLIMMY BODY + 2 SKINNY LEGS ) RM 88 SM / RM 92 SS . . ✔️ DIGALAKKAN AMBIL 2 SET KOMBO UNTUK KESAN MAKSIMUM . . . 🚚 HARGA DAH TERMASUK POSTAGE ✔️FREE GUIDE & TIPS . . 📲WHATSAPP 0197572420 . #DaryTeatox #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatox #tehherba #tehorganik #tehdetox #slimmingtea #detoxteamalaysia #daryslimmingtea #nakkurus #teatoxmurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #ajimaura #kakicantik #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #tehkurusjb #tehkurusklang #tehkuruskl #kakikurus #Agentdiperlukan #nakkurus

Share 1 0
petua.kurus.cantik.lansing. Korang nak kurus jugak ? Jom cuba #SetKombo #DaryTeatox .
.
.
.
☕1 SET

Korang nak kurus jugak ? Jom cuba #SetKombo #DaryTeatox . . . . ☕1 SET KOMBO DARY TEA ( 1 SLIMMY BODY + 1 SKINNY LEGS ) RM 48 SM / RM 52 SS . . ☕2 SET KOMBO DARY TEA ( 2 SLIMMY BODY + 2 SKINNY LEGS ) RM 88 SM / RM 92 SS . . ✔️ DIGALAKKAN AMBIL 2 SET KOMBO UNTUK KESAN MAKSIMUM . . . 🚚 HARGA DAH TERMASUK POSTAGE ✔️FREE GUIDE & TIPS . . 📲WHATSAPP 0197572420 . #DaryTeatox #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatox #tehherba #tehorganik #tehdetox #slimmingtea #detoxteamalaysia #daryslimmingtea #nakkurus #teatoxmurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #ajimaura #kakicantik #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #tehkurusjb #tehkurusklang #tehkuruskl #kakikurus #Agentdiperlukan #nakkurus

Share 1 0
petua.kurus.cantik.lansing. Korang nak kurus jugak ? Jom cuba #SetKombo #DaryTeatox .
.
.
.
☕1 SET

Korang nak kurus jugak ? Jom cuba #SetKombo #DaryTeatox . . . . ☕1 SET KOMBO DARY TEA ( 1 SLIMMY BODY + 1 SKINNY LEGS ) RM 48 SM / RM 52 SS . . ☕2 SET KOMBO DARY TEA ( 2 SLIMMY BODY + 2 SKINNY LEGS ) RM 88 SM / RM 92 SS . . ✔️ DIGALAKKAN AMBIL 2 SET KOMBO UNTUK KESAN MAKSIMUM . . . 🚚 HARGA DAH TERMASUK POSTAGE ✔️FREE GUIDE & TIPS . . 📲WHATSAPP 0197572420 . #DaryTeatox #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatox #tehherba #tehorganik #tehdetox #slimmingtea #detoxteamalaysia #daryslimmingtea #nakkurus #teatoxmurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #ajimaura #kakicantik #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #tehkurusjb #tehkurusklang #tehkuruskl #kakikurus #Agentdiperlukan #nakkurus

Share 1 0
pinat.shop. KENAPA METABOLISME NEH ADA YG TINGGI, ADA YG RENDAH. 🤔

org yg makan

KENAPA METABOLISME NEH ADA YG TINGGI, ADA YG RENDAH. 🤔 org yg makan byk tp tak gemuk neh sbb metabolisme dia tinggi. makanan yg dia mkn, cepat je tukar jadi tenaga. so dia tak gemuk sbb takde lemak yg terhasil. org yg makan sikit tp senang gemuk plus susah turun. neh sbb metabolisme dia rendah. makanan yang dia makan, sebahagian jadi tenaga dan sebahagian lagi jadi lemak. huntung kan org yg metabolisme tinggi neh. metabolisme bergantung kepada komposisi tubuh individu tersebut iaitu berdasarkan jumlah otot dan jumlah lemak di dalam tubuh. tisu otot membakar atau menggunakan lebih banyak kalori untuk mengekalkan fungsinya berbanding dengan lemak. maka, mereka yang mempunyai banyak tisu otot akan mempunyai kadar metabolisme yang lebih tinggi berbanding dengan mereka yang mempunyai lebih banyak lemak. salah-satu fungsi TEATOX adalah untuk bantu menaikkan metabolisme bagi org hat mkn sket tp mokk tuh dan mengekalkan metabolisme bagi org yg mkn byk tp kuruih tuh pulak. harga TEATOX? tak sampai pun lima puluh hegget dah tu free postage plak tuh. boleh consume sekotak tu selama sebulan pulak. berbaloi kenssss.?? rujukan : https://kevinzahri.com/10-kaedah-tingkatkan-metabolisme-badan/ #tehhijau #teatox #sisfel

Share 0 0
coach_jiha. Ramai orang takut betul takboleh diet pada musim perayaan. Katanya ban

Ramai orang takut betul takboleh diet pada musim perayaan. Katanya banyak makan makan.😁 . Bagi coach takperlu risau apa yang anda makan 1-2 hari. Ia takkan membuatkan kita gemuk. Kita gemuk sebab apa kita makan sepanjang tahun. . So berikut 6 RUTIN HARIAN yang menyebabkan berat naik dengan cepat. . #tipkurus #coachkurus #herbalifemalaysia

Share 27 2
saraleels. Alhamdulillah. Yang ada masalah nak ‘membuang’ sebelum ini bola amalka

Alhamdulillah. Yang ada masalah nak ‘membuang’ sebelum ini bola amalkan minum teatox ya. . Rata rata pengguna kita feedback sekarang dah lancar je pembuangan tu. Perut pun rasa best dan ringan je sebab toksin yang ada dlm badan selama ini di nyahkan oleh teatox. . Uolls patut cuba hari ini. Pasti uolls terkejut bila baju baju mula longgar walaupun uolls makan tak pantang. . WhatsApp 0172089957 . Klik link Whatsapp 👉 wasap.my/+60172089957 . @saraleels #sisfeltitanium #nakkurus #cuciusus #detox #ubatsembelit #ubatbuasir #sisfel #sisfelwarriors #Felinnahotlotion #hotlotionfelinna #sisfelhotlotion #teatox #hotlotion #mealvy #maluapabossku #dramasangat #utusancintabuatadam #sweetdreams #keranadiamanusiabiasa #ajariplayboyitu

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tipskurusdanmurah. 63kg ➡️ 51kg
.
.
12kg hilang 🤩. Bestkan minum dary tea SLIMMY dan SKI

63kg ➡️ 51kg . . 12kg hilang 🤩. Bestkan minum dary tea SLIMMY dan SKINNY ni , minum2 je dah KUYUSSS 😊. Lemak memang terbakar habis, dulu bambam, muka bulat, lepas je minum dary tea sis ni dah ramping, muka dah kecik. Lain kan?? Siapa cakap sama mata dia buta haha 😂, kasar betul dayah ni. Huhuhu . . Ramai dah tau SLIMMY dan SKINNY ni memang set combo power kebabom. Yang mana baru dgr tu, apa SLIMMY, apa SKINNY tu? . . SLIMMY - minum malam - Fungsi untuk detox, buang toksin, kempis perut SKINNY - minum pagi - Fungsi mengawal selera makan, reshape body, bakar lemak . . 1 set RM 40 sahaja tak termasuk postage. Nak jimat beli 2 set tahan sebulan. . . Nak order, meh wasap Dayah 📲 0143677432 #daryhq #infokurus #tehkurusviral #tehkurus #kurusramping #kurussemulajadi #slim #putih #resepikurus #kuruscantik #slim #tehdetox #detoxtea #detox #ramping #teatox #kurus #resepimudahkurus #ctdk #neelofa #murah

Share 6 0
hafira_beauty. Achieving a healthy body is uncomplicated, as long as you are willing

Achieving a healthy body is uncomplicated, as long as you are willing to stay consistent with a healthy lifestyle ❤️ . Start the journey to health and wellness with Fiber Shot Now!🤩 . Try it to believe it!🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ Dare to be fit!💪🏻💪🏻 . #morningroutine #nightroutine #daretobefit #everyonecankurus #juzfit #juzfithq #juzfitsgice #cintabelleza #juzfitsingaporeofficial #juzfitofficial #fibershotsg #fibershot #fruitsupplement #teatox #juzfitmagika #aamyrarosli

Share 0 0
skinnytea_medinadesire. Baru minum 3 sachet tau klubna laleh dah loss 1kg. 
Klu habiskan 1 set

Baru minum 3 sachet tau klubna laleh dah loss 1kg. Klu habiskan 1 set tu? Brp kg boleh loss? . . mesti ramai yang percaya, tapi lepas cuba sendiri baru tau berkesan tak seperti yang lain. set combo klubna dan laleh ini sangat sesuai untuk menguruskan badan dan membentuk semula bentuk . ✔turun 3 -5 kg seminggu. ✔tanpa senaman. ✔tanpa berlapar. ✔tanpa belanja mahal. ✔yang penting 100% natural dan selamat ada KKM,halal jakim, sirim test. . . 1 kotak RM 39 postage sm8/ss10 1 set combo 1 kotak klubna dan 1 kotak laleh Rm78 postage sm10/ss15 Beli set combo jimat postage. Free shaker. Free limited gift Free guide and meal plan Whatsapp 0182655440 . . #detoxteamurah #detoxscrubmalaysia #detoxtea #teatox #teatoxmurah #teatoxkurus #teatoxmalaysia #detoxteamurah #detoxscrubmalaysia #detoxtea #teatox #teatoxmurah #teatoxkurus #teatoxmalaysia #teatox #sayajual #teaskinny #skinnytea #legstea #detoxtea #teatoxtea #skinnylegstea #skinnyteamalaysia

Share 3 1

Beli cocoalite & teatoxx vis Shopee masih ada diskon 20k hanya untuk bulan Agustus aja! Klik link di Bio untuk akses ke shopee kami ya ❤❤ Detox tubuh, bonus menurunkan berat badan dengan Sleemax 😍 #sleemaxindonesia #sleemaxsurabaya #sleemaxgresik #sleemaxsidoarjo #sleemaxmalang #teatox #cocoalite #distributorsleemax #sleemaxjatim

Share 2 1
botteatox. Fresh mint orange tea ? Yes please ! 😍🍃
• 4sprigs fresh mint
• 1/2 o

Fresh mint orange tea ? Yes please ! 😍🍃 • 4sprigs fresh mint • 1/2 orange or blood orange • water This calming, fragrant fresh orange and mint tea is perfect for relaxing in the afternoon or evening. Let the natural flavour of the mint leaves infuse the water while you chill out! 😍😍 The orange lends just a hint of citrus flavour which compliments the mint beautifully. 😌Citrus and mint is one of those combinations that just loves being together. The acidity of the orange plus the coolness of the mint create a really nice effect in the hot water, creating a refreshing hot drink that is totally caffeine free!🍃🍃🍊 I’m excited to experiment with some other combinations to add to the tea, I think many fresh herbs would work wonderfully, and definitely any kind of citrus fruit. 🍋Have you ever tried making tea with fresh mint leaves?😍 . . . #botteatox #teatox #tearecipes #homemadetea #minttea🍃 #orangetea #calmingtea #refreshingtea #mintandorangetea #detoxteas #detoxtea #mint #healthyrecipes #vegantea #glutenfree #tea

Share 1 0
sisfel_perlis85. Wah, dalam sebulan boleh hilang berkilo kilo 😱
Macam mana?
.
Cuma den

Wah, dalam sebulan boleh hilang berkilo kilo 😱 Macam mana? . Cuma dengan sapu Felinna Hot Lotion dan minum Teatox. Teatox ➡️ nyahkan toksin yang terkumpul dan meningkatkan metabolisme badan. Felinna Hot Lotion ➡️membantu untuk membakar lemak berlebihan di kawasan perut, lengan, pinggang dan peha. . Boleh whatsapp sekarang untuk dapatkan atau tinggalkan je no telefon di ruangan komen ye. Nak kurus cara selamat dan berkesan? Ini lah penyelesaiannya! www.wasap.my/601128407108/setkurus #sisfel #sisfelwarriors #teatox #felinna #hotlotion

Share 0 0