(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
willowbrookartistry. Loving the colours in these new #Swarovski crystals!  Black with prett

Loving the colours in these new #Swarovski crystals! Black with pretty little flashes of blue and purple. #swarovskibracelet #handmadejewelleryuk

Share 0 0
gumuscuselim. Bayram şekerleri. 😉😉
🔥💟🔥💟🔥💟🔥💟🔥💟🔥💟🔥💟
#HerŞeyÇokGüzelOla

Bayram şekerleri. 😉😉 🔥💟🔥💟🔥💟🔥💟🔥💟🔥💟🔥💟 #HerŞeyÇokGüzelOlacak Birinci sınıf işçilik. Birinci sınıf taş. Ücretsiz kargo. Kapıda nakit ödeme kolaylığı 💎💟💎💟💎💟💎💟💎💟💎💟💎 #gümüş #bileklik #yüzük #küpe #kolye #necklace #Türkiye #Bayrak #hediye #925 #hediye #instagood #ınstagram #istanbul #Love #Ayyıldız #Swarovski #elephant #jewels #ring #follow #samanyolu #Makeup #hediyelik #İmamoğluvarsaumutvar #milkyway #HerŞeyÇokGüzelOlacak 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 Özel dizayn özel tasarım takılar. Herbiri diğerinden şık derin anlamlar içeren farklı bakış açısı ile. 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 ÜCRETSİZ KARGO VE KAPIDA ÖDEME KOLAYLIĞI İLE . 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 whatsapp iletişim. . 0505 025 28 91

Share 0 0
labiellesenaturalblu. Abito OLVIS super chic e trendy.!!!
#unico#sexy#elegante#chic#trendy#n

Abito OLVIS super chic e trendy.!!! #chic#

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
pszuraidahsahlan. Pada anda yang lebih suka memakai shawl, anda boleh dapatkan Mabel Pre

Pada anda yang lebih suka memakai shawl, anda boleh dapatkan Mabel Premium Raya Shawl ini! Banyak kelebihan memakai shawl panjang begini tau kerana anda boleh gayakan pelbagai jenis style mengikut peredaran zaman. Disamping itu, pelbagai warna pilihan kami sediakan khas untuk anda padankan bersama dengan baju raya anda nanti. Ditambah dengan 30 biji perincian batu kristal Original #Swarovski ini pasti akan lebih menyempurnakan penampilan raya anda! . Price: RM69 - 10% = RM62.10 Free Postage utk 2 helai & ke atas + Free Gift 🎁 . #AlhumairaMabel #SempurnaRaya2019

Share 0 0

Elmas Möntur Rosegold 925 Ayar Gümüş Kolye Fiyatı :99₺ ▪️Rose Altın Kaplama ▪️ Kapıda Ödeme ▪️Kredi Kartı ile Ödeme 👉Sipariş ve Bilgi İçin👈 WhatsApp :0533 483 33 21➖www.sisetgumus.com➖ ◼️ Mağaza Adresrimiz:Mall Of İstanbul AVM Başakşehir #love #aşk #swarovski #trent #jewelry #elmasmontürset

Share 3 0
vilu_creation. #argento925#swarovski#parurecollection#ilovejewellery#summer#artigiana
Share 0 0

Летняя брошка стрекоза в очень красивой расцветке 😍😍😍 Материалы: кристаллы swarovski, жемчуг swarovski, итальянские пайетки, канитель, трунцал, чешские бусины и японский бисер. Изнанка - натуральная кожа и японская фурнитура. Единственный экземпляр #swarovski #handmade #etsy #fashion #instagram #pearl #handmadejewelry #gems #accessories #brooch

Share 2 1

💎Чехол на телефон инкрустированный LUX кристалломи (хорошая копия Swarovski) 💎 Также можно сделать из оригинальных кристаллов Swarovski 💎Все изделия под заказ 💎Срок изготовления 2-3 дня 🇧🇾Доставка по Беларуси #подзаказ

Share 1 0
principeverona. Sono arrivate le nuove borsette di #twentyfourhaitch per le vostre #ce

Sono arrivate le nuove borsette di #twentyfourhaitch per le vostre #cerimonie #wedding #bagd #strass #swarovski

Share 1 0
magnifique_nsk. Разбавили классику блестящей улыбкой 💫❤️❤️❤️#маникюрнск#дизайнногтей#

Разбавили классику блестящей улыбкой #люблюсвоихклиенток

Share 2 0
reiko_aoakua. 娘が《きらきら虹のストラップ》を作って、お友達のお誕生日にプレゼント🎀 お友達、早速バッグにつけてくれました♪ 虹といっしょにお出かけくだ

娘が《きらきら虹のストラップ》を作って、お友達のお誕生日にプレゼント🎀 お友達、早速バッグにつけてくれました♪ 虹といっしょにお出かけくださいね✨お誕生日おめでとうございます🌈 ・ #カラーdeサンキャッチャー® #カラーdeサンキャッチャー®︎認定講師 #クリスタルガラス #スワロフスキー #swarovski #アスフォー #asfour #お誕生日#横浜市青葉区 #サンキャッチャー作り #サンキャッチャーバッグチャーム #サンキャッチャーストラップ #ワークショップ #今週もおつかれさまでした🌈

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
perhiasankece. Rp. 128.000,-/Pasang
.
Percis seperti EMAS dan BERLIAN 😍
Grade AAA+
L

Rp. 128.000,-/Pasang . Percis seperti EMAS dan BERLIAN 😍 Grade AAA+ Lapis emas 18k dan 24k Dijamin ketagihan order 😁 . Untuk pemesanan hubungi WA : 088225190832 . Perhiasan ini berbahan dasar besi putih rhodium dilapisi emas 18k dan 24k. Dan untuk permata yg menghiasi perhiasan ini adalah elemen dari swarovski atau batu zircon yg biasa di pakai di toko emas pada umumnya sebagai pengganti berlian asli. Sangat aman digunakan untuk yg memiliki kulit sensitif atau alergi terhadap perhiasan imitasi. Jadi dipastikan aman untuk anak-anak dan balita. Tidak hitam, tidak berkarat, tahan dipakai sehari-hari, ataupun dibawa mandi. Perhiasan ini awet asalkan jangan terkena parfum, alkohol dan kaporit. . #kalung #liontin #gelang #cincin #anting #perhiasan #perhiasankece #berlian #swarovski #zircon #jewelry #perak #emas #wedding #kalungabjad #perhiasanemas #perhiasanperak #zirconia #kalungalfabet

Share 1 1
fairy_jewels. Новинка!
Серьги с элементами #swarovski 
Фурнитура инкрустирована микр

Новинка! Серьги с элементами #swarovski Фурнитура инкрустирована микро цирконием . Длина с застежкой: 5 см. #авторскиеукрашения #бижутерия #стильнаябижутерия #swarovskiукраина

Share 1 0
amira_handmade_world. Inspiration for Friday 🌹. White earrings are not only for wedding day

Inspiration for Friday 🌹. White earrings are not only for wedding day☺️ . . . . #white #wedding #weddingday #swarovski #soutache #handmadeearrings #handmadejewelry #londonfashion #sexywoman

Share 1 0

❗️Аукцион❗️ — За лайк «+100» в карму💝 — Расскажите о нас подругам и розыгрышей станет больше🗣 — 💡Подписывайтесь на тэг #АукционШармон чтобы не пропустить наши розыгрыши!) ⠀ Браслет CHARMON «хобби» ⠀ 👉🏼 Стартовая цена всего 100 рублей ⠀ Блиц-цена (цена моментального выкупа) 2300 рублей — 👉🏼 Минимальный шаг 100 рублей, максимальный - любой кратный 100 рублям💯 — Доставка за счёт победителя👀 — ✅Призываем Вас к осмысленным ставкам, в случае невыкупа, ник участника заносится в чёрный список и больше не даёт возможности участия в наших розыгрышах! — 💎Всем участникам аукциона (все кто сделал ставку) скидка 20% на заказ💳 — Окончание текущего аукциона 25 мая (завтра) в 14:00 по Москве либо при достижении блиц-цены — Всем добра🌹 Поехали. Удачи😉

Share 6 1
ballroomdressesmarket. ♥️ DLK DRESS FOR SALE
.
🔺 Size S
🔺 Height 170-175
🔺 Perfect conditi

♥️ DLK DRESS FOR SALE . 🔺 Size S 🔺 Height 170-175 🔺 Perfect condition 🔺 Big discount!! 🔺 Contact directly @maria17sd . 🔺 Размер-S 🔺 Рост-170-175 🔺 Ателье-DLK 🔺 Очень большая скидка! 🔺 Идеальное состояние 🔺 По всем вопросам в Директ @maria17sd

Share 19 1
crystals_by_weddingsvit. Роскошное сладкое сияние кристаллов #swarovski💎 
Оценить их на вкус н

Роскошное сладкое сияние кристаллов #swarovski💎 Оценить их на вкус не выйдет, но есть возможность сделать это с помощью других органов чувств, визуально уж точно😅 Вперед к наслаждению! Ваш, #crystals_by_weddingsvit

Share 2 1
es_watch_kktc. ✔️Piyasanın altında fiyatlar
✔️Set ürünlerimizde net %50 iskonto
✔️Ada

✔️Piyasanın altında fiyatlar ✔️Set ürünlerimizde net %50 iskonto ✔️Ada içi ve Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo ✔️Ada içi kapıda ödeme imkanı ✔️Değişim Garantili 🎖️@ES Watch #es_watch_kktc 🍀Her saniyesini birlikte geçireceğiniz anlar için 🍀 🚚Yurt içi adrese teslimat ve kapıda ödeme seçeneği 📌Fiyat ve ürün bilgisi için DM veya WhatsApp 📞İletişim :05428820025 #saat #saatmodelleri #aksesuar #accessories #takı #gucci #versace #swatch #swarovski #dior #tommyhilfiger #tissot #maserati #rolex #hublot #markasaat #sunıceavizedünyası #calvinklein #emporioarmani #danielwellington #seiko #michaelkors #tag #breitling #cyprus #nicosia

Share 4 0

Assalammualaikum ampa.. Haa mehh akak nk tunjuk in real skit. Cuba tengok video nu tau. Kami ada banyak pilihan warna. . Kak pakai camera hp ja nahh amek video ni. . . Ramai yang tertanya tanya macam mana bentuk batu tampal kami?? Biasa biasa je atau luar biasa?? . . Jawapan kami LUAR BIASA!! Kenapa luar biasa?? Sebab batu tampal kami bukan batu tampal gred tau ampa. Kualiti dijamin terbaik dan gam pon agak berkualiti tinggi. . . Yang pasti ampa cuci takkan tanggal. Batu tampal kami jugak swarovski imitation ye. Sebab tu banyak pengeluar tudung dan pakaian jenama sendiri ambil stock dengan kami sbb perbezaan harga lebih 95% murah dari swarovski asal. . . Jom?? Apa tunggu lagi?? Btw uolss nak beli loose pack pon boleh je. Yang penting kualiti kami memang terbaik tau 😍😍 . . #hotfixcrystals #hotfixstones #crystal #stone #irononpaper #irononpatch #irononlabel #irononlabelmurah #beadsmalaysia #labeltampalmurah# #batutampal #tudungbawal #aksesoritudung #tudungmurah #instant2muka #ironpaperflower #sayajualaksesori #batutampalmurah #batutampalcantik #batutampalhotfix #swarovski #hijabstyle #sayajualmurah #sayajual #rainbowcrystal #studs #sayajualservisikea

Share 1 0
mahliqawire. So thrilled to be featured in the latest @insidecrochet magazine!
I'm

So thrilled to be featured in the latest @insidecrochet magazine! I'm in issue 114 that's out now. Find me in the careers section, somehow I'm a 'Crochet Entrepreneur' ! 🤗 . . #jewellery #handmade #unique #handcrocheted #crochetedwirejewelry #jewellerybloggersofinstagram #swarovski #designer #designermaker #jewellerydesigners #jewellerymaking #crochetersofinstagram #crochetersoftwitter #crochetersoftumblr

Share 9 4

Il BLACK WEEKEND di primavera non lo trovi solo ai Gigli, ma anche da LUCENZIA... Solo venerdì 24 e sabato 25 maggio troverai tanti SCONTI su articoli selezionati SWAROVSKI, GABS, TEATRO E CULTI. #Lucenzia #Prato #Swarovski #Gabs #gabsborseeaccessori #pratocentro #profumicasa #homefragrance #sconti #promo #blackweekend #shoppingaprato

Share 3 0

А в саду уже лето!!!🌿🌺 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💫 мотылек В НАЛИЧИИ 💫 Цена -2850₽ __________________ 📩по вопросу приобретения пишите в лс ✈️ отправляю во все города Мира 📮почтовые расходы оплачиваются дополнительно ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #jewelrydesign #handmadebrooch #fiori_embroidery #вышивка_брошь

Share 12 1

🇪🇸💃🏽 Aujourd’hui faisons honneur à l’Espagne avec une tenue inspirée des Costumes de Torero. Customiser une tenue, voici des Photo avant et après mon travail. Strass à coudre et à coller 100% Swarovski. What do you think? #gymnastiquerythmique #tango #iceskating #rythmicgymnastics #swarovski #strass #torero #patinageartistique #natationsynchronisée #dance #sport #customiser #leotard #leotards #justaucorps N’hésitez pas à me contacter si vous souhaitez donner un coup d’éclat à vos tenues, je serais enchanté de pouvoir vous aider.

Share 5 0
celia.langlais. -🤷🏼‍♀️-
#smile #inkedgirls #lovelife #boys #girls #swarovski #iphone

-🤷🏼‍♀️- #smile #inkedgirls #lovelife #boys #girls #swarovski #iphone7

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});