(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
raisshanadindra. Haii girls....pasti mau pd weekend nih udah pd dandan blom ! sebelum p

Haii girls....pasti mau pd weekend nih udah pd dandan blom ! sebelum pergi pakai amara beauty kidsnya ya 💄💅 - - #makeupkids

Share 22 2
rbd_smartkids. °
°
Kesibukan kerja, seringkali membuat orang tua lupa menyatakan rasa

° ° Kesibukan kerja, seringkali membuat orang tua lupa menyatakan rasa sayangnya ke anak. Padahal, hal itu bisa dilakukan dengan kata-kata yang sederhana lho Ada banyak sekali ucapan sayang untuk membuat anak merasa dicintai. Sebab, anak yang kurang mendapatkan kasih sayang sering mencari perhatian dengan cara yang memancing emosi. Anak-anak yang tidak memiliki keterikatan khusus dengan orangtua mereka cenderung tidak mengikuti aturan di rumah dan cenderung bersaing mendapatkan perhatian orangtua dengan cara yang kurang positif. Untuk membangun keterikatan, dapat melakukan berbagai hal sederhana baik dalam bentuk perhatian dan cinta. Hal ini nantinya tidak saja akan membuat anak-anak merasa aman tetapi juga membangun kepercayaan dirinya. #keluargarbd #rumahbelajar #bimbelterbaik #rumahbelajardaniel #smartkids #bimbelbandung

Share 10 0
produkedukasi_haniza. Masih ada kesempatan untuk bunda yang ingin menghadirkan Hafiz Junior

Masih ada kesempatan untuk bunda yang ingin menghadirkan Hafiz Junior untuk sahabat si kecil 😊 Hafiz Junior harga 700rb masih bisa bunda dapatkan sebelum kembali ke harga normal yaa 🤭 Hafiz Junior Single Arisan 3 bulan Rp 233,500/bulan Couple arisan 3 bulan Rp 467,000/bulan Couple arisan 5 bulan Rp 280,000/bulan Couple arisan 10 bulan Rp 140,000/bulan Ayo bund, manfaatkan kesempatan ini😉 mmkids #mushafanak #qurandigital #wwp #bukuensiklopedianak #smarthafiz #talkingdoll #OpenArisan #tigaraksa #bukuedukasianak #mainananak #mainanedukasi #kadoanak #kadobalita #happykids #happymom #smartkids #smartmom #hafizquran #hafizjunior #hafizahjunior #alqurandigital #alqolam #produkedukasianak #pengembangandiri #anaksolehah #anaksoleh #smarthafiz

Share 2 0
maveywaveybaby. Dear Santa, 
It’s been quite the year and I have much to be thankful f

Dear Santa, It’s been quite the year and I have much to be thankful for. I wish for next year to bring everybody pure joy and time to go on more adventures! I have everything I could ever need but we will make sure to leave you and the reindeer plenty of snacks! 🎄 🎁 #Santa #christmas #treats #snacks #wishlist #santaclaus #raindeer #coolkids #smartkids #joy #cheer #adventure #christmastree #gingerbread #cookies #snowflakes #love #happiness #peace #sharing #gifts #presents #dearsanta #family #elf #winterwonderland

Share 8 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
i_am_a_baby_boy. #supernecessary #park ________________________________________________

#supernecessary #park ______________________________________________________ —★—★—★—★👉 #Macphersonboy 👈 —★—★—★—★ ______________________________________________________ @myectuitioncentresingapore ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■ #6yearsold #sgboy #sgbaby #sgkids #Singapore #goodmorning #goodnight #fashionstyle #kidsfashion #sgfashionistas #stylebystyle #happykids #friends #morningshow #beautifulcity #cloudysky #cloudy #smartkid #smartkids #kidsootd #kidssg #psle2020 #macphersonsmc #myectuitioncentre

Share 92 5
agoezta. LET'S PLAY!
bermain bersama buah hati merupakan waktu yang sangat berk

LET'S PLAY! bermain bersama buah hati merupakan waktu yang sangat berkualitas bagi dirinya. - Mengapa? Karena dengan meluangkan waktu bersama saat bermainlah, banyak manfaat yang bisa didapat, Seperti: - Terjalin komunikasi verbal dan non verbal selama bermain . - Menambah kedekatan emosi antara orangtua dan anak . - Merangsang kreativitas anak saat bermain . - Mengembangkan karakter dan kognisi anak yang sehat . - Mengasah kecerdasan anak .................... Luangkanlah waktu Anda, untuk bisa bermain bersama buah hati Anda. ¶ #letsplay #qualitytime #play #babygirl #myprincess #ghaisanifitriaazzahra #playground #adrenaline #bermain #anakanak #parenting #buahhati #main #mainananak #game #wahanaanak #singleparent #ayah #temanberbagi #smartkids #duniaanak

Share 3 0

"Dreams are like coral reefs, you might think it’s far but looks so near.. 🏝 . . Let’s Play Many Games at Meerkatto 🤪🤪 #เพราะใครๆก็เล่นบอร์ดเกม . . หยุดยาวแบบนี้ มี #กิจกรรมดีๆ สำหรับทุกคนในครอบครัว💞 #ฝึกทักษะ ลับสมอง ประลองฝีมือ ☺️ #รู้แพ้รู้ชนะรู้อภัย ติดต่อจองโต๊ะ ได้ทาง facebook , instagram , google , line@meerkatto มาลองเล่น-สั่งซื้อ ได้แล้ววันนี้ ที่ Meerkatto ตามแมพมาเลยจ้าา #บอร์ดเกมส์ #boardgames #party #family #familygame #meerkatto #boardgamechiangmai #chiangmaiboardgame #meerkattofamilygame #smartkids #บอร์ดเกมส์เชียงใหม่ #smartmom

Share 6 0
ngeter2. Short lesson on Kwanzaa!!! #mylegacy #smartkids #educationmatters #bla
Share 4 0
bellescombines_en. Every day the routine steps follow the girls all over the house! Plus,

Every day the routine steps follow the girls all over the house! Plus, we love to match the colors of bracelets with their clothes! 👗⁠ ⁠ Photo credit @ tammylacasse⁠ Clothing @ ryleeandcru⁠ ⁠ #lesbellescombines #tammylacassephotography #kids #momproblems #kidgenius #parent #family #anson #rare #parentlife #smartkiddo #smartkids #parentlove #raisingqueens #raisingkings #fairytale #fun #viralvideo #kidstyle #style #editorial #fashion #blendedfamily #reader #photography #blendedfamilies #kidswear #kidsphotography #instakids #momlifeisthebestlife

Share 1 0

“Aye you, can you go to the room and get my coat? Try not to drag it tho!” . . I’ve taught them well 😩 . . . #smartkids #earlychildhoodeducation #iteachkindergarten

Share 17 0

Assalamualaikum...selamat pagi moooms....Yuuuuk Mooooms....intip keseruan Chiro dan Diandra di Episode terbaru dari Mom and Kids, cobain Playground baruuuuuu yang seruuu banget konsepnya buat anak2 di jakarta.... hari ini Sabtu, 7 Desember 2019 pukul 08.30 WIB....hanya diiiiiii @officialmnctv selaluuuu di ❤.....😍 . . Thanks to @officialmnctv , Mom and Kids Crew, mba sapta, @titirajoputiah and friend for always Having us....we heart youuu....❤❤❤ . . #bestmoment #familygoals #smartkids #happykids #new #playground #kuningancity #yourekakidsfarm #chiro #diandra #ninicarlina

Share 26 0
nicolassaktika. Allhamdulilah i get the opportunity to do speech at smk class 😊 .
.
.

Allhamdulilah i get the opportunity to do speech at smk class 😊 . . . . . . . . #viralvideo

Share 24 1
coach_candace. We are reading this book in our 6th grade classes at Pyle MS. Great le

We are reading this book in our 6th grade classes at Pyle MS. Great lessons involving very thought provoking discussions. #pylemsbethesda #superstars #smartkids

Share 3 0

Morning Coogee! @coogeefamilyfunday is on today right near the beach. The sun is shining bright with blue skies. A pretty good office to have today! 🏖 Come along time say hi 👋 #eyelevelrandwick #eyelevel #tutoring #maths #english #coogee #easternsuburbs #learning #smartkids #thinkquick #development

Share 5 0
ohdoyboys. I totally aced this week's math test on dividing fractions thanks to @

I totally aced this week's math test on dividing fractions thanks to @croftonkumon but don't tell them I said that. Math is becoming my favorite subject again. #thetallone #showtime #ohdoyboys #Repost @adreameducation • • • • • • Ethan has shown tremendous growth in his math. He is currently in the process of mastering long division and fractions. Ethan has participated in our Intensive Programs, and has shown the initiative of wanting to improve his math skills. He has been at #KumonofCrofton since September 2017. Way to go Ethan! #smartkids #wathwiz #math #keepitup

Share 11 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
adamhudsonofficial. According to Bloomberg, it’s now official. The world’s smartest kids a

According to Bloomberg, it’s now official. The world’s smartest kids are from China 🇨🇳 and NOT the rich areas. Big surprise there. If I had kids, I’d be watching Ken Robinson’s TED talks on the future of education and the importance of valuing creativity as highly as traditional academic measures like math and science. Why? Because for the most part, children growing up in rich western countries are going to struggle to “out-want”, “out-work”, and flat out compete in areas that are clearly defined and can be learned through repetition and plain effort. If comes down to it, our kids will lose. I believe that we must teach our kids to connect dots in unique ways and spot patterns and problems that others miss. It will be in their ability solve those unusual problems in creative ways that their value will be realized. What do you guys think? #raisingkids #smartkids #education #childentrepreneur

Share 87 5

This handsome fella has MASTERED Letter Recognition & Sounds of Letters A-D 🎓 #smartkids #academicreadiness #readersareleaders #practicemakesperfect

Share 8 0

This cutie is SMOKIN’ her simple math (addition)problems 🎓 #smartkids #academicreadiness #readersareleaders #practicemakesperfect

Share 3 0

This cutie has MASTERED her Level 3 Sight Words 🎓 #smartkids #academicreadiness #readersareleaders #practicemakesperfect

Share 6 0

This cutie has MASTERED her Level 1 Sight Words 🎓 #smartkids #academicreadiness #readersareleaders #practicemakesperfect

Share 3 0
bimbelbatasa. Semangat belajar anak menurun ?
Don't worry, @bimbelbatasa always read

Semangat belajar anak menurun ? Don't worry, @bimbelbatasa always ready Belajar lebih asyik, nggak bikin saat UAS/PAS menjadi panik. Guru ramah, belajar bisa di rumah. 👇 Gabung yuk ! 📍Telp / WA +6285720057019 or DM. 📍Jl. Sukup Baru No.26 Ujungberung, Bandung. #gurulessd #gurulesprivatsmp #gurulesrumah #cuacabandung #infobandungraya #smartkids #bandungjuara #bimbelkeren #ruangkeluarga #keluargahebat #keluargaterlibat #keluargahebatkeluargaterlibat

Share 1 0