(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Aduhh penangan balenciaga a.k.a Valencia mcm dilanggar todak. Huru hara semuanya 😂. Mudah mudahan cust semua dapat terima parcel dengan selamat ya 😘 . .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ----------------------------------------------------------⠀ WhatsApp : 📲 +601115378776⠀ Katalog : @naziracloset.catalogue Channel Telegram : t.me/NaziraCloset⠀ .⠀ . . . . #valenciaSuit #SuitMuslimah #blouse #blosemuslimah #blouselabuh #kurungmoden #syariahcompliance #tutupAurat #ModernStylish #nursingfriendly #wudhufriendly #patuhsyariah #JelitaWardrobe #jwteamjelita #JelitaWardrobeOfficialReseller #bazarpaknil #onlineigshopmalaysia #suitexclusive #KurungExclusive #mampuMilik

Share 11 2

Dua beradik ni dh grab #ValenciaSuit 💜 mostly semua design dia ada. Uols dh dapatkan belum? Stock dh nyawa2 ikan dh tu 🙊 . .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ----------------------------------------------------------⠀ WhatsApp : 📲 +601115378776⠀ Katalog : @naziracloset.catalogue Channel Telegram : t.me/NaziraCloset⠀ .⠀ . . . . #valenciaSuit #SuitMuslimah #blouse #blosemuslimah #blouselabuh #kurungmoden #syariahcompliance #tutupAurat #ModernStylish #nursingfriendly #wudhufriendly #patuhsyariah #JelitaWardrobe #jwteamjelita #JelitaWardrobeOfficialReseller #bazarpaknil #onlineigshopmalaysia #suitexclusive #KurungExclusive #mampuMilik #naziraclosetfeedback #teamAFviral70804

Share 118 64
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Assalamualaikum selamat pagi. Pagi2 xtau nk pakai baju mana pergi kerja? Dah try Larossa ke? 😁 .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ----------------------------------------------------------⠀ WhatsApp : 📲 +601115378776⠀ Katalog : @naziracloset.catalogue Channel Telegram : t.me/NaziraCloset⠀ .⠀ . . . . #Larossa #LarossaBlouse #BlouseLarossa #blouse #blosemuslimah #blouselabuh #kurungmoden #syariahcompliance #tutupAurat #ModernStylish #nursingfriendly #wudhufriendly #patuhsyariah #bfFriendly #bazarpaknil #igshopmaaysia #uia #uitm #usim #iium #ctdk #neelofa #mampuMilik

Share 10 1

Sweetnya colour ni. Lagi sweet kalau awak yg pakai aww 😆 . Nak tgk colour lain lg tak? Pm kita laju2 nnt kita bg harga promo 😁 . Gud night 🌃. Jangan lupa mimpi cik Larossa tau 🙊 .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ----------------------------------------------------------⠀ WhatsApp : 📲 +601115378776⠀ Katalog : @naziracloset.catalogue Channel Telegram : t.me/NaziraCloset⠀ .⠀ . . . . #Larossa #LarossaBlouse #BlouseLarossa #blouse #blosemuslimah #blouselabuh #kurungmoden #syariahcompliance #tutupAurat #ModernStylish #nursingfriendly #wudhufriendly #patuhsyariah #bfFriendly #bazarpaknil #igshopmaaysia #uia #uitm #usim #iium #ctdk #neelofa #mampuMilik

Share 6 0
noramierahasim9. Assalamualaikum & selamat pagi

Salam menjemput rezeki

#ValenciaSuit

Assalamualaikum & selamat pagi Salam menjemput rezeki #ValenciaSuit #SetBajuPalazzoSkirt #3In1 #ModernStylish #MultiStyle #JelitaWardobeOfficialReseller

Share 1 0

Assalamualaikum salam jumaat, Salam penghulu segala hari ✨ Jangan lupa baca Al-Khafi tau 😘 . . Walaupun angin bertiup kencang, valencia tetap terletak tenang ... 😍 . .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ----------------------------------------------------------⠀ WhatsApp : 📲 +601115378776⠀ Katalog : @naziracloset.catalogue Channel Telegram : t.me/NaziraCloset⠀ .⠀ . . . . #valenciaSuit #SuitMuslimah #blouse #blosemuslimah #blouselabuh #kurungmoden #syariahcompliance #tutupAurat #ModernStylish #nursingfriendly #wudhufriendly #patuhsyariah #JelitaWardrobe #jwteamjelita #JelitaWardrobeOfficialReseller #bazarpaknil #onlineigshopmalaysia #suitexclusive #KurungExclusive #mampuMilik

Share 9 0

Adehhhhh! Betul ke minnn Valencia malam ni last promosi? 😿 . Yer betul sayang, jom book skrg!! . sempat lagi nak locked order with deposit untuk dapatkan harga promosi. . Last payment 11:59 hari ini 25hb sahaja yer dapat harga promosi. . Selepas dri time dkt atas, kita kembali kpd hrga asal 🤓 . .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ----------------------------------------------------------⠀ WhatsApp : 📲 +601115378776⠀ Katalog : @naziracloset.catalogue Channel Telegram : t.me/NaziraCloset⠀ .⠀ . . . . #valenciaSuit #SuitMuslimah #blouse #blosemuslimah #blouselabuh #kurungmoden #syariahcompliance #tutupAurat #ModernStylish #nursingfriendly #wudhufriendly #patuhsyariah #JelitaWardrobe #jwteamjelita #JelitaWardrobeOfficialReseller #bazarpaknil #onlineigshopmalaysia #suitexclusive #KurungExclusive #mampuMilik

Share 7 0

Suit 2 dalam 1 tengah trendy sekarang ni. Ramaj giler yang ambil peluang utk nak pakai raya haji ni. . Batch 1 SOLD OUT tak ada apa yang berbaki . Batch 2 open dengan kuantiti list bagi yg borong sahaja . Batch 3 open dengan harga promosi smpi 25 hb ni jer utk postage 5hb nanti . Batch 4? Tak ada dah smua dalam mimpi🙊 .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ----------------------------------------------------------⠀ WhatsApp : 📲 +601115378776⠀ Katalog : @naziracloset.catalogue Channel Telegram : t.me/NaziraCloset⠀ .⠀ . . . . #valenciaSuit #SuitMuslimah #blouse #blosemuslimah #blouselabuh #kurungmoden #syariahcompliance #tutupAurat #ModernStylish #nursingfriendly #wudhufriendly #patuhsyariah #JelitaWardrobe #jwteamjelita #JelitaWardrobeOfficialReseller #bazarpaknil #onlineigshopmalaysia #suitexclusive #KurungExclusive #mampuMilik

Share 8 0
qawiyanhaya.fq. Cik Min belanja malam ni gambar OOTD PLUSSIZE untuk uolsss 😍 yang mas

Cik Min belanja malam ni gambar OOTD PLUSSIZE untuk uolsss 😍 yang masih waswas nak beli ke tak nak, nak 1 ker nakkk 10... . Haaa, amacam? Onz x onzz? . . . . #ValenciaSuitQH #bajuofis #SuitMuslimah #blouse #blosemuslimah #blouselabuh #kurungmoden #bajuplussize #syariahcompliance #tutupAurat #ModernStylish #nursingfriendly #wudhufriendly #bajupatuhsyariah #bazarpaknil #onlineigshopmalaysia #suitexclusive

Share 3 0
nazira.closet.

.................

Share 48 7

Ishh dia main cak2 pulak dah! Hampa takkan tengok saja.. Tak yakin lagi ka 😆 mai pm lekaih nak bayar time gaji pun xdak masalah aih 🤩 . .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ----------------------------------------------------------⠀ WhatsApp : 📲 +601115378776⠀ Katalog : @naziracloset.catalogue Channel Telegram : t.me/NaziraCloset⠀ .⠀ . . . . #valenciaSuit #SuitMuslimah #blouse #blosemuslimah #blouselabuh #kurungmoden #syariahcompliance #tutupAurat #ModernStylish #nursingfriendly #wudhufriendly #patuhsyariah #JelitaWardrobe #jwteamjelita #JelitaWardrobeOfficialReseller #bazarpaknil #onlineigshopmalaysia #suitexclusive #KurungExclusive #mampuMilik

Share 16 0

Kak naz belanja dinner malam ni gambar OOTD PLUSSIZE untuk uolsss 😍 yang masih was-was nak beli ke tak nak, nak 1 ker nakkk 10... . Haaa, amacam? Onz x onzz? .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ----------------------------------------------------------⠀ WhatsApp : 📲 +601115378776⠀ Katalog : @naziracloset.catalogue Channel Telegram : t.me/NaziraCloset⠀ .⠀ . . . . #valenciaSuit #SuitMuslimah #blouse #blosemuslimah #blouselabuh #kurungmoden #syariahcompliance #tutupAurat #ModernStylish #nursingfriendly #wudhufriendly #patuhsyariah #JelitaWardrobe #jwteamjelita #JelitaWardrobeOfficialReseller #bazarpaknil #onlineigshopmalaysia #suitexclusive #KurungExclusive #mampuMilik

Share 32 4

Happy lunch hour! Tak boleh nk belanja lunch sebab jauh, kita belanja VALENCIA la ye 🤭. Kalau nk lg berbaloi kena grab sehelai sbb hakak nk belanja seluar dengan skirt sekali 😍😍 . Berbaloi ke tidak 😆 .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ----------------------------------------------------------⠀ WhatsApp : 📲 +601115378776⠀ Katalog : @naziracloset.catalogue Channel Telegram : t.me/NaziraCloset⠀ .⠀ . . . . #valenciaSuit #SuitMuslimah #blouse #blosemuslimah #blouselabuh #kurungmoden #syariahcompliance #tutupAurat #ModernStylish #nursingfriendly #wudhufriendly #patuhsyariah #JelitaWardrobe #jwteamjelita #JelitaWardrobeOfficialReseller #bazarpaknil #onlineigshopmalaysia #suitexclusive #KurungExclusive #mampuMilik

Share 11 0

Pagii #naziralovers. Jangan tengok kalau tak kuat! . Mungkin bakal megnhantui tidur mlm anda 👻👻 .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ----------------------------------------------------------⠀ WhatsApp : 📲 +601115378776⠀ Katalog : @naziracloset.catalogue Channel Telegram : t.me/NaziraCloset⠀ .⠀ . . . . #valenciaSuit #SuitMuslimah #blouse #blosemuslimah #blouselabuh #kurungmoden #syariahcompliance #tutupAurat #ModernStylish #nursingfriendly #wudhufriendly #patuhsyariah #JelitaWardrobe #jwteamjelita #JelitaWardrobeOfficialReseller #bazarpaknil #onlineigshopmalaysia #suitexclusive #KurungExclusive #mampuMilik

Share 8 2
noramierahasim9. Soalan: Boleh ke mommy preggy nak pakai Suit Valencia nih?? Jawapan: N

Soalan: Boleh ke mommy preggy nak pakai Suit Valencia nih?? Jawapan: Nah...model ni preggy 6 bulan pon cantik uolssss dengan valencia Berminat!! Klik linkdibawah sekarang http://www.wasap.my/60145672731/NakSuitValencia http://www.wasap.my/60145672731/NakSuitValencia http://www.wasap.my/60145672731/NakSuitValencia #SuitLovers #SuitRayaHaji2019 #ModernStylish #SuitValencia #FreeSkirtPalazzo #RugiTakGrabSehelai #JelitaWardobeOfficialReseller

Share 4 0

Morning! Preggy 6 bulan pon cantik uolssss dengan valencia .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ----------------------------------------------------------⠀ WhatsApp : 📲 +601115378776⠀ Katalog : @naziracloset.catalogue Channel Telegram : t.me/NaziraCloset⠀ .⠀ . . . . #valenciaSuit #SuitMuslimah #blouse #blosemuslimah #blouselabuh #kurungmoden #syariahcompliance #tutupAurat #ModernStylish #nursingfriendly #wudhufriendly #patuhsyariah #JelitaWardrobe #jwteamjelita #JelitaWardrobeOfficialReseller #bazarpaknil #onlineigshopmalaysia #suitexclusive #KurungExclusive #mampuMilik

Share 29 0

Close up sikit the VALENCIA. Design wow dengan harga mampu milik 😍 dah pilih ke nk colour mana? 😁 .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ----------------------------------------------------------⠀ WhatsApp : 📲 +601115378776⠀ Katalog : @naziracloset.catalogue Channel Telegram : t.me/NaziraCloset⠀ .⠀ . . . . #valenciaSuit #SuitMuslimah #blouse #blosemuslimah #blouselabuh #kurungmoden #syariahcompliance #tutupAurat #ModernStylish #nursingfriendly #wudhufriendly #patuhsyariah #JelitaWardrobe #jwteamjelita #JelitaWardrobeOfficialReseller #bazarpaknil #onlineigshopmalaysia #suitexclusive #KurungExclusive #mampuMilik

Share 12 0
naziracloset.catalogue. ✨ VALENCIA MODERN STYLIST SUIT ✨
.
❤️REKAAN EKSKLUSIF DGN MENAMPILKAN

✨ VALENCIA MODERN STYLIST SUIT ✨ . ❤️REKAAN EKSKLUSIF DGN MENAMPILKAN 1 BAJU PELBAGAI GAYA . Rekaan konsep simple tetapi membawa elemen eksklusif dengan “aksesori belt mewah”. Seriously, memang wow sangat! Siap blh bergaya pelbagai style lagi. . . ❤️1 BAJU PELBAGAI GAYA! BOLEH JADI KURUNG, BOLEH JADI SUIT ATAU BLOUSE SHJ. . Yes, dalam sejarah 1 baju boleh gaya ala kurung, ala suit atau ala2 blouse shj. 3 in 1 gitu! Memang berbaloi giler kan 1 baju PERCUMA skirt dan palazzo terus. Tak runsing nak mix & match. . . ❤️POKET KIRI & KANAN . Siap ada poket kiri & kanan lagi. Very flexible bukan? . . ❤️MATERIAL YANG BEST & SUPER SELESA DIIMPORT KHAS DARI OVERSEA . Material Dubai como crepe import daripada oversea. Less ironing, mudah dijaga & sangat selesa punca kenapa material ni jadi pilihan no 1 pengguna JELITA WARDROBE. Tak try, tak tau.. . . ❤️7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU . Ini paling best! Jangan runsing pilih warna! Semuanya cantik2 gila. 7 pilihan warna ni semuanya warna yang tengah HOT & TRENDY tahun ni. . . ❤️PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL . Terdapat pilihan saiz sekecil padi sehingga lah ke 5XL dengan cutting “proven selesa”. Boleh sedondon 1 keluarga sebab tak ada masalah untuk pilih saiz. Best kan? . . ❤️BF & WUDHU FRIENDLY . Rekaan kurung ni ada zip didada & zip ditangan. Itu elemen wajib untuk setiap keluaran Jelita Wardrobe. Senang nanti nak berwudhu dan susukan baby. . . Yayy bukan beshe beshe kali ni beli suit percuma skirt! Beli kurung percuma seluar! Dengan kata lain dapat 3 item la. Blouse, skirt, seluar. Mana nak dapat kak oi 🤭. . Promo kita x bg lama pun. Sampai masa kita tutup terus 😆 . . Saiz S- XL 🔥1pcs RM119 🔥3pcs RM99/pcs (RM297) . Saiz 2XL- 5XL 🔥1pcs RM129 🔥3pcs RM109/pcs (RM327) . . Jom grab sekarang sebelum menangis tepi bucu katil 🤭 whatsapp 📲 01115378776 atau click link di bio okehh 😘 . . #valenciaSuit #SuitMuslimah #blouse #blosemuslimah #blouselabuh #kurungmoden #syariahcompliance #tutupAurat #ModernStylish #nursingfriendly #wudhufriendly #patuhsyariah #JelitaWardrobe #jwteamjelita #JelitaWardrobeOfficialReseller #bazarpaknil #onlineigshopmalaysia #suitexclusive #KurungExclusive #mampuMilik #officewear #muslimahwear #uai

Share 2 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
naziracloset.catalogue. ✨ VALENCIA MODERN STYLIST SUIT ✨
.
❤️REKAAN EKSKLUSIF DGN MENAMPILKAN

✨ VALENCIA MODERN STYLIST SUIT ✨ . ❤️REKAAN EKSKLUSIF DGN MENAMPILKAN 1 BAJU PELBAGAI GAYA . Rekaan konsep simple tetapi membawa elemen eksklusif dengan “aksesori belt mewah”. Seriously, memang wow sangat! Siap blh bergaya pelbagai style lagi. . . ❤️1 BAJU PELBAGAI GAYA! BOLEH JADI KURUNG, BOLEH JADI SUIT ATAU BLOUSE SHJ. . Yes, dalam sejarah 1 baju boleh gaya ala kurung, ala suit atau ala2 blouse shj. 3 in 1 gitu! Memang berbaloi giler kan 1 baju PERCUMA skirt dan palazzo terus. Tak runsing nak mix & match. . . ❤️POKET KIRI & KANAN . Siap ada poket kiri & kanan lagi. Very flexible bukan? . . ❤️MATERIAL YANG BEST & SUPER SELESA DIIMPORT KHAS DARI OVERSEA . Material Dubai como crepe import daripada oversea. Less ironing, mudah dijaga & sangat selesa punca kenapa material ni jadi pilihan no 1 pengguna JELITA WARDROBE. Tak try, tak tau.. . . ❤️7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU . Ini paling best! Jangan runsing pilih warna! Semuanya cantik2 gila. 7 pilihan warna ni semuanya warna yang tengah HOT & TRENDY tahun ni. . . ❤️PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL . Terdapat pilihan saiz sekecil padi sehingga lah ke 5XL dengan cutting “proven selesa”. Boleh sedondon 1 keluarga sebab tak ada masalah untuk pilih saiz. Best kan? . . ❤️BF & WUDHU FRIENDLY . Rekaan kurung ni ada zip didada & zip ditangan. Itu elemen wajib untuk setiap keluaran Jelita Wardrobe. Senang nanti nak berwudhu dan susukan baby. . . Yayy bukan beshe beshe kali ni beli suit percuma skirt! Beli kurung percuma seluar! Dengan kata lain dapat 3 item la. Blouse, skirt, seluar. Mana nak dapat kak oi 🤭. . Promo kita x bg lama pun. Sampai masa kita tutup terus 😆 . . Saiz S- XL 🔥1pcs RM119 🔥3pcs RM99/pcs (RM297) . Saiz 2XL- 5XL 🔥1pcs RM129 🔥3pcs RM109/pcs (RM327) . . Jom grab sekarang sebelum menangis tepi bucu katil 🤭 whatsapp 📲 01115378776 atau click link di bio okehh 😘 . . #valenciaSuit #SuitMuslimah #blouse #blosemuslimah #blouselabuh #kurungmoden #syariahcompliance #tutupAurat #ModernStylish #nursingfriendly #wudhufriendly #patuhsyariah #JelitaWardrobe #jwteamjelita #JelitaWardrobeOfficialReseller #bazarpaknil #onlineigshopmalaysia #suitexclusive #KurungExclusive #mampuMilik #officewear #muslimahwear #uai

Share 1 0
naziracloset.catalogue. ✨ VALENCIA MODERN STYLIST SUIT ✨
.
❤️REKAAN EKSKLUSIF DGN MENAMPILKAN

✨ VALENCIA MODERN STYLIST SUIT ✨ . ❤️REKAAN EKSKLUSIF DGN MENAMPILKAN 1 BAJU PELBAGAI GAYA . Rekaan konsep simple tetapi membawa elemen eksklusif dengan “aksesori belt mewah”. Seriously, memang wow sangat! Siap blh bergaya pelbagai style lagi. . . ❤️1 BAJU PELBAGAI GAYA! BOLEH JADI KURUNG, BOLEH JADI SUIT ATAU BLOUSE SHJ. . Yes, dalam sejarah 1 baju boleh gaya ala kurung, ala suit atau ala2 blouse shj. 3 in 1 gitu! Memang berbaloi giler kan 1 baju PERCUMA skirt dan palazzo terus. Tak runsing nak mix & match. . . ❤️POKET KIRI & KANAN . Siap ada poket kiri & kanan lagi. Very flexible bukan? . . ❤️MATERIAL YANG BEST & SUPER SELESA DIIMPORT KHAS DARI OVERSEA . Material Dubai como crepe import daripada oversea. Less ironing, mudah dijaga & sangat selesa punca kenapa material ni jadi pilihan no 1 pengguna JELITA WARDROBE. Tak try, tak tau.. . . ❤️7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU . Ini paling best! Jangan runsing pilih warna! Semuanya cantik2 gila. 7 pilihan warna ni semuanya warna yang tengah HOT & TRENDY tahun ni. . . ❤️PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL . Terdapat pilihan saiz sekecil padi sehingga lah ke 5XL dengan cutting “proven selesa”. Boleh sedondon 1 keluarga sebab tak ada masalah untuk pilih saiz. Best kan? . . ❤️BF & WUDHU FRIENDLY . Rekaan kurung ni ada zip didada & zip ditangan. Itu elemen wajib untuk setiap keluaran Jelita Wardrobe. Senang nanti nak berwudhu dan susukan baby. . . Yayy bukan beshe beshe kali ni beli suit percuma skirt! Beli kurung percuma seluar! Dengan kata lain dapat 3 item la. Blouse, skirt, seluar. Mana nak dapat kak oi 🤭. . Promo kita x bg lama pun. Sampai masa kita tutup terus 😆 . . Saiz S- XL 🔥1pcs RM119 🔥3pcs RM99/pcs (RM297) . Saiz 2XL- 5XL 🔥1pcs RM129 🔥3pcs RM109/pcs (RM327) . . Jom grab sekarang sebelum menangis tepi bucu katil 🤭 whatsapp 📲 01115378776 atau click link di bio okehh 😘 . . #valenciaSuit #SuitMuslimah #blouse #blosemuslimah #blouselabuh #kurungmoden #syariahcompliance #tutupAurat #ModernStylish #nursingfriendly #wudhufriendly #patuhsyariah #JelitaWardrobe #jwteamjelita #JelitaWardrobeOfficialReseller #bazarpaknil #onlineigshopmalaysia #suitexclusive #KurungExclusive #mampuMilik #officewear #muslimahwear #uai

Share 0 0
naziracloset.catalogue. ✨ VALENCIA MODERN STYLIST SUIT ✨
.
❤️REKAAN EKSKLUSIF DGN MENAMPILKAN

✨ VALENCIA MODERN STYLIST SUIT ✨ . ❤️REKAAN EKSKLUSIF DGN MENAMPILKAN 1 BAJU PELBAGAI GAYA . Rekaan konsep simple tetapi membawa elemen eksklusif dengan “aksesori belt mewah”. Seriously, memang wow sangat! Siap blh bergaya pelbagai style lagi. . . ❤️1 BAJU PELBAGAI GAYA! BOLEH JADI KURUNG, BOLEH JADI SUIT ATAU BLOUSE SHJ. . Yes, dalam sejarah 1 baju boleh gaya ala kurung, ala suit atau ala2 blouse shj. 3 in 1 gitu! Memang berbaloi giler kan 1 baju PERCUMA skirt dan palazzo terus. Tak runsing nak mix & match. . . ❤️POKET KIRI & KANAN . Siap ada poket kiri & kanan lagi. Very flexible bukan? . . ❤️MATERIAL YANG BEST & SUPER SELESA DIIMPORT KHAS DARI OVERSEA . Material Dubai como crepe import daripada oversea. Less ironing, mudah dijaga & sangat selesa punca kenapa material ni jadi pilihan no 1 pengguna JELITA WARDROBE. Tak try, tak tau.. . . ❤️7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU . Ini paling best! Jangan runsing pilih warna! Semuanya cantik2 gila. 7 pilihan warna ni semuanya warna yang tengah HOT & TRENDY tahun ni. . . ❤️PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL . Terdapat pilihan saiz sekecil padi sehingga lah ke 5XL dengan cutting “proven selesa”. Boleh sedondon 1 keluarga sebab tak ada masalah untuk pilih saiz. Best kan? . . ❤️BF & WUDHU FRIENDLY . Rekaan kurung ni ada zip didada & zip ditangan. Itu elemen wajib untuk setiap keluaran Jelita Wardrobe. Senang nanti nak berwudhu dan susukan baby. . . Yayy bukan beshe beshe kali ni beli suit percuma skirt! Beli kurung percuma seluar! Dengan kata lain dapat 3 item la. Blouse, skirt, seluar. Mana nak dapat kak oi 🤭. . Promo kita x bg lama pun. Sampai masa kita tutup terus 😆 . . Saiz S- XL 🔥1pcs RM119 🔥3pcs RM99/pcs (RM297) . Saiz 2XL- 5XL 🔥1pcs RM129 🔥3pcs RM109/pcs (RM327) . . Jom grab sekarang sebelum menangis tepi bucu katil 🤭 whatsapp 📲 01115378776 atau click link di bio okehh 😘 . . #valenciaSuit #SuitMuslimah #blouse #blosemuslimah #blouselabuh #kurungmoden #syariahcompliance #tutupAurat #ModernStylish #nursingfriendly #wudhufriendly #patuhsyariah #JelitaWardrobe #jwteamjelita #JelitaWardrobeOfficialReseller #bazarpaknil #onlineigshopmalaysia #suitexclusive #KurungExclusive #mampuMilik #officewear #muslimahwear #uai

Share 1 0
naziracloset.catalogue. ✨ VALENCIA MODERN STYLIST SUIT ✨
.
❤️REKAAN EKSKLUSIF DGN MENAMPILKAN

✨ VALENCIA MODERN STYLIST SUIT ✨ . ❤️REKAAN EKSKLUSIF DGN MENAMPILKAN 1 BAJU PELBAGAI GAYA . Rekaan konsep simple tetapi membawa elemen eksklusif dengan “aksesori belt mewah”. Seriously, memang wow sangat! Siap blh bergaya pelbagai style lagi. . . ❤️1 BAJU PELBAGAI GAYA! BOLEH JADI KURUNG, BOLEH JADI SUIT ATAU BLOUSE SHJ. . Yes, dalam sejarah 1 baju boleh gaya ala kurung, ala suit atau ala2 blouse shj. 3 in 1 gitu! Memang berbaloi giler kan 1 baju PERCUMA skirt dan palazzo terus. Tak runsing nak mix & match. . . ❤️POKET KIRI & KANAN . Siap ada poket kiri & kanan lagi. Very flexible bukan? . . ❤️MATERIAL YANG BEST & SUPER SELESA DIIMPORT KHAS DARI OVERSEA . Material Dubai como crepe import daripada oversea. Less ironing, mudah dijaga & sangat selesa punca kenapa material ni jadi pilihan no 1 pengguna JELITA WARDROBE. Tak try, tak tau.. . . ❤️7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU . Ini paling best! Jangan runsing pilih warna! Semuanya cantik2 gila. 7 pilihan warna ni semuanya warna yang tengah HOT & TRENDY tahun ni. . . ❤️PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL . Terdapat pilihan saiz sekecil padi sehingga lah ke 5XL dengan cutting “proven selesa”. Boleh sedondon 1 keluarga sebab tak ada masalah untuk pilih saiz. Best kan? . . ❤️BF & WUDHU FRIENDLY . Rekaan kurung ni ada zip didada & zip ditangan. Itu elemen wajib untuk setiap keluaran Jelita Wardrobe. Senang nanti nak berwudhu dan susukan baby. . . Yayy bukan beshe beshe kali ni beli suit percuma skirt! Beli kurung percuma seluar! Dengan kata lain dapat 3 item la. Blouse, skirt, seluar. Mana nak dapat kak oi 🤭. . Promo kita x bg lama pun. Sampai masa kita tutup terus 😆 . . Saiz S- XL 🔥1pcs RM119 🔥3pcs RM99/pcs (RM297) . Saiz 2XL- 5XL 🔥1pcs RM129 🔥3pcs RM109/pcs (RM327) . . Jom grab sekarang sebelum menangis tepi bucu katil 🤭 whatsapp 📲 01115378776 atau click link di bio okehh 😘 . . #valenciaSuit #SuitMuslimah #blouse #blosemuslimah #blouselabuh #kurungmoden #syariahcompliance #tutupAurat #ModernStylish #nursingfriendly #wudhufriendly #patuhsyariah #JelitaWardrobe #jwteamjelita #JelitaWardrobeOfficialReseller #bazarpaknil #onlineigshopmalaysia #suitexclusive #KurungExclusive #mampuMilik #officewear #muslimahwear #uai

Share 1 0
naziracloset.catalogue. ✨ VALENCIA MODERN STYLIST SUIT ✨
.
❤️REKAAN EKSKLUSIF DGN MENAMPILKAN

✨ VALENCIA MODERN STYLIST SUIT ✨ . ❤️REKAAN EKSKLUSIF DGN MENAMPILKAN 1 BAJU PELBAGAI GAYA . Rekaan konsep simple tetapi membawa elemen eksklusif dengan “aksesori belt mewah”. Seriously, memang wow sangat! Siap blh bergaya pelbagai style lagi. . . ❤️1 BAJU PELBAGAI GAYA! BOLEH JADI KURUNG, BOLEH JADI SUIT ATAU BLOUSE SHJ. . Yes, dalam sejarah 1 baju boleh gaya ala kurung, ala suit atau ala2 blouse shj. 3 in 1 gitu! Memang berbaloi giler kan 1 baju PERCUMA skirt dan palazzo terus. Tak runsing nak mix & match. . . ❤️POKET KIRI & KANAN . Siap ada poket kiri & kanan lagi. Very flexible bukan? . . ❤️MATERIAL YANG BEST & SUPER SELESA DIIMPORT KHAS DARI OVERSEA . Material Dubai como crepe import daripada oversea. Less ironing, mudah dijaga & sangat selesa punca kenapa material ni jadi pilihan no 1 pengguna JELITA WARDROBE. Tak try, tak tau.. . . ❤️7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU . Ini paling best! Jangan runsing pilih warna! Semuanya cantik2 gila. 7 pilihan warna ni semuanya warna yang tengah HOT & TRENDY tahun ni. . . ❤️PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL . Terdapat pilihan saiz sekecil padi sehingga lah ke 5XL dengan cutting “proven selesa”. Boleh sedondon 1 keluarga sebab tak ada masalah untuk pilih saiz. Best kan? . . ❤️BF & WUDHU FRIENDLY . Rekaan kurung ni ada zip didada & zip ditangan. Itu elemen wajib untuk setiap keluaran Jelita Wardrobe. Senang nanti nak berwudhu dan susukan baby. . . Yayy bukan beshe beshe kali ni beli suit percuma skirt! Beli kurung percuma seluar! Dengan kata lain dapat 3 item la. Blouse, skirt, seluar. Mana nak dapat kak oi 🤭. . Promo kita x bg lama pun. Sampai masa kita tutup terus 😆 . . Saiz S- XL 🔥1pcs RM119 🔥3pcs RM99/pcs (RM297) . Saiz 2XL- 5XL 🔥1pcs RM129 🔥3pcs RM109/pcs (RM327) . . Jom grab sekarang sebelum menangis tepi bucu katil 🤭 whatsapp 📲 01115378776 atau click link di bio okehh 😘 . . #valenciaSuit #SuitMuslimah #blouse #blosemuslimah #blouselabuh #kurungmoden #syariahcompliance #tutupAurat #ModernStylish #nursingfriendly #wudhufriendly #patuhsyariah #JelitaWardrobe #jwteamjelita #JelitaWardrobeOfficialReseller #bazarpaknil #onlineigshopmalaysia #suitexclusive #KurungExclusive #mampuMilik #officewear #muslimahwear #uai

Share 1 0
naziracloset.catalogue. ✨ VALENCIA MODERN STYLIST SUIT ✨
.
❤️REKAAN EKSKLUSIF DGN MENAMPILKAN

✨ VALENCIA MODERN STYLIST SUIT ✨ . ❤️REKAAN EKSKLUSIF DGN MENAMPILKAN 1 BAJU PELBAGAI GAYA . Rekaan konsep simple tetapi membawa elemen eksklusif dengan “aksesori belt mewah”. Seriously, memang wow sangat! Siap blh bergaya pelbagai style lagi. . . ❤️1 BAJU PELBAGAI GAYA! BOLEH JADI KURUNG, BOLEH JADI SUIT ATAU BLOUSE SHJ. . Yes, dalam sejarah 1 baju boleh gaya ala kurung, ala suit atau ala2 blouse shj. 3 in 1 gitu! Memang berbaloi giler kan 1 baju PERCUMA skirt dan palazzo terus. Tak runsing nak mix & match. . . ❤️POKET KIRI & KANAN . Siap ada poket kiri & kanan lagi. Very flexible bukan? . . ❤️MATERIAL YANG BEST & SUPER SELESA DIIMPORT KHAS DARI OVERSEA . Material Dubai como crepe import daripada oversea. Less ironing, mudah dijaga & sangat selesa punca kenapa material ni jadi pilihan no 1 pengguna JELITA WARDROBE. Tak try, tak tau.. . . ❤️7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU . Ini paling best! Jangan runsing pilih warna! Semuanya cantik2 gila. 7 pilihan warna ni semuanya warna yang tengah HOT & TRENDY tahun ni. . . ❤️PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL . Terdapat pilihan saiz sekecil padi sehingga lah ke 5XL dengan cutting “proven selesa”. Boleh sedondon 1 keluarga sebab tak ada masalah untuk pilih saiz. Best kan? . . ❤️BF & WUDHU FRIENDLY . Rekaan kurung ni ada zip didada & zip ditangan. Itu elemen wajib untuk setiap keluaran Jelita Wardrobe. Senang nanti nak berwudhu dan susukan baby. . . Yayy bukan beshe beshe kali ni beli suit percuma skirt! Beli kurung percuma seluar! Dengan kata lain dapat 3 item la. Blouse, skirt, seluar. Mana nak dapat kak oi 🤭. . Promo kita x bg lama pun. Sampai masa kita tutup terus 😆 . . Saiz S- XL 🔥1pcs RM119 🔥3pcs RM99/pcs (RM297) . Saiz 2XL- 5XL 🔥1pcs RM129 🔥3pcs RM109/pcs (RM327) . . Jom grab sekarang sebelum menangis tepi bucu katil 🤭 whatsapp 📲 01115378776 atau click link di bio okehh 😘 . . #valenciaSuit #SuitMuslimah #blouse #blosemuslimah #blouselabuh #kurungmoden #syariahcompliance #tutupAurat #ModernStylish #nursingfriendly #wudhufriendly #patuhsyariah #JelitaWardrobe #jwteamjelita #JelitaWardrobeOfficialReseller #bazarpaknil #onlineigshopmalaysia #suitexclusive #KurungExclusive #mampuMilik #officewear #muslimahwear #uai

Share 1 0
naziracloset.catalogue. ✨ VALENCIA MODERN STYLIST SUIT ✨
.
❤️REKAAN EKSKLUSIF DGN MENAMPILKAN

✨ VALENCIA MODERN STYLIST SUIT ✨ . ❤️REKAAN EKSKLUSIF DGN MENAMPILKAN 1 BAJU PELBAGAI GAYA . Rekaan konsep simple tetapi membawa elemen eksklusif dengan “aksesori belt mewah”. Seriously, memang wow sangat! Siap blh bergaya pelbagai style lagi. . . ❤️1 BAJU PELBAGAI GAYA! BOLEH JADI KURUNG, BOLEH JADI SUIT ATAU BLOUSE SHJ. . Yes, dalam sejarah 1 baju boleh gaya ala kurung, ala suit atau ala2 blouse shj. 3 in 1 gitu! Memang berbaloi giler kan 1 baju PERCUMA skirt dan palazzo terus. Tak runsing nak mix & match. . . ❤️POKET KIRI & KANAN . Siap ada poket kiri & kanan lagi. Very flexible bukan? . . ❤️MATERIAL YANG BEST & SUPER SELESA DIIMPORT KHAS DARI OVERSEA . Material Dubai como crepe import daripada oversea. Less ironing, mudah dijaga & sangat selesa punca kenapa material ni jadi pilihan no 1 pengguna JELITA WARDROBE. Tak try, tak tau.. . . ❤️7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU . Ini paling best! Jangan runsing pilih warna! Semuanya cantik2 gila. 7 pilihan warna ni semuanya warna yang tengah HOT & TRENDY tahun ni. . . ❤️PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL . Terdapat pilihan saiz sekecil padi sehingga lah ke 5XL dengan cutting “proven selesa”. Boleh sedondon 1 keluarga sebab tak ada masalah untuk pilih saiz. Best kan? . . ❤️BF & WUDHU FRIENDLY . Rekaan kurung ni ada zip didada & zip ditangan. Itu elemen wajib untuk setiap keluaran Jelita Wardrobe. Senang nanti nak berwudhu dan susukan baby. . . Yayy bukan beshe beshe kali ni beli suit percuma skirt! Beli kurung percuma seluar! Dengan kata lain dapat 3 item la. Blouse, skirt, seluar. Mana nak dapat kak oi 🤭. . Promo kita x bg lama pun. Sampai masa kita tutup terus 😆 . . Saiz S- XL 🔥1pcs RM119 🔥3pcs RM99/pcs (RM297) . Saiz 2XL- 5XL 🔥1pcs RM129 🔥3pcs RM109/pcs (RM327) . . Jom grab sekarang sebelum menangis tepi bucu katil 🤭 whatsapp 📲 01115378776 atau click link di bio okehh 😘 . . #valenciaSuit #SuitMuslimah #blouse #blosemuslimah #blouselabuh #kurungmoden #syariahcompliance #tutupAurat #ModernStylish #nursingfriendly #wudhufriendly #patuhsyariah #JelitaWardrobe #jwteamjelita #JelitaWardrobeOfficialReseller #bazarpaknil #onlineigshopmalaysia #suitexclusive #KurungExclusive #mampuMilik #officewear #muslimahwear #uai

Share 3 0