(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

When you're visiting GWK Cultural Park, there are 3 New statue will welcome you at plaza Baghawan area. Lets vacation with us, because we will make your vacation memorable 🤗😍 📷 By : @id_yuda Visit and follow our Instagram Account at : 👇 https://www.instagram.com/sanjaya_organizer • • 📍 #beautifuldestinations #uluwatutemple #toptags #allaroundtheworld #mytravel #travelpic #globetrotter #bali🌴 #placestovisit #travelinspiration #travelphotoblog #travelpics #world_shotz #dreamspots #exquisiteearth #gwk #allbeauty_addiction #traveltheworld #travelawesome #travellife #exploretocreate #wonderful_places #discoverglobe #worldplaces #sightseeing #travelphotography #travelvibes #travelstyle #exploring #ig_worldclub

Share 6 0

Good morning, selamat pagi 😊🤗 "This is a statue of Kumbakarna Karebut. Built as an icon of tourist attraction in Uluwatu," The better time to visit this place is in the afternoon, because the weather is not too hot and after that we can enjoy the sunset while watching the Kecak fire dance performance in Uluwatu Tample. Lets vacation with us, I will make your vacation memorable 🤗😍 📷 By : @id_yuda Visit and follow our Instagram Account at : 👇 https://www.instagram.com/sanjaya_organizer • • 📍 #beautifuldestinations #uluwatutemple #toptags #allaroundtheworld #mytravel #travelpic #globetrotter #bali🌴 #placestovisit #travelinspiration #travelphotoblog #travelpics #world_shotz #dreamspots #exquisiteearth #ig_exquisite #allbeauty_addiction #traveltheworld #travelawesome #travellife #exploretocreate #wonderful_places #discoverglobe #worldplaces #sightseeing #travelphotography #travelvibes #travelstyle #exploring #ig_worldclub

Share 16 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Perspective/ǝʌᴉʇɔǝdsɹǝԀ . I like to turn things upside down, to watch pictures and situations from another perspective 🙃🙂 . Comment please ✍ Tag someone who would love this 😉 Follow @rafahbstarc ⏩⏩ #samsungnote8 . . @wonderful_places @travelbible @visualpage @goexplorecapture @travellingthroughtheworld

Share 80 3

Gorgeous ice patterns at Talbot lake 💙📷 @haidafilter

Share 287 6

Dulu pas masih kecil bingung banget liat bule beneran, yang kerja kok bisa dimana aja sambil liburan cuma bawa laptop. Ternyata ada jawabannya kenapa aku gak survive dari bisnis F&B yang aku jalanin dari 7 taun lalu karena bisnis service kita harus 100% turun tangan apalagi belum punya sistem yang bagus orang kepercayaan. Jadi gak bisa ditinggal. Sekarang happy banget, kerjaan bisa ditinggal dan dikerjain dimana aja dan soon to be bisnis ku sudah bisa bener bener bisa dikerjain dimana aja. Struggle is real, but the result never lies. 🖤 Btw, banyak yang suka nanya difotoin siapa. Mostly aku difotoin sama tripod, ak malu gitu kalau difotoin orang, sama temen aja malu, luckily biasanya pake tripod firstshot aku lagsung suka. Kaya foto ini cuma pake tripod cret 1x langsung suka. Gak perlu neko neko. Jadi temen yang lagi liburan bareng juga gak ku ganggu momentnya mereka. 🖤

Share 532 27
claw.explore. Plitvice lakes in Croatia •follow me @claw.explore • cc: @kyrenian

Plitvice lakes in Croatia •follow me @claw.explore • cc: @kyrenian

Share 22 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

‏لراحة بالك، اعتزل مايؤذيك..وشطب على ما يقلقك..وصاحب من يحفزك.. راحتك النفسية فوق كل إ عتبار.

Share 79 6
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});