(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Citrus lemon are your new best friends. With 140 calories and 10 grams of protein, this is your perfect snack in between meals. Hunger satisfied 💪 100% deliciousness! #healthysnacks #healthyfood #healthylife #nutrition #deliciustreats #activelifestyle #healthylifestyle #meriendassaludables #comericoysano #fitness

Share 2 0
homeklin.id. Banyak orang berpikir untuk menggunakan karpet sebagai salah satu deko

Banyak orang berpikir untuk menggunakan karpet sebagai salah satu dekorasi untuk rumah agar rumah terlihat lebih cantik . Namun karna karpet sering di injak ataupun diduduki , banyak debu , kuman yang menempel di karpet tersebut. Selain itu yang lebih bahayanya karpet yang kotor menjadi tempat favouritenya tungau sehingga karpet perlu secara rutin dibersihkan . Sekarang gk perlu susah" bersihin karpet moms tinggal hubungi homeklin.id semua permasalahan tentang tungau beres👍 . #jasavacuumtungau #jasavakumtungau #jasavakumprofesional #jasabasmitungau #alergitungau #sedottungau #bebastungau #sedotkasur #tungau #bebasdebu #bersihbersih #pembersihtungau #jasasedottungau #healthliving #vacuumcleaner #HydroAllergenicSystem #HydroClean #Hydrovacuum #healthylife #rumahbersih #rumahsehat

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
everydayhealth_tw. 癌症登上台灣十大死因的第一名,已歷經36年。研究發現,與癌症有關的因素中六成都跟飲食有關😯不過營養醫學博士劉博仁醫師說:「只要吃對營養,有

癌症登上台灣十大死因的第一名,已歷經36年。研究發現,與癌症有關的因素中六成都跟飲食有關😯不過營養醫學博士劉博仁醫師說:「只要吃對營養,有60%的癌症可預防」。自研究營養醫學15年來,感受到營養如果吃得對,很多疾病可以不靠吃藥就改善。 要講營養的攝取,怎麼處理三餐飲食就是第一步,劉博仁醫師覺得必須要自己做給別人看,才有說服力,因此開始下廚學做菜,也因此產生興趣👍其中他有兩個健康的烹調秘訣,分別是「不高溫爆炒」,以及「幾乎不加糖」。因為高溫爆炒時溫度高,食用油就容易酸敗,菜的營養價值也被破壞。 不用高溫爆炒,劉博仁醫師改以「低溫油水炒菜」替代。他分享,在炒菜過程中加入一點水,能降低油的發煙點,避免酸敗。現在就一起來看看醫師的晚餐有什麼抗癌好料吧! — 【✨劉博仁醫師的抗癌料理】 ✔花椰菜:十字花科的蔬菜,水煮再淋上橄欖油,喜歡有點味道就用「油水炒」。除了有膳食纖維外,還有防癌需要的吲哚化合物等。蒸煮過程不要超過5分鐘,抗癌功效最佳。 · ✔中卷明蝦:很好的白肉蛋白,含有鋅與重要的牛磺酸,後者對肝臟解毒有幫助,中卷與小卷都有。 · ✔高麗菜:纖維量夠高,含鉀及葉黃素等多樣營養素。 · ✔香煎鮭魚:先利用檸檬、醋等醃一下幫助糖化終產物AGEs降低,用一點點油乾煎,低溫煎至表面金黃先起鍋,利用剩下的魚油以30秒煸一下蔥, 再加一點醬油即可。此外加水悶熟或電鍋蒸熟也可以。 · ✔彩椒松阪豬:加入豆干與杏鮑菇切片同炒,菇類不僅有維生素D,還有多醣體有助免疫調節。 💡小提醒:任何食物都是適量就好唷! (資料來源/劉博仁醫師) — ☀️更多實用健康圖文、影音請到👉 @everydayhealth_tw個人檔案點連結 ☀️喜歡記得按愛心,並標記有需要的朋友,分享給更多人唷 — #早安健康 #這樣吃更營養 #名醫的餐盤 #劉博仁醫師 #抗癌 #防癌 #營養 #飲食 #健康 #food #cancer #healthy #healthylife #healthtips #healthychoices #healthybody #healthyliving

Share 54 0

If you haven’t been to Black Diamond Lake yet, it’s one for the summer bucket list! 🙌🏼 • Things have been a little crazy over here lately and a much needed getaway was in order. • I’ve been busy setting up @happybeings_wa a wildlife and animal rescue and sanctuary, but the Veg Club Podcast and lots of delicious recipes are on their way. 😚 • Hope you’re having a magical week ✨

Share 8 1
lidyamae. One week’s menu 🥄 #realfood #healthylife #homemade 
Breakfast: explor

One week’s menu 🥄 #realfood #healthylife #homemade Breakfast: exploration 🥬🍋🥒🍏 Lunch: 🍠🥕🥜 + buncis Snack: 🍓 + murberry Dinner: kurma

Share 1 0
syamsmoothies. Bismillah. Yuhuuu healthy people!! Jumpa lagiii,, mohon maaf minggu ke

Bismillah. Yuhuuu healthy people!! Jumpa lagiii,, mohon maaf minggu kemarin kami libur lama karena owner lagi banyak deadline plus si bibi yang ngedadak pulkam 😆😆😆 Alhamdulillah kita udah open PO untuk pengiriman RABU, 13 NOVEMBER 2019 yesss healthy peoplee 🤗🤗💋 ~ Kenapa sih harus minum smoothies? Karena smoothies sangat cocok untuk kita yang ingin hidup lebih sehat ya healthy people. Perpaduan berbagai sayur dan buah yang baik untuk kesehatan, sangat baik diminun kapanpun lohh~ @syamsmoothies ini benar benar murni tanpa gula dan tanpa air, dan baik utk segala usia bahkan baby 6 bulan sekaligus tp dgn takaran yg sedikit aja (seperempat botol). Oya 1botol smoothies kurang lbh sama dgn 1kg buah dan sayur organik. Baik banget buat tubuh ya, kan Trus nih, dressing salad kami pake pure yoghurt homemade ya healthy people, jadi ngga terlalu asam dan aman buat yang mau mulai hijrah hidup sehat 😎😎😊😊 Kuy buruan diorder! 😁 • • • #syamspricelist 1 botol smoothies: 35K 3 botol smoothies: 100K ekstra chia seed: 5K/botol atau 10K/3 botol Salad buah & Sayur: @ 25K 1 jar chia pudding: 35K 3 jar chia pudding: 100K 1 pak telur Oh My Ga @10 butir: 27K #smoothiesbogor #smoothiesjakarta #jusbogor #jusjakarta #smoothiesforBumil #healthyjuices #healthylifestyle #glowingskin #smoothies #jussehat #healthypeople #moodbooster #glowskin #healthylife #explore #kuliner #kulinerbogor #quote #quotesoftheday #saladbogor #saladjakarta #saladbuah #saladsayur #teluromega3 #chiapudding #chiaseeds #superfood

Share 0 0
hempwellrx7. We become what we think. When the mind is pure, joy follows like a sha

We become what we think. When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves. Find out 👉www.hempwellrx.com 👈 the real benefits of CBD and high-quality CBD products to achieve a calmer mind and a stronger body. . . . . . . #hempwellrx #cbdoil #cbdgummies #greenroads #lazarusnaturals #pain #anxiety #CBDbalm #salve #cream #cbdcapsules #cbdoil #cbdcoolingpaincream #cbdtincture #cbdcapsules #holistics #healthylife #lifestyle #healthyliving #premiumpoducts #cdbpure #lovelife #hemp

Share 0 0
llhealthyforlife. หลังจากไม่ได้กินผักผลไม้มาหลายวัน วันนี้จัดเลยจาก 
บลูเบอร์รี่ แก้วมัง

หลังจากไม่ได้กินผักผลไม้มาหลายวัน วันนี้จัดเลยจาก บลูเบอร์รี่ แก้วมังกร แอปเปิ้ลแดง สับปะรด และผงน้องผักจาก @organic_seeds . . . . #สุขภาพดีเริ่มที่ตัวเอง

Share 1 0
alfajr_shop9. . COCOK UNTUK MEMPERBAIKI IMUNITAS PEKERJA KERAS, IKHTIAR KESUBURAN PR

. COCOK UNTUK MEMPERBAIKI IMUNITAS PEKERJA KERAS, IKHTIAR KESUBURAN PRIA, PENDUKUNG PROMIL ISTRI, DLL.... Truson Obat Kuat Alami Truson HPAI adalah obat herbal aman dari gabungan beberapa bahan tumbuhan herbal yang akan memberikan efek meningkatkan stamina pria / pria sejati sebagai pendongkrak tenaga saat bersama istri. Obat kuat khusus pria dewasa mengatasi disfungsi ereksi, ejakulasi dini, memperbaiki kualitas sperma. Meningkatkan hormon testosteron dan libido, menjaga stamina, kebugaran dan daya tahan tubuh. Truson merupakan 100% ekstrak herbal alami, ramuan khusus untuk pria dewasa, dapat memelihara daya tahan tubuh, menjaga stamina tetap bugar, mengatasi disfungsi ereksi dan ejakulasi dini serta memperbaiki kualitas sperma. TRUSON HPAI adalah obat herbal alami peningkat stamina dan vitalitas pria dewasa yang efektif, aman serta bebas efek samping, karena di formulasikan oleh peneliti kompeten dalam bidang kesehatan herbal dengan mensinergikan beberapa tumbuhan obat berkhasiat penyembuh sehingga menghasilkan obat kuat yang aman untuk meningkatkan kebugaran laki laki. Truson bisa dijadikan jamu kuat karena mengandung akar eurycomae sebagai ramuan tahan lama cocok bagi obat impotensi. Disamping itu obat tradisional kuat lelaki Truson ini mengandung Strichnin yang dapat meningkatkan libido pria kuat sejati. Dosis Pencegahan : 1 x 2 Kapsul (Pagi/ malam sebelum tidur) Pengobatan : 2 x 2 Kapsul (Pagi dan malam sebelum tidur. ISI: 50 kapsul Harga Rp 110.000,- Kode : 90/30 Info pemesanan silahkan DM atau klin link whatshapp di bio y guys..😊💕 . #truson #trusonhpai #obatkuat #herbal #obatkuatalami #produkhpai #hpaipalembang #hpaipalembang_online #hpai #hpaindonesia #ejakulasidini #disfungsiereksi #promil #programhamil #kesuburan #kesuburanpria #hni #hnihpai #obatstaminapria #obatkuatpria #amazing #awesome #followme #likeforlike #likeforfollow #life #healthylife #indonesia #instagood #followforfollow

Share 1 0
perrier_ae. You can never have too much of a good thing... 🌴⁠
⁠
#GoForTheExtraord

You can never have too much of a good thing... 🌴⁠ ⁠ #GoForTheExtraordinaire #DrinkNatural #perrier

Share 3 1
rache9207. Si existe la pijama perfecta y lo mejor es que yo la tengo 😍
#behappy

Si existe la pijama perfecta y lo mejor es que yo la tengo 😍 #behappy #pijamastyle #beyourself

Share 2 1

⚡️ABZZZZ⚡️ at home! . Here is a super easy & fast at home AB workout to kick your week off!! . . . ⬇️THE W O R K O U T ⬇️ . 💥 10 TOE TOUCHES 💥 10 PIKE TOE TAPS 💥 20 PLANK WEIGHT PULL THRUS 💥 20 WINDSHIELD WIPERS 💥 10 SLOW NEGATIVE SIT UPS (keep hips & core engaged-breeeathe) . TODAY is a NEW day, and another chance to work harder torward your goals. . ⬇️💓I’D LOVE TO KNOW!!💓⬇️ . ⚡️What goals are you setting for this week!!?? Big or small - let’s help motivate each other to WIN THE WEEK! . . . . . . . . #abcircuit #beginnerworkout #abs #abworkout #workout #workouts #abexercises #workoutmotivation #workoutideas #easyworkout #workoutoftheday #corework #fitness #6pack #absathome #abworkout #noelkatefit #coreworkout #florida #healthylifestyle #iam1stphorm #homeworkout #workoutplan #workoutroutine #fitnessjourney #fitnesslifestyle #fitnessmotivation #healthybody #healthylife #fitnessgoals #fitnessaddict

Share 68 9
ninajarnumyoga. Being adventurous is not just about traveling to weird and wonderful p

Being adventurous is not just about traveling to weird and wonderful places. It means being open to explore new facets of your life, even though it’s outside your comfort zone.... tasting new things, explore new connections, go into new ventures .. living with an open heart ❤️ . #sunrise #adventure #yogagirl #yoga #travelingyogi

Share 22 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
life.smoothies. Green veg can often be the hardest to get into your daily diet, but th

Green veg can often be the hardest to get into your daily diet, but this way, you'll never miss out!⁠ ⁠ #healthysmoothies #smoothierecipes #smoothiebowl

Share 2 1
shiyu_lisa. Daily supplement🙌 开启一轮养生波🤣  10 dry medlar+ 4 pecan+ 2 walnut+ 1 date

Daily supplement🙌 开启一轮养生波🤣 10 dry medlar+ 4 pecan+ 2 walnut+ 1 date+ several black sesame+ 1 mutivitamin+ 1 cup of milk #daily #healthcare #supplements #healthyfood #healthyeating #healthylife

Share 0 0
phancynancy. #Repost @bluezones
・・・
Research shows that your social connections can

#Repost @bluezones ・・・ Research shows that your social connections can have long-term impact on your health and happiness. You mimic the habits of your three closest friends. If you share similar values, healthy habits, and life goals, then you’re likely to experience less stress, be happier, and live longer. @drchatterjee interviewed @danbuettner on the Feel Better, Live More podcast where they discussed the healthiest people in the world and the environments that helped health and happiness ensue. Click the link in our profile to listen to the full episode. . . . . https://drchatterjee.com/the-secret-to-a-long-and-happy-life/ #bluezones #secrettolonglife #secrettohappiness #bluezonesofhappiness #happiness #bluezoneslife #mybluezoneslife #bluezonesliving #livelongerbetter #friends #healthylife

Share 0 0
proteinbakeshop. Bold colours, bold statements. Live guilt-free.⁠
⁠
#snackhealthy #noch

Bold colours, bold statements. Live guilt-free.⁠ ⁠ #snackhealthy #nocheating #guiltfree⠀

Share 8 1