(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

#tb During the World Chef Championship 2019 back in August. It’s so fun to be a food taster or a judge at cooking competition, right? 🤤 . #BMCEvents #BMCMall #mallevents #WorldChefChampionship2019 #bandarmahkotacheras #sglong #kajang #cheras #semenyih #kualalumpur #malaysia #cookingcompetition #cookingevent #throwbackthursday #throwback #tbthursday #fun #laughter #event

Share 1 0
mswlipmatte_selangor. Merah itu menawan!! .
Tak salah skali skala guna lipmatte merah kan. N

Merah itu menawan!! . Tak salah skali skala guna lipmatte merah kan. Nampak outstanding and confident gituu...☺️ . MWS Lipmatte ada code Mars. Merah cili orang kata. Korang kena ada code Mars ni. Lepas tu boleh mix dengan code lain. Confirm cun 💋 . Akak nak restok code Mars ni. Korang cepat-cepat order yang korang punya ok! . Macam mana nak order?? . Whatsapp akak laju-laju kat nombor 017-4175427 atau nak senang klik je link kt bio. . Postage SM RM8/ SS RM12 COD - Kajang, MRT Bukit Dukung, Bandar Mahkota Cheras, Bandar Tun Hussein, Sg Long dan Aeon Balakong (RM3- RM8) . #nudelipmatte

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
mswlipmatte_selangor. 6 variasi colour yang memang korang akan in love sangat 😍😍.
.
Textur

6 variasi colour yang memang korang akan in love sangat 😍😍. . Texture yang best. Tak melekit. Memang sesuai untuk penggunaan harian. . Macam mana nak order?? . Whatsapp akak laju-laju kat nombor 017-4175427 atau nak senang klik je link kt bio. . Postage SM RM8/ SS RM12 COD - Kajang, MRT Bukit Dukung, Bandar Mahkota Cheras, Bandar Tun Hussein, Sg Long dan Aeon Balakong (RM3- RM8) . #nudelipmatte

Share 3 0

Red Velvet Cake 🧁 Cream Cheese Frosting 🧁 10 Inch Cake 🧁 #sglongbaker #sglong #redvelvetcake #serdang #serikembangan #kajang #southcityplaza

Share 12 0

Thank you for the order 💕 Customer kami order sandwich untuk jamuan dekat pusat tusyen 🤗 Kepada yang nak order atau sebarang pertanyaan boleh ws 011-11380328 / 011-21148424 atau klik je link di bio @hellosandwich.bysa 😊 #sandwichmurahkl #sandwichpicnic #homemadesandwich #kajangbangiputrajaya #sandwichkotak #sandwichspicytuna #sandwichdelivery #sandwichdeliverykl #smkttdi #sandwichttdi #sandwichkajang #ttdi #sglong #fooddeliverymurah #sandwichsedapmurah #fooddeliverykl #sandwichviral #sandwichmurah #sayajualsandwich #hellosandwichpeople

Share 24 0
mswlipmatte_selangor. MSW LIPMATTE LOVERS
.
Thank you dear customer for the positive feedbac

MSW LIPMATTE LOVERS . Thank you dear customer for the positive feedback 😘. . Korang bila lagi nak cuba?? Promosi still on. RM 20 je!! . Whatsapp akak laju-laju kat nombor 017-4175427 atau nak senang klik je link kt bio. . Postage SM RM8/ SS RM12 COD - Kajang, MRT Bukit Dukung, Bandar Mahkota Cheras, Bandar Tun Hussein, Sg Long dan Aeon Balakong (RM3- RM8) . #nudelipmatte

Share 4 1
mswlipmatte_selangor. Msw Lipmatte 6 code 💄
.
6 hari waktu bekerja pakai code berlainan.. B

Msw Lipmatte 6 code 💄 . 6 hari waktu bekerja pakai code berlainan.. Berseri wajah uolls pakai msw lipmatte 😍 . Kualiti yang sangat best, tekstur yang mahal tp harga mampu milik sangat-sangat.. . Harga bukan saiz mini tau, tapi untuk saiz besar 5ml . RM20❗RM20❗RM20❗ . Macam mana nak order?? . Whatsapp akak laju-laju kat nombor 017-4175427 atau nak senang klik je link kt bio. . Postage SM RM8/ SS RM12 COD - Kajang, MRT Bukit Dukung, Bandar Mahkota Cheras, Bandar Tun Hussein, Sg Long dan Aeon Balakong (RM3- RM8) . #nudelipmatte

Share 3 0
papa_jtx. Atas dasar kemanusiaan.. X Kira apa bangsa anda n apa agama anda.. Wak

Atas dasar kemanusiaan.. X Kira apa bangsa anda n apa agama anda.. Waktu maghrib tadi . Hamba Allah ni kehabisan minyak motor di highway sg.long menghala ke semenyih.. Baru lepas tol sg.Long.. Maka Aku training la kekuatan kaki menunda motor hamba Allah ni, sampai petronas seksyen 7 Bangi.. Naik bukit lagi mencabar , seolah waktu training LSD dengan geng K2..hehehe.. Hari ni Kita tolong orang yang susah, esok lusa Allah bagi pertolongan ketika Kita susah.. . #tolongkeranaAllah #tolongmenolong #sglong

Share 14 0
mswlipmatte_selangor. Korang kalau nak beri kelainan pada wajah kena cuba MSW Lipmatte code

Korang kalau nak beri kelainan pada wajah kena cuba MSW Lipmatte code SATURN. Serius lawa 💋. . Macam mana nak order?? . Whatsapp akak laju-laju kat nombor 017-4175427 atau nak senang klik je link kt bio. . Postage SM RM8/ SS RM12 COD - Kajang, MRT Bukit Dukung, Bandar Mahkota Cheras, Bandar Tun Hussein, Sg Long dan Aeon Balakong (RM3- RM8) . #lipmattecantik

Share 3 0
foret33malaysia. Dear value customer, we have engaged with 3 of the biggest food delive

Dear value customer, we have engaged with 3 of the biggest food delivery service provider and we are going online in their app very soon ! :) #foret33 #foret #foret33my #cheras #kajang #balakong #mahkotacheras #sglong #putrajaya #cuberjaya #serdang #srikembangan #foodporn #food #yamcha #supper #dinein #takeaway

Share 5 0

Dulu selalu makan junkfood untuk snacking, sekarang jom ubah makan sandwich pulak! 😋 Rasa sihat sikit kaaaaan 😂🌶 . . . Meh order kat kami 💪 . . Nak order boleh ws kami di 01111380328 / 01121148424 atau klik je link kat bio ☺️ . #sandwichmurahkl #sandwichpicnic #sandwichkajangbangiputrajaya #sandwichkotak #sandwichspicytuna #sandwichdelivery #sandwichdeliverykl #smkttdi #sandwichttdi #sandwichkajang #ttdi #sglong #fooddeliverymurah #sandwichsedapmurah #fooddeliverykl #sandwichviral #sandwichmurah #sayajualsandwich #deliveryklselangor

Share 23 0
mswlipmatte_selangor. MSW LIPMATTE Lovers!!
.
Akak tak nak cakap banyak la. Korang kena beli

MSW LIPMATTE Lovers!! . Akak tak nak cakap banyak la. Korang kena beli. Pakai dan komen ☺️ . Macam mana nak order?? . Whatsapp akak laju-laju kat nombor 017-4175427 atau nak senang klik je link kt bio. . Postage SM RM8/ SS RM12 COD - Kajang, MRT Bukit Dukung, Bandar Mahkota Cheras, Bandar Tun Hussein, Sg Long dan Aeon Balakong (RM3- RM8) . #nudelipmatte

Share 3 0

Brownies Choc salted caramel Walnut 💯 Sudahlah sedap , harga yg sgt berpatutan ❕❕❕❕ Brownies lembut , sekali ngap, berkali terngap 😋 😍😋😘 👉 Shedap 👉 Shantik 👉 Shomell 👉 Lembut #kajang #bangi #semenyih #balakong #putrajaya #sglong #kesuma #rinching #ecomajestic #setiaechohill #brownies #browniesedap #brownieslembut

Share 59 0
mswlipmatte_selangor. \"colour dia cantik kak. Best je bila apply\"
.
Alhamdulillah..memang ki

"colour dia cantik kak. Best je bila apply" . Alhamdulillah..memang kita bagi kualiti terbaik untuk customer tersayang. Harga lagi la terbaik 👍👍 . RM20 je.... . Macam mana nak order?? . Whatsapp akak laju-laju kat nombor 017-4175427 atau nak senang klik je link kt bio. . Postage SM RM8/ SS RM12 COD - Kajang, MRT Bukit Dukung, Bandar Mahkota Cheras, Bandar Tun Hussein, Sg Long dan Aeon Balakong (RM3- RM8) . #themines

Share 6 0
yanazull_hartanah. FOR SALE‼️ Renovated Double Storey Seksyen 3 Bandar Mahkota Cheras. (N

FOR SALE‼️ Renovated Double Storey Seksyen 3 Bandar Mahkota Cheras. (Near To BMC Mall) ============================= Asking Price: RM570k (negotiable) Contact : YANA | 010-4365359 www.wasap.my/60104365359 ============================= Details: * FREEHOLD OPEN * Build up: 1400 psf * Land area: 20ft x 65ft * 4 bedroom * 3 bathrooms * Gated & Guarded area * Renovation: * Kitchen cabinet * 3 unit Aircond * Fully plaster ceiling up&down **many free item from owner Amenities: * BMC Mall * Aeon Cheras Selatan & Ecomsave ( 2 min driving ) * Sungai Long Hospital & Colombia Hospital * Sungai Long Primary & Secondary School * Nearby MRT Station Bandar Tun Hussein Onn * Shop lot/Workshop/Restaurant Accessibility : * Lebuhraya Cheras- Kajang * Lebuhraya Lekas * Lebuhraya Silk Serious buyer pls call for viewing session : YANA ZULL (REN 27317) 010-4365359 Real Estate Negotiator IW Properties #bmc #nsk #bmcmall #aeonmall #sglong #jombelirumah #mrt

Share 5 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
susuilham. Jiran : Wahhh! Ina makin mantop ye sekarang nii.apa rahsianya tu?

Ina

Jiran : Wahhh! Ina makin mantop ye sekarang nii.apa rahsianya tu? Ina : Rahsianya..Rahsia Malam Orkid la jahhh! Jiran : Untung kau ye. Selalu pergi bercuti mcm honeymoon je tgk gambar2 kau kat fb. share la sikit macamana..aku pun nak bahagia jugak. Ina : Xsusah pun..minum je Rahsia Malam Orkid secara konsisten.Nanti apa yg kendur tu semua ketat2 taw.Hari2 mcm malam pertama😙 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Jadikan hubungan suami isteri makin intim dan makin bahagia! Lebih 1000 testimoni berjaya,anda bila lagi. #Share tips penjagaan setiap wanita #Share tips memikat hati suami 📱Untuk pertanyaan dan pembelian sila WhatsApp : www.wasap.my/60162320500 ☎️Atau hubungi HQ kami di talian 03 8741 3500 ✌️✌️✌️Terima kasih kerana support produk kami !!! #RahsiaMalamOrkid #cantik #menawan #produktradisional #letop #gebugebas #halus #kurma #madu #malam #nafsu #kuat #bertenaga #naikseri #kajang #kajangperdana #sgkajang #ttdigrove #saujanautama #saujanaheight #semenyih #putrajaya #sglong #sgjelok #selangor #malaysian #senaman #wanita

Share 2 0
drsophie.cosmetic. Jiran : Wahhh! Ina makin mantop ye sekarang nii.apa rahsianya tu?

Ina

Jiran : Wahhh! Ina makin mantop ye sekarang nii.apa rahsianya tu? Ina : Rahsianya..Rahsia Malam Orkid la jahhh! Jiran : Untung kau ye. Selalu pergi bercuti mcm honeymoon je tgk gambar2 kau kat fb. share la sikit macamana..aku pun nak bahagia jugak. Ina : Xsusah pun..minum je Rahsia Malam Orkid secara konsisten.Nanti apa yg kendur tu semua ketat2 taw.Hari2 mcm malam pertama😙 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Jadikan hubungan suami isteri makin intim dan makin bahagia! Lebih 1000 testimoni berjaya,anda bila lagi. #Share tips penjagaan setiap wanita #Share tips memikat hati suami 📱Untuk pertanyaan dan pembelian sila WhatsApp : www.wasap.my/60162320500 ☎️Atau hubungi HQ kami di talian 03 8741 3500 ✌️✌️✌️Terima kasih kerana support produk kami !!! #RahsiaMalamOrkid #cantik #menawan #produktradisional #letop #gebugebas #halus #kurma #madu #malam #nafsu #kuat #bertenaga #naikseri #kajang #kajangperdana #sgkajang #ttdigrove #saujanautama #saujanaheight #semenyih #putrajaya #sglong #sgjelok #selangor #malaysian #senaman #wanita

Share 2 0
tvebunda. Jiran : Wahhh! Ina makin mantop ye sekarang nii.apa rahsianya tu?

Ina

Jiran : Wahhh! Ina makin mantop ye sekarang nii.apa rahsianya tu? Ina : Rahsianya..Rahsia Malam Orkid la jahhh! Jiran : Untung kau ye. Selalu pergi bercuti mcm honeymoon je tgk gambar2 kau kat fb. share la sikit macamana..aku pun nak bahagia jugak. Ina : Xsusah pun..minum je Rahsia Malam Orkid secara konsisten.Nanti apa yg kendur tu semua ketat2 taw.Hari2 mcm malam pertama😙 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Jadikan hubungan suami isteri makin intim dan makin bahagia! Lebih 1000 testimoni berjaya,anda bila lagi. #Share tips penjagaan setiap wanita #Share tips memikat hati suami 📱Untuk pertanyaan dan pembelian sila WhatsApp : www.wasap.my/60162320500 ☎️Atau hubungi HQ kami di talian 03 8741 3500 ✌️✌️✌️Terima kasih kerana support produk kami !!! #RahsiaMalamOrkid #cantik #menawan #produktradisional #letop #gebugebas #halus #kurma #madu #malam #nafsu #kuat #bertenaga #naikseri #kajang #kajangperdana #sgkajang #ttdigrove #saujanautama #saujanaheight #semenyih #putrajaya #sglong #sgjelok #selangor #malaysian #senaman #wanita

Share 5 0
mswlipmatte_selangor. RM20 ! RM20 ! RM20!
.
LIPMATTE KUALITI TERBAIK. HARGA TAK MASUK AKAL??

RM20 ! RM20 ! RM20! . LIPMATTE KUALITI TERBAIK. HARGA TAK MASUK AKAL??? . YES, betul korang!! Memang murah. . Warna yang cantik. Texture ringan tak melekit. Nak solat mudah nak bersihkan 🥰 . Macam mana nak order?? . Whatsapp akak laju-laju kat nombor 017-4175427 atau nak senang klik je link kt bio. . Postage SM RM8/ SS RM12 COD - Kajang, MRT Bukit Dukung, Bandar Mahkota Cheras, Bandar Tun Hussein, Sg Long dan Aeon Balakong (RM3- RM8) . #themines

Share 5 0
mahkotadc. 🎉🎉🎊Thank you Tadika Seri Kuntum for inviting us to do free check up

🎉🎉🎊Thank you Tadika Seri Kuntum for inviting us to do free check up for all the kids n teach them how to brush teeth! It was a wonderful events indeed. 🎈🎈 Not only can teach them how to brush correctly, but also to educate children about importance of brushing teeth 💕💕 Contact us if u need us to come to do check up in kindergarten. 😊 let's help to increase dental awareness among all. 😉 Prevention is always better than cure. ☎0164892387/03-90114487 📍PutraMahkota dental clinic located in bandar Mahkota Cheras. (opposite Petronas BMC) #Tadika #qdees #sglong #mahkotacheras #dentalclinic #dentalteam #freecheckup #bandartunhusseinonn #kajang #kajangperdana #cherasperdana

Share 1 0