#slim

Posts Share

eternal_ecstasy_77. In love with light 💕🌃☀️🌙
Do you like falling asleep while strong mo

In love with light 💕🌃☀️🌙 Do you like falling asleep while strong moonlight is shining into your face? I love it as it lulls me to sleep so wonderfully 🛌🌌🌠✨ #ilovemymanasadogitsowner #mymanmyreligion #numberone 👔❣️💋 #make #music 🎹🎧🎶 #eternal_ecstasy_77 #me #girl #polishgirl 🍒 #independentboss ☝️ #home #brunette #longhair #evening #light 🎇 #breakfreefromplastic #segregatewaste #beautifulplanet #takecareofthewonder 💚 🌍 💙 #skinnyshoulders #fit #slim #heartshapedface ❤️ #kiss #friends #protection #support #love #care #myrescuer ❣️

Share 2087 93
pp_yulia56. Дорогие, продолжаем стройнеть с #ппюля_контейнеры?? Лето уже близко..д

Дорогие, продолжаем стройнеть с #ппюля_контейнеры?? Лето уже близко..давай дальше худеть вместе вкусно... ⠀ Буду вести рубрику, пока она актуальна, поэтому жду вашу поддержку ❤️. ⠀ Меню ещё на 3-4дня: ⠀ - Завтрак— ленивая овсянка (овсянка/вишня/банан/йогурт на порцию 60/100/60/150г) + ч.л ореховой пасты. ⠀ - Обед— булгур с рыбой в томатном соусе и запечённые кабачки с сыром ⠀ - 3прием пищи— гречка с курицей тушеной с вешенками и йогуртом+овощной салат с маслом. ⠀ - Ужин— рубленые котлеты из индейки с овощами(+масло оливковое). К крупам всегда добавляю по 5г слив.масла. Все рецепты в карусели. ⠀ Готовлю для мужа на 3-4дня заранее и считаю КБЖУ, а он говорит мне спасибо.. уже -5кг отвес , горжусь! ⠀ Как вам рацион на этот раз? Заслуживает «спасибо»??❤️

Share 38101 931
xovoxovox. Every mans dream every woman’s nightmare 🌚 
Shot by • @nikon_ninja 
A

Every mans dream every woman’s nightmare 🌚 Shot by • @nikon_ninja AL-V clothing AL-V pop up shop coming soon #explore #okc #model #bookme #photography #photoshoot #explorepage #skinny #petitemodel #slim #blackandwhite

Share 135 5
cherrymx. Then and now! #10YearsChallenge

Then and now! #10YearsChallenge

Share 2474 72
ss21.shop. Jenny Sport Bar 
#JennySportBar
เจนนี่ สปอต บาร์ บรารุ่นใหม่ ผ้านุ่ม ย

Jenny Sport Bar #JennySportBar เจนนี่ สปอต บาร์ บรารุ่นใหม่ ผ้านุ่ม ยืดหยุ่น แต่กระชับ เก็บทรงสุดๆ ระบายอากาศดี สายบาร์หลังไขว่ สีทูโทนขาวดำ สวยมาก Medium support / Dry comfort Color / Black & White / ฿990 Fitness • Training • Yoga • Running Jenny Sport Bar Available in S M L Chest/รอบอก S: 26-29” M: 28-33’’ L: 30-35” Meena Short pants #MeenaShortpants มีนา ซ็อท แพลท กางเกงออกกำลังกายขาสั้นสีทูโทนขาวดำ ขอบเอวแถบยางยืดแบบกระชับ มีซับในกันโป๊ ผ้าดี ดีไซน์สวย มีกระเป๋าซิป Meena Short pants Available in S M L Waist/เอว S: 25-31’’/กางเกงยาว 10 นิ้ว M: 29-33’’/กางเกงยาว 12 นิ้ว L: 31-35’’/กางเกงยาว 12 นิ้ว #sportsbra #leggings #jacket #fitness #training #running #yoga #sportswears #personaltrainer #showyours #performance #strong #slim #workout #activewear #ชุดออกกำลังกาย #ชุดออกกำลังกายผู้หญิง #ออกกำลังกาย #ฟิตเนส #gym #yoga #running #ชุดวิ่ง #สปอตบรา #เลคกิ้ง Online store only INBOX : www.facebook.com/ss21.shop LINE : @ss21.shop หรือทักมาเลยค่ะ

Share 0 0

™ I'm in school right now and guess what it's boring-.- I just drank cocoa to be awake and not to fall asleep and eat my avocado in the following lunch break. Latter I'll meet a friend and he wants to go to McDonald's and invite me there and I DON'T want to go there oof so many calories >.< However I hope you all are having a super nice day my Angels!!♡ Ꮙ

Share 0 1
brand_veeo. 🔹Cosen ช่วยให้อิ่มเร็วและช่วยเรื่องการเผาผลาญได้ดี เพื่อประสิทธิภาพ ท

🔹Cosen ช่วยให้อิ่มเร็วและช่วยเรื่องการเผาผลาญได้ดี เพื่อประสิทธิภาพ ที่ดีขึ้น ควรทานวันละ 1 แคปซูลก่อนอาหารเช้า 15-20 นาที 🔹BAG ช่วยเรื่องระบบขับถ่าย ลดพุง ควรทาน1-3แคปซูล ก่อนนอน ตื่นเช้ามาจะได้สบายท้อง📱สั่งซื้อสอบถาม 🆔Line : @txj2335p #BAG #veeo #ผอม #หุ่นดี #slim #howtobeauty #likeforlikes #สุขภาพดี #ลดความอ้วน #สลายไขมัน

Share 5 0

"Most girls are smart and strong and beautiful Most girls, work hard, go far, we are unstoppable Most girls, our fight to make every day No two are the same I wanna be like, I wanna be like, most girls" #lyrics #music #loveit #song #mostgirls @haileesteinfeld #girlpower #selflove #training #hardwork #blonde #dyed #highlights #beautiful #smile #hipnotazingeyes #slim #style #instagirl #polishgirl #fitgirl #me #feelpreety #happy #positive #instaday #goodday #selfie #instaselfie #selfieinthemirror #picoftheday

Share 9 0
littlegiftfairy. 🎉NEW PRODUCT ADDED TO OUR WEBSITE 🎉

Personalised milk bottle! Holds

🎉NEW PRODUCT ADDED TO OUR WEBSITE 🎉 Personalised milk bottle! Holds up to 350mls. Perfect if you are on slimming world like me. It means I can measure out my HEXA amount of milk and I'm right for the day. These are made out of plastic, they are reusable and have a screw on lid so you can pop it in your bag to take to work. Limited number available and they are on SPECIAL OFFER at the moment. Lots of colour text to choose from. We also have syn jars and money jars available. Link is in our bio ❤ #personalisedbottle #diet #slimmingworld #slim #slimdown #beslimmer #milkbottle #personalisedmilkbottle #hexa #hexabottle #mealplan #sticktoplan #weightlosstransformation #weightmanagement #slimmingworldinsta #slimmingworldfood #food #dietplan

Share 1 0

📍📍Volvieron los SLIM PATCH 📍📍 Con la misma promoción !! Pocas unidades! Aprovechen de agendar sus compras 🛍 para mañana 💥 #SLIM PATCH ‼️✔️ maravillosos parches que poseen principios activos de hierbas naturales 🍃y propiedades biomagnéticas que funcionan como un motor gastrointestinal para limpiar el cuerpo de los desperdicios de toxinas y así ayudar a adelgazar a nuestro cuerpo‼️ ⭕️ Sin efectos secundarios ni rebote ⭕️ Si eres constante los cambios se verán a partir de la primera semana! ✔️ La características más importante es que no necesitas hacer dieta para perder peso ya que los peches SLIM PATCH inhibe tu apetito y reduce considerablemente la ansiedad 🤐 El peche se pega por la noche y se retira en la mañana ‼️ Oferta 💸$ 6000 (La caja contiene 30 parches que te cubre el mes) #promociones ✔️‼️ 2 cajas x $10.000 2 meses 3 cajas x $14.000 3 meses 4 cajas x $19.000 4 meses

Share 0 0
wyszczuplajaca.pl. Silnie wyszczuplająca Halka brazylijskiej marki Plie sprawi, że wbudzi

Silnie wyszczuplająca Halka brazylijskiej marki Plie sprawi, że wbudzisz zachwyt swoją smukłą sylwetką 😍👗💃 #shape #slim #plie #halka #wyszczuplanie #fit

Share 2 0
afilashakleeshop. BADAN MAKIN CERGAS,SIHAT & CANTIK DALAM PANTANG 😘
.
Selepas bersalin,

BADAN MAKIN CERGAS,SIHAT & CANTIK DALAM PANTANG 😘 . Selepas bersalin, setiap wanita perlu berpantang dan menjaga pemakanan dengan sebaik mungkin untuk memastikan dalaman kita cepat recover sepenuhnya. . 🔺ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘. . 🔺VITAMIN E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil. . 🔺VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus . 🔺OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp . 🔺ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan . 🔺VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Zinc dalam VITA LEA membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat . 🔺OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit . 🔺Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga bertindak sebagai PEMECAH LEMAK. . Boleh hubungi Fila untuk order dan pertanyaan lanjut. . @afilashakleeshop 019-4617217 Pengedar Sah Shaklee . #setberpantang #pantang #berpantang #pregnancy #hamil #sethamil #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #bengkaksusu #kurus #slim #langsing #shakleejitra #shakleealorsetar #shakleesgpetani #shakleepenang #shakleelunas #shakleekulim #shakleekedah #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #sayajualshaklee #hamil #ibuhamil

Share 1 0
suretrim_ain. Siapa yang yang pernah GEMOK tau la perasaan.. SENTAP.. Bila ada kendu

Siapa yang yang pernah GEMOK tau la perasaan.. SENTAP.. Bila ada kenduri kendara, bawa badan besar, dari jauh sedara usap perut, "eh ko mengandung ke?? bila due??" ada tu.. dalam ramai-ramai orang cakap kuat-kuat' "GEMOK nya kau, makan apa boleh jadi macam ni.. macam makcik-macik, jangan banyak makan sangat.." HERMM MANUSIA bukan jumpa tanya kabar sihat ke atau cakap COMEL ke..lagi diperlinya.. Kawan kenalkan SURE TRIM .. WOW DARI NAMPAK GEMOK , SEKARANG DAH NAMPAK SUSUT, BADAN DAH SIHAT..DAN PUJI NAMPAK MUDA 😍 Yang paling PENTING SURE TRIM ada KKM , selamat dimakan, pantas berkesan dalam 7 hari dah nampak perut susut banyak.. Jom siapa nak KURUS RAMPING SIHAT dapatkan SURE TRIM sekarang. #suretrimviral #byRoserichEmpires #lulusKKM #kurusramping #kuruspantas #slim #teamsingawarrior #kempisdalam3hari #jomkurus #pilkurusajaib #kuruscepat #tipskurus #petuakurus #langsing #bakarlemak #kawalselera #sureslim #suretrim #maxxslim #xstrim #detox

Share 1 0
brand_veeo. 🔹Cosen ช่วยให้อิ่มเร็วและช่วยเรื่องการเผาผลาญได้ดี เพื่อประสิทธิภาพ ท

🔹Cosen ช่วยให้อิ่มเร็วและช่วยเรื่องการเผาผลาญได้ดี เพื่อประสิทธิภาพ ที่ดีขึ้น ควรทานวันละ 1 แคปซูลก่อนอาหารเช้า 15-20 นาที 🔹BAG ช่วยเรื่องระบบขับถ่าย ลดพุง ควรทาน1-3แคปซูล ก่อนนอน ตื่นเช้ามาจะได้สบายท้อง📱สั่งซื้อสอบถาม 🆔Line : @txj2335p #BAG #veeo #ผอม #หุ่นดี #slim #howtobeauty #likeforlikes #สุขภาพดี #ลดความอ้วน #สลายไขมัน

Share 4 0
afilashakleeshop. BADAN MAKIN CERGAS,SIHAT & CANTIK DALAM PANTANG 😘
.
Selepas bersalin,

BADAN MAKIN CERGAS,SIHAT & CANTIK DALAM PANTANG 😘 . Selepas bersalin, setiap wanita perlu berpantang dan menjaga pemakanan dengan sebaik mungkin untuk memastikan dalaman kita cepat recover sepenuhnya. . 🔺ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘. . 🔺VITAMIN E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil. . 🔺VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus . 🔺OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp . 🔺ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan . 🔺VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Zinc dalam VITA LEA membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat . 🔺OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit . 🔺Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga bertindak sebagai PEMECAH LEMAK. . Boleh hubungi Fila untuk order dan pertanyaan lanjut. . @afilashakleeshop 019-4617217 Pengedar Sah Shaklee . #setberpantang #pantang #berpantang #pregnancy #hamil #sethamil #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #bengkaksusu #kurus #slim #langsing #shakleejitra #shakleealorsetar #shakleesgpetani #shakleepenang #shakleelunas #shakleekulim #shakleekedah #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #sayajualshaklee #hamil #ibuhamil

Share 1 0
afilashakleeshop. BADAN MAKIN CERGAS,SIHAT & CANTIK DALAM PANTANG 😘
.
Selepas bersalin,

BADAN MAKIN CERGAS,SIHAT & CANTIK DALAM PANTANG 😘 . Selepas bersalin, setiap wanita perlu berpantang dan menjaga pemakanan dengan sebaik mungkin untuk memastikan dalaman kita cepat recover sepenuhnya. . 🔺ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘. . 🔺VITAMIN E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil. . 🔺VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus . 🔺OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp . 🔺ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan . 🔺VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Zinc dalam VITA LEA membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat . 🔺OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit . 🔺Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga bertindak sebagai PEMECAH LEMAK. . Boleh hubungi Fila untuk order dan pertanyaan lanjut. . @afilashakleeshop 019-4617217 Pengedar Sah Shaklee . #setberpantang #pantang #berpantang #pregnancy #hamil #sethamil #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #bengkaksusu #kurus #slim #langsing #shakleejitra #shakleealorsetar #shakleesgpetani #shakleepenang #shakleelunas #shakleekulim #shakleekedah #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #sayajualshaklee #hamil #ibuhamil

Share 3 0
sisfelutara_qda. Alamak MAKCIK BAWANG pun dah terjebak dengan #hotlotionfelinna 😬
.
It

Alamak MAKCIK BAWANG pun dah terjebak dengan #hotlotionfelinna 😬 . Itulah dek sebab ngadu lenguh badan bagai, kan dah kena urut manja . Lega la rasa ye makcik 😍 . #lotionkurus #lotionbakarlemak #lotionkurussejuk #felinnahotlotion #kurustanpasengaja #kurus #slim #fitness #fatburner #lawas #langsing #sisfelwarrior #sisfel #detox #slimming #kecilkanpehadanlengan #skinny #sengalbadan #lenguhbadan #bazarpaknil #codalorsetar #codjerlun

Share 2 0
sisfelutara_qda. Alamak MAKCIK BAWANG pun dah terjebak dengan #hotlotionfelinna 😬
.
It

Alamak MAKCIK BAWANG pun dah terjebak dengan #hotlotionfelinna 😬 . Itulah dek sebab ngadu lenguh badan bagai, kan dah kena urut manja . Lega la rasa ye makcik 😍 . #lotionkurus #lotionbakarlemak #lotionkurussejuk #felinnahotlotion #kurustanpasengaja #kurus #slim #fitness #fatburner #lawas #langsing #sisfelwarrior #sisfel #detox #slimming #kecilkanpehadanlengan #skinny #sengalbadan #lenguhbadan #bazarpaknil #codalorsetar #codjerlun

Share 2 0
2fly.dez. Slimedatt🎒🦍 #slim #nlmb💉

Slimedatt🎒🦍 #slim #nlmb💉

Share 4 0
sisfelutara_qda. Alamak MAKCIK BAWANG pun dah terjebak dengan #hotlotionfelinna 😬
.
It

Alamak MAKCIK BAWANG pun dah terjebak dengan #hotlotionfelinna 😬 . Itulah dek sebab ngadu lenguh badan bagai, kan dah kena urut manja . Lega la rasa ye makcik 😍 . #lotionkurus #lotionbakarlemak #lotionkurussejuk #felinnahotlotion #kurustanpasengaja #kurus #slim #fitness #fatburner #lawas #langsing #sisfelwarrior #sisfel #detox #slimming #kecilkanpehadanlengan #skinny #sengalbadan #lenguhbadan #bazarpaknil #codalorsetar #codjerlun

Share 3 0
kevin97632298. \"Effective product and visited toilet smoothly. Not so bloated anymore

"Effective product and visited toilet smoothly. Not so bloated anymore. Hope to shed off some fats" ~ review from emi. "First time trying this product. I drank it at night and the next morning, it really helps me in going toilet. This tea is really nice, herbal but no aftertaste" ~ review from mel. @zaneelixir Check out more reviews at www.zaneelixir.com. #zaneelixir #zanecleartea #beDangerouslyFabulous #natural #dreambody #detox #cleanse #vitality #sg #healthylifestyle #healthyeating #slimmingworld #beautyinsideout #healthinsideout #tea #tasty #fit #slim #herbs #adaptogen #zanecordyceps #sghealth #sgbeauty #cleaneating #cleanbeauty #greenbeauty #selfcare #madeinjapan

Share 6 0
shoppinghealthy.co. - Pierde peso - Controla la ansiedad - Quema grasas - Aumenta tu energ

- Pierde peso - Controla la ansiedad - Quema grasas - Aumenta tu energía Slim te permite controlar tu apetito, quemando la grasa depositada y llenándote de energía, Nunca antes perder peso ha sido tan divertido Encarga el tuyo cuanto antes. Info Whatsapp 3207202237 💥 #perderpeso #adelgazar #quemagrasa #aceleraelmetabolismo #bajadepeso #slim #marcaelabdomen #controlalaansiedad #pierdepeso #energia #quemadordegrasa #aceleratumetabolismo #actividadfisica #pesoideal #perdidadepeso

Share 6 0
gianfrancocorti. Acquistando questo portafoglio potrai inserirlo nella tasca dei tuoi j

Acquistando questo portafoglio potrai inserirlo nella tasca dei tuoi jeans in tutta sicurezza perché grazie alla sua schermatura interna, i dati sensibili delle tue carte di credito contactless sono protetti da eventuali frodi. Seguici su @gianfrancocorti

Share 8 1
ladiisszaa. ลงยาก ดื้อมาก ทักมาค่ะ!
อายุเยอะ หลังคลอด ก็ลงได้

ลดน้ำหนักแบบเร่งด่ว

ลงยาก ดื้อมาก ทักมาค่ะ! อายุเยอะ หลังคลอด ก็ลงได้ ลดน้ำหนักแบบเร่งด่วนง่ายๆ แค่วันละ 2 แคปซูล ช่วยเร่งการเผาผลาญพลังงาน ไม่หิวจุบจิบ และปรับระบบการขับถ่ายให้ดีขึ้น ✨ #เคล็ดลับง่ายๆของการดูแลหุ่น ‼️ พิเศษกล่องละ 690 บ. ( ปกติ 1290.-) โปรสุดช็อค ซื้อ 1 แถม 1‼️ ฟรี ช่ อ ง ท า ง สั่ ง ซื้ อ สิ น ค้ า 📩 Line : @izaisszaa . #ลดน้ำหนัก #ลดความอ้วน #หุ่นดี #slim #IZAISSZAA #ไอซาอิซซ่า

Share 94 0