(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
cococurvterengganu. Salam jumaat sayang sis semua❤
.
.
Harini dah jumaat. Dah penghujung h

Salam jumaat sayang sis semua❤ . . Harini dah jumaat. Dah penghujung hari bekerja dah! Jangan sedih dan murung! Jangan risau kalau sayang semua rasa macam tiada yang meminjamkan bahu☺☺ . . Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk detox & Curvylicious Girdle untuk cantikkan pinggang. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻 • #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Share 1 0

📣 Salam Jumaat Guys! Surround urself with winners and those who DREAM BIG 💪 COME in, we're OPEN now 💪♥️🇲🇾 OT for Today (Fri) 8.00 am-12.00 midnight Embrace The Gym Madness in your soul 💗 THE GYM MADNESS 💗 #bodybuilder #bodybuilding #thegymmadness #gymmalaysia #fitness #workout #fitmalaysia #luaskankuasamu #badancantik #muscle #setiatropika #johorbahru #igersmalaysia #anakjohor #johorean #jdt #photooftheday #johordarultakzim #johorsoutherntigers #muscleup #thegymlife #instagood #abangsado #vscomalaysia #fitnessmalaysia #jomkurus #menphysique #fitfam #mrjohor #mrmalaysia

Share 6 0
cococurvklselangor. Ni antara 4 jenis makanan terbaik untuk jantung kita, sis memang suka

Ni antara 4 jenis makanan terbaik untuk jantung kita, sis memang suka salmon, hari2 makan salmon pun xper, salmon masak tempoyak atau #pedas salmon paling the best lah!! Jom dapatkan CocoCurv harini! 👏🏼 Sebab sis nak bagi minuman detox & girdle secara percuma! 🤩 DM @cococurvklselangor / WA 0193533099 (link in bio) untuk order #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #cococurvcheras #cococurvkl #cococurvbangsar #cococurvkajang

Share 0 0
nisanazir7255. Assalamualaikum 😍
Selamat pagi semuaaa
Anda mempunyai selera makan ya

Assalamualaikum 😍 Selamat pagi semuaaa Anda mempunyai selera makan yang besar? Susah untuk mengawal nafsu terhadap makanan? Terlalu cintakan makanan lebih lebih lagi fastfood? 😱😱😱 . . Tapi anda juga penat diejek gemuk oleh rakan rakan? Jangan risau, makan dahulu, Coco Curv selepas makan!💃💃 . #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

“Anney, teh tarik satu anney!”. Siapa pagi sebelum masuk office je wajib singgah mamak dulu? Pekena teh tarik, roti canai mamak! Umm! Indah sungguh pagi ku😝😝😝 . . Selamat pagi! Dah amik heavy breakfast jangan lupa berCoco Curv ok! . . #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Share 1 0
cococurv.shahalam. Makan coklat buat badan jadi gemuk cuma mitos tau uolls! Nak coklat ya

Makan coklat buat badan jadi gemuk cuma mitos tau uolls! Nak coklat yang lagi ajaib? Ada ni ... terus direct wasap sis ya!! Belum cuba belum tau!!! Dah cuba terus jatuh cinta!!! #cococurv . #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Share 2 0
shushuwhiteofficial. MENYESAL KE BELI SHUSHU WHITE ⁉️Yes ramai yang cakap menyesal beli #sh

MENYESAL KE BELI SHUSHU WHITE ⁉️Yes ramai yang cakap menyesal beli #shushuwhite 😭 . . . ...menyesal beli 1 je sebab produk memang menjadi‼😍 . . . ✅ Kesan putih sepantas 7 saat ✅ Tiada pantang larang ✅ Tak berminyak dan tak melekit ✅ Tak menghakis kulit ✅ Melembabkan, mencerahkan & melindungi kulit ✅ Sesuai untuk WANITA & LELAKI ✅ Pengunaan SELURUH badan termasuk muka dan celahan gelap . . . So apa tunggu lagi? Jom dapatkan sekarang! 🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️ . . . Follow @shushuwhiteofficial dan KLIK link WhatsApp di bio untuk #fastorder tanpa perlu save nombor.

Share 10 2
cococurv.istanaklang. TAHUKAH ANDA...
OK SIS NAK BERITAHU NI..
.
Makan coklat buat badan jad

TAHUKAH ANDA... OK SIS NAK BERITAHU NI.. . Makan coklat buat badan jadi gemuk cuma mitos tau uolls! Nak coklat yang lagi ajaib? Ada ni ... terus direct wasap sis ya!! Belum cuba belum tau!!! Dah cuba terus jatuh cinta!!! #cococurv . SERBUK COKLAT AJAIB TURUN BERAT BADAN DALAM 10 HARI‼️ . . Jom dapatkan sekarang CocoCurv serbuk coklat ajaib yang mampu menurunkan berat badan anda beberapa hari sahaja😍 . . KELEBIHAN COCO CURV🍫 👉 Membakar lemak tepu 👉 Mengurangkan berat badan dengan pantas 👉 Mengempiskan perut 👉 Mengurangkan selera makan 👉 Meningkatkan metabolisma badan 👉 Memberi tenaga sepanjang hari 👉 Makan apa sahaja tanpa perlu berlapar 👉 Rasa coklat belgium yang lazat . . 1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 3-7kg dan . 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3 inci lemak perut • 1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ . PM 📲 @cococurv.istanaklang segera untuk dapatkan harga dan SPECIAL FREEGIFT WAHHH LOKET EMAS❤ TERHAD❗ Hanya di #teamaizan #teamhanis & FREE GUIDES, GRAB NOW😉✌👇👇👇 Wasap 📲0193460611 FB 💻 Hanis Emilda Hj Ismail . 👉🏻COD SETIAP HARI🍫🍫 👉🏻📮Postage SELURUH MALAYSIA ✅ READY STOCK ✅ AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN . @cococurvhq @cococurv.malaysia.indonesia. @cococurvaizanaris #teamaizan #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Share 3 0
cococurv.istanaklang. WOWWW tidur pun boleh kurus??😱😱😱😱
.
.
Macam tu sis nak tidur lama

WOWWW tidur pun boleh kurus??😱😱😱😱 . . Macam tu sis nak tidur lama lama lah! Bayangkan tidur bangun bangun dah kuruusssss gittewwww🤣🤣🤣 . . Hai uols ❤️❤️ kepada yg berhasrat untuk menurunkan berat badan 'CocoCurv🍫' sgt2 membantu & melangsingkan body uols'shape your body'. >500 dan stp hari ⬆️📈testimoni kami tlh bjaya👏👏 . 1 sachet = 10x pusing padang dan akan lose 3-7kg tau❗Uols wajib cuba😉❗ . PM 📲 @cococurv.istanaklang segera untuk dapatkan harga dan SPECIAL FREEGIFT WAHHH LOKET EMAS❤ TERHAD❗ Hanya di #teamaizan #teamhanis & FREE GUIDES, GRAB NOW😉✌👇👇👇 Wasap 📲0193460611 FB 💻 Hanis Emilda Hj Ismail . 👉🏻COD SETIAP HARI🍫🍫 👉🏻📮Postage SELURUH MALAYSIA ✅ READY STOCK ✅ AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN . @cococurvhq @cococurv.malaysia.indonesia. @cococurvaizanaris #teamaizan #cococurveoriginal #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Share 1 0

Upper body workout #eatcleangetclean #fitmalaysia

Share 15 2
fatinfatihah.cococurv. WOWWW tidur pun boleh kurus??😱😱😱😱
.
.
Macam tu sis nak tidur lama

WOWWW tidur pun boleh kurus??😱😱😱😱 . . Macam tu sis nak tidur lama lama lah! Bayangkan tidur bangun bangun dah kuruusssss gittewwww🤣🤣🤣 . . #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Share 1 0

Makan coklat buat badan jadi gemuk cuma mitos tau uolls! Nak coklat yang lagi ajaib? Ada ni ... terus direct wasap sis ya!! Belum cuba belum tau!!! Dah cuba terus jatuh cinta!!! #cococurv . #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Share 2 0
cococurv.klang. Makan coklat buat badan jadi gemuk cuma mitos tau uolls! Nak coklat ya

Makan coklat buat badan jadi gemuk cuma mitos tau uolls! Nak coklat yang lagi ajaib? Ada ni ... terus direct wasap sis ya!! Belum cuba belum tau!!! Dah cuba terus jatuh cinta!!! #cococurv . #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Share 3 0
cococurvemalaysia. WOWWW tidur pun boleh kurus??😱😱😱😱
.
.
Macam tu sis nak tidur lama

WOWWW tidur pun boleh kurus??😱😱😱😱 . . Macam tu sis nak tidur lama lama lah! Bayangkan tidur bangun bangun dah kuruusssss gittewwww🤣🤣🤣 . . #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Share 2 0
cococurv.klang. WOWWW tidur pun boleh kurus??😱😱😱😱
.
.
Macam tu sis nak tidur lama

WOWWW tidur pun boleh kurus??😱😱😱😱 . . Macam tu sis nak tidur lama lama lah! Bayangkan tidur bangun bangun dah kuruusssss gittewwww🤣🤣🤣 . . #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Share 1 0
cococurv.shahalam. WOWWW tidur pun boleh kurus??😱😱😱😱
.
.
Macam tu sis nak tidur lama

WOWWW tidur pun boleh kurus??😱😱😱😱 . . Macam tu sis nak tidur lama lama lah! Bayangkan tidur bangun bangun dah kuruusssss gittewwww🤣🤣🤣 . . #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Share 1 0
officialcococurvmalaysia. WOWWW tidur pun boleh kurus??😱😱😱😱
.
.
Macam tu sis nak tidur lama

WOWWW tidur pun boleh kurus??😱😱😱😱 . . Macam tu sis nak tidur lama lama lah! Bayangkan tidur bangun bangun dah kuruusssss gittewwww🤣🤣🤣 . . #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat @cococurv_hq @cococurv.malaysia.indonesia

Share 1 0
ubattinggi.viral. Bergayut dapat meningkatkan ketinggian sekurang-kurangnya 1 hingga 2 i

Bergayut dapat meningkatkan ketinggian sekurang-kurangnya 1 hingga 2 inci. Kalau anda exercise dekat gym atau taman permainan biasanya disediakan bar dimana korang boleh bergayut. Cuba bergayut sekurang-kurangnya 20 saat dan ulang proses yang sama bila korang dah boleh genggam batang bar balik. How does hanging help to increase your height? Hanging puts a lot of stress of your body even though it is just so simple. Your entire body gets stretched when you hang. While hanging, your feet are above the ground and not touching it. Gravity acts on your body and pulls you down. The lower part of your body gets stretched, and spine gets elongated. A simple way o understand this is to measure. First, take your height when you are standing normally. After that, hang on to a bar and ask someone to check your height. The difference between the two will show you the effects of hanging. #tiens #tiensmalaysia #naktinggi #peninggibadan #gymmalaysia #fitnessmalaysia #zumbamalaysia #supportherbaltinggitiens

Share 0 0

WOWWW tidur pun boleh kurus??😱😱😱😱 . . Macam tu sis nak tidur lama lama lah! Bayangkan tidur bangun bangun dah kuruusssss gittewwww🤣🤣🤣 . . #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
cococurv_hq. WOWWW tidur pun boleh kurus??😱😱😱😱
.
.
Macam tu sis nak tidur lama

WOWWW tidur pun boleh kurus??😱😱😱😱 . . Macam tu sis nak tidur lama lama lah! Bayangkan tidur bangun bangun dah kuruusssss gittewwww🤣🤣🤣 . . #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #sizebesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Share 34 2

Team Cj7 Khamis 5 December 2019 Upper Body Workout Mom & Daughter: Back #teamcj7 #coachcj7 #fitnessgirl #fitness #gymmalaysia #gym

Share 5 0
ahliherbaltinggi.store. Kalau rajin berenang boleh tambah tinggi tak ni? Apa, boleh ? Wew.⠀⠀⠀

Kalau rajin berenang boleh tambah tinggi tak ni? Apa, boleh ? Wew.⠀⠀⠀ #tambahtinggibro⠀⠀⠀ Barulah #power #sempoi⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ PM kalau nak #tambahtinggi atau #tambahincome dengan kalsium peninggi badan tiens sebab:⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ -minimum untung 30rm/set⠀⠀⠀ -rajin boleh smpi 500rm/day⠀⠀⠀ -pandai buat sale eXTRA BONUS⠀⠀⠀ -produk RARE dan BERKESAN⠀⠀⠀ -20 thn biotechnology experience⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ PM segera utk NEW YEAR PROMO 😍😍😍👍👍✨✨💥💥💥 📱Whatsap :+60 11-3697 5509 #kasutmurah #sado ⠀⠀⠀ #katasapot ⠀⠀⠀ #peninggibadan⠀⠀⠀ #bersih⠀⠀ #sneakerlah ⠀⠀⠀ #igersmalaysia ⠀⠀⠀ #abangsado ⠀⠀⠀ #mudahterhibur ⠀⠀⠀ #klkix ⠀⠀⠀ #rendah ⠀⠀⠀ #gym⠀⠀⠀ #gymmalaysia ⠀⠀⠀ #lawakhambar⠀⠀⠀ #supreme ⠀⠀⠀ #pramugari ⠀⠀⠀ #bersih5 ⠀⠀⠀ #chiachiachia ⠀⠀⠀ #barrisan⠀⠀⠀ #hipster ⠀⠀⠀ #pendek⠀⠀⠀ #awek ⠀⠀⠀ #heightupmalaysia⠀⠀⠀ #spm2016⠀⠀⠀ #celebrityfitness

Share 2 0
cococurvbangsar. FREE JE NAK KASI!!! [DETOX DENGAN BEERYCURV ‼]
[DETOX DENGAN BEERYCURV

FREE JE NAK KASI!!! [DETOX DENGAN BEERYCURV ‼] [DETOX DENGAN BEERYCURV ‼] [DETOX DENGAN BEERYCURV ‼] __ Hello sayang sayang sis semuaaa! ❤✨ . Mesti uolls tertanya-tanya “KENAPA PERLU DETOX?” 🤔 Sis share dekat gambar takmo malas-malas baca okey! ☝🏼 . Uolls tahu tak makanan minuman ni mengumpulkan toksin di dalam badan kita. Bukan senang nak buang walaupun kita membuang. Bayangkan, kita dah hidup berpuluh-puluh tahun. Berapa banyak agaknya toksin dah terkumpul dalam badan kita? Hmm. 😞 Toksin inilah yang membawa penyakit kepada badan kita samada penyakit biasa maupun penyakit kronik. Jadi untuk kekal sihat dan jauh daripada penyakit, kita perlu membuang toksin yang terkumpul dalam badan kita ni. 👌🏼 . So, uolls kenalah detox dengan Berry Curv! 🍇 Memang akan buang segala kerak-kerak yang senang lenang membiak dalam perut uolls tu! Confirm bersih kawkaw sekali shake! Apa tunggu lagi? Jom la dapatkan segeraa! 👏🏼 . #cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat

Share 1 0
liyarazak_amoii. Never give up, 1jam run, 1 jam workout n zumba. Okay lar 2 jam exercis

Never give up, 1jam run, 1 jam workout n zumba. Okay lar 2 jam exercise seminggu 3 kali cun lar. Hari2 workout dkt rmh je lar, janji disiplin buat okay😜 #kakirun #workout #disipline #nogiveup #bodygoals #mydream #kakigym #gymmalaysia #nike #fila #adidas #runningirl

Share 11 0