(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
_permablitzmedan. .
Hola Fellas!!๐ŸŒป
.
Sore produktif bersama seorang kawan permablitz ah

. Hola Fellas!!๐ŸŒป . Sore produktif bersama seorang kawan permablitz ahahahah.. kami membuat komposter sederhana dengan bahan seadanya. dalam membuat kompos kita membutuhkan 2 bahan yaitu: hijauan dan daun kering.. eh iya tak lupa juga sedikit kompos yang sudah jadi untuk memicu kerja bakteri pengurai. . semoga setiap kebun mampu mandiri dalam hal pupuk dan kebutuhan kebun lainnya! . maapkeun ada foto selpi nyahh ahahhahahah๐ŸŒป

Share 28 4

. hola fellas! . sudah masuk musim penghujan disini! sebagian dari kami juga mulai menanam benih yang kami simpan dari musim sebelumnya! semoga panen melimpah! sehat selalu para petani๐ŸŒซ๐ŸŒซ

Share 44 5
maiherbsandgarden. All #organicherbs - Basil, Rosemary, Chives and Thyme was over grown,

All #organicherbs - Basil, Rosemary, Chives and Thyme was over grown, only solution was to preserve them in oil then freeze, herbs shall be used for cooking as and when required ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ #OrganicBasil #OrganicRosemarry #OrganicChives #OrganicThyme We love @woolworths_sa oil #BackYardGarden #OrganicHerbs #freshherbs #OrganicHerbs #herbs #instagardener #starkeayresseeds #growownfood #eatorganic #Basil #rosemary #chives #thyme #organicveggies #organicsoil #gardeninglife #gardenlovers

Share 10 0

Spotted 2 golden papaya from our plant (or tree)? It is time to feed them with high P and K fertilisers tomorrow. (Photo Credit: Straits Time) #FCE #ediblegarden #growownfood #sustainable #gardening

Share 19 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
2imen_. End of season, harvest all before the frost! #organic #food #tomato #p

End of season, harvest all before the frost! #organic #food #tomato #pepper #chili #growownfood #homegrown #home #eathealthy #vegetarian

Share 23 0

Solanum lycopersicum ๐Ÿง power! It's fascinating to watch how quick they can actually grow. I've just found out that it's considered either as a fruit or a veggie.. ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ

Share 14 1
_permablitzmedan. hola!
pagi ini kami membuat swale.
nah karena posisi kebun kami lebih

hola! pagi ini kami membuat swale. nah karena posisi kebun kami lebih rendah daripada posisi jalan, kadang kalau hujan, kebun kami tergenang. fungsi dari swale adalah.. memperlambat laju air, membantu penyerapan air kedalam tanah.. dan bisa juga kita membuat nya mengalir lewat bedengan, jadi air yg mengalir dapat sekaligus mengairi tanaman.. . hav a nice day ๐ŸŒป

Share 32 1
yugaprabha. First harvest of the season.
#organicfarming #farmlifestyle #eathealth

First harvest of the season. #organicfarming #farmlifestyle #eathealthy #growownfood

Share 47 0
kebun.nyempil. I hope this green leafy are brussel sprouts, but why it looks like kae

I hope this green leafy are brussel sprouts, but why it looks like kaelan (chinese broccoli) ? Time will tell๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ . ๐ŸŒฑ-----๐ŸŒฑ Perasaan dulu nyemai brussel sprouts, tapi stlh numbuh segini kok nampaknya kayak kailan ya ? ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Disitulah kadang saya bertakon-takon ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ. Cerita ttg semai dan bingung stlh numbuh tetap berlanjut. Apa hanya aku yg mengalami spt ini ? . #homegardening๐ŸŒฑ #homegardening #sayursehat #growownfood #growvegetables

Share 61 18
gardeningwithkgeli. One small one deformed. Love them peppers. 
#urbangrown
#straightfromm

One small one deformed. Love them peppers. #urbangrown #straightfrommygarden #organicfood #growownfood #urbangardener #avidfarmer

Share 10 1
eastreservoircommunitygarden. Garden must be so happy with rain over the weekend! Time to plant and

Garden must be so happy with rain over the weekend! Time to plant and mulch the garden! #communitygarden #veggiegarden #gardening #growownfood #reservoir #eastreservoir #organicgarden #community #neighborhoodhouse

Share 11 0
kebun.nyempil. Time to harvest my chinese kale (kailan) ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ more than enough to be

Time to harvest my chinese kale (kailan) ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ more than enough to be consumed by my family. . ๐ŸŒฑ-----๐ŸŒฑ Kailan udah siap dipanen. Musim tanam ini alhamdulillah kailannya sehat2 dan tak terserang hama, ndut2 dan berdaun lebar. #chinesekale #kailan #sayursehat #hidroponikindonesia #hidroponikjakarta #growownfood

Share 31 0
kebun.nyempil. Bounties from my balcony garden ๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸŒพ๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸŒพ๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸŒพ๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸŒพโ˜˜โ˜˜๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ trying

Bounties from my balcony garden ๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸŒพ๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸŒพ๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸŒพ๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸŒพโ˜˜โ˜˜๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑ trying to use color splash on this picture ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ interesting. . ๐ŸŒฑ-----๐ŸŒฑ Slada,bbrp helai daun swiss chard dan kale Nero plus curly plus red okra. Lagi nyobain color splash editing yg lagi happening ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค” lucu juga meski msh agak2 kasar. . Belajar sesuatu yang baru selalu menyenangkan dan menarik, termasuk berkebun. Bukankah begitu teman teman ? . #gardeningstory #homegrowingvegetables #homegardening #growownfood #growfoodeverywhere #organicvegetables #sayursehat #instavegetables #balconygarden #balconygardening

Share 35 4
freetime_garden. The last carrot family in my plant box ๐Ÿฅ•๐Ÿ˜‚ they might get cold so tha

The last carrot family in my plant box ๐Ÿฅ•๐Ÿ˜‚ they might get cold so that is why they hug each other ๐Ÿคฃ . . . . . . . . . #beginner #plant #planting #plantsofinstagram #garden #gardening #ilovegardening #carrots #vegetablegarden #vegetables #morot #sweden #falkenberg #organic #organicveggies #funnycarrot #carrot #grownown #growownfood #autumn #falkenberg #morot #morรถtter

Share 11 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
kebun.nyempil. I keep some of my Red-Okra seed to be planted next time. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ
.
๐ŸŒฑ--

I keep some of my Red-Okra seed to be planted next time. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ . ๐ŸŒฑ-----๐ŸŒฑ Mencoba mematangkan Red Okra sampe bener2 kering dan pecah merekah dipohon buat disimpan benihnya. Bismillah semoga next time sprout maximal. โžก๏ธโžก๏ธ . Teman teman biasanya dibikin apa saja sayur buah Okra ini ? Klo sy paling banter dipotong2 trus dibuat infused water. . #redokra #sayursehat #growownfood #growfoodeverywhere #homegrowingvegetables #homegardening #okraseed

Share 54 13
kebun.nyempil. Sometimes i move my vegetables from hydroponic rack system into organi

Sometimes i move my vegetables from hydroponic rack system into organically soil growing. I do believe there should be a smooth transition. This is what i do to make sure they have a transition and continue growing nicely. . ๐ŸŒฑ-----๐ŸŒฑ Untuk sayuran yang tidak habis sekali panen, biasanya saya memindahkan dari hidroponik ke penanaman di tanah. Konon akar tanaman hidroponik itu sedikit manja krn airnya berlimpah dan mengalir terus. Agar tidak kaget pas dipindahkan ke tanah, saya biasanya mentransisikannya sekitar semingguan dengan cara spt ini. Ditanam di tanah kemudian ditaruh dulu di bak air. Itung2 buat si akar latihan ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ. Entah bener apa tidak, yang jelas so far sy tidak mengalami kendala dan tanaman tetap segar dan tidak mengalami shock/ layu pas dipindahkan. . Bagaimana dengan teman2, apakah ada yg punya pengalaman lain ? . #growownfood #homegardening #homegrowingvegetables #growingorganic #organicvegetables #hidroponikjakarta #blackkale #nerokale

Share 56 19
kebun.nyempil. Sawi dakota and purple bokcoy ๐Ÿ’œ๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’š
They are ready to go to the kit

Sawi dakota and purple bokcoy ๐Ÿ’œ๐Ÿ’š๐Ÿ’œ๐Ÿ’š They are ready to go to the kitchen . ๐ŸŒฑ-----๐ŸŒฑ Alhamdulillah Musim semai bulan lalu udah mulai bisa dipanen. Sawi dakota, pokcoy ungu. Krn jakarta masih panas, pingin dibikin sesuatu yang berkuah tentunyaa... . #homegardening #hidroponikindonesia #hidroponikjakarta #growownfood #growfoodeverywhere #growvegetables #instavegetables #sayursehat

Share 36 3
aquaponicbulgaria. Know someone that needs this? No thank you, we prefer Aquaponics!

Dou

Know someone that needs this? No thank you, we prefer Aquaponics! Double-tap if you agree! โฃโคโ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ € โฃYour opinion is important to us. โฃ๐Ÿ’ฌ โฃWe will be glad to hear your opinion as well. #aquaponics #future #growownfood #aquaponicsystem #growingsystems #plants #growyourown #gardener #gardenlove #hydroponics

Share 404 23
kebun.nyempil. Thank God It's Friday. ๐Ÿ˜
Picking some vegetables from my lovely balco

Thank God It's Friday. ๐Ÿ˜ Picking some vegetables from my lovely balcony garden โ˜˜๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐Ÿƒ๐Ÿƒ . Featuring grand rapid lettuce, curly kale, samhong king, swiss chard and red-okra. . ๐ŸŒฑ-----๐ŸŒฑ Cepatnya hari berlalu, udah Jumat aja ๐Ÿ˜. Panenan dari kebun nyempil kali ini dipersembanhkan oleh slada grand rapid, bbrp helai samhong king, kale, swiss chard dan red-okra. . Metik apa hari ini man teman ? . #growownfood #hidroponikjakarta #hidroponikindonesia #growvegetables #instavegetables #supervegetables #growfoodeverywhere

Share 52 10
mamasgarden1. Our lunch today 
#mamagarden #growownfood

Our lunch today #mamagarden #growownfood

Share 19 1
midori12735. Strawberry bed. Propagated from 3 years old plants in winer. Growing w

Strawberry bed. Propagated from 3 years old plants in winer. Growing well! ๅคใใฆๆญปใซใ‹ใ‘ใ‚คใƒใ‚ดใ‚’ๆ ชๅˆ†ใ‘ใ—ใฆใ€ใƒ™ใƒƒใƒ‰ใคใใ‚Šใพใ—ใŸใ€‚ไปŠใฎใจใ“ใ‚้ †่ชฟ #strawberry #propagation #ใ„ใกใ” #ๅฎถๅบญ่œๅœ’ใฎ่จ˜้Œฒ #organicgarden #growownfood

Share 2 0
midori12735. Tallest peas ever! Amazing! 
ใ•ใ‚„ใˆใ‚“ใฉใ†ใ€ใ“ใ‚“ใชใซๅคงใใใชใ‚Šใพใ—ใŸ!
ใ—ใ‹ใ‚‚ใ€ใ‚ใกใ‚ƒใใกใ‚ƒ็พŽๅ‘ณใ—ใ„๐Ÿ˜‹
#pe

Tallest peas ever! Amazing! ใ•ใ‚„ใˆใ‚“ใฉใ†ใ€ใ“ใ‚“ใชใซๅคงใใใชใ‚Šใพใ—ใŸ! ใ—ใ‹ใ‚‚ใ€ใ‚ใกใ‚ƒใใกใ‚ƒ็พŽๅ‘ณใ—ใ„๐Ÿ˜‹ #peas #ใ•ใ‚„ใˆใ‚“ใฉใ† #gardening #vegetablegarden #growownfood #organicgardening #urbangarden #melbourne #ๅฎถๅบญ่œๅœ’ #้‡Ž่œ #ใ‚ชใƒผใ‚ฌใƒ‹ใƒƒใ‚ฏใƒฉใ‚คใƒ•

Share 2 0