(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
shedajimmy. Kisah Semalam 11/12/2019 (Rabu)
Lokasi :Sjkc Khing Ming Kkb
FITNESS4EV

Kisah Semalam 11/12/2019 (Rabu) Lokasi :Sjkc Khing Ming Kkb FITNESS4EVER❤ ❤❤My Lovely Sis Shela@Kak Angah👩 #kasihadikpdkakak #sama2tambah💰💰 #CoffeeClassic

Share 31 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Siapa suka kopiii kita geng ☕ #CoffeeClassic

Share 35 27

Знали ли вы, что кофе - кофе живой продукт?🤔 А поскольку всё живое имеет свойство меняться в зависимости от времени и окружающей среды, то его необходимо каждый раз немного подстраивать. Собственно, это мы и делаем каждое утро и даже в течение дня. Очередная новая пачка кофе - это еще одна настройка помола. А делается это для того, чтобы кофе смог подарить нам всю свою палитру вкуса, которая в нем скрывается. К слову, утром бариста выпивает по 2-4 чашек кофе, чтобы найти и выбрать оптимальный баланс.☕ _______^_______ #jazzve #coffee_e #coffee_e13 #coffee #coffeeinthesand #sand #coffeeclassic #coffeetime #coffeeaddict #spice #coffeesoul #balti #moldova #barista #кофенапеске #турка #специи #бельцы #молдова #кофенапескевбельцах #бариста #самыйвкусныйкофе #кофейнявбельцах #кофейнаядуша

Share 17 0

Первого октября отмечается Международный День Кофе. Поздравляем всех любителей и профессионалов с наступающим праздником! Добрая энергия, чарующий аромат, бесконечная гамма вкусов - чудо Востока, ставшее энергией Запада! Современные мир невозможно представить без кофе! #jazzve #coffee_e #coffee_e13 #coffee #coffeeinthesand #sand #coffeeclassic #coffeetime #coffeeaddict #spice #coffeesoul #balti #moldova #barista #кофенапеске #кофепотурецки #турка #кофевтурке #кофеповосточному #восточныйкофе #бельцы #молдова #кофевджезве #джезве #кофевджезвевбельцах #кофенапескевбельцах #кофейнявбельцах

Share 24 0

Your fall favorite is back in stock. ☕ Shop our Autumn Harvest 100% Kona coffee at our retail store today! #GreenwellFarms

Share 78 1
coffee_custom_cabs. Classic line have classic finger-jointed construction front and rear b

Classic line have classic finger-jointed construction front and rear buffle is jointed by the screws. Speakers are rear loaded. This cab weight with V-type speakers only 34 kg #coffeecustomcabs #coffeecabs #coffeeaudio #coffeeclassic #classic #classicline #vintage

Share 136 0
mbull_abdurrahman. Coffee taro velvet #coffeeshopindonesia #coffeeclassic

Coffee taro velvet #coffeeshopindonesia #coffeeclassic

Share 2 0
coffee_jebal. “Todo el mundo debería creer en algo. 
Yo Creo que voy a tomar otro ca

“Todo el mundo debería creer en algo. Yo Creo que voy a tomar otro café”. . . . 📍 @maum_cafeteria . . #coffee #coffeelover #flatwhote #coffeeclassic #coffeetime #coffeeholic #coffeeholic #cafelife

Share 137 2
coffee_company.co. دستگاه اسپرسو ساز 
Model: SYNCHRO (2group)

توضیحات : ☕دارای صفحه کلید

دستگاه اسپرسو ساز Model: SYNCHRO (2group) توضیحات : ☕دارای صفحه کلید جهت تنظیم اتوماتیک ☕تنظیم دوز اتوماتیک قهوه ☕سیستم گرمایش الکتریکی ☕دارای دو خروجی بخار آب و یک خروجی آب داغ است ،تکنولوژی (cool touch) ☕دارای سیستم حرارتی خاص که دقت بسیار بالای داشته و همواره باعث می شود که دمای اسپرسو خارجی در حالت استاندارد باقی بماند ☕نیمه اتوماتیک ☕متصل به آب شهری و مخزن دار ☕ساخت کشور ایتالیا ☕تمامی قطعات این دستگاه با بهترین کیفیت تهیه و ساخته شده اند تا در کنار کارایی حرفه ای نمای زیبایی رو به کافی شاپ شما بدهد. ☕ظرفیت بویلر 14L ☕قدرت و مصرف برق 4700w ☕عرض 880mm ☕ارتفاع 550mm ☕طول 590mm ☕وزن 60kg ⚜⚜دستگاه اسپرسو ساز رویال مدل سینکرو از جمله دستگاهای پرطرفدار و پرفروش این شرکت بوده که با داشتن طراحی ساده و شیک بسیار دقیق عمل کرده و فرآورده ای بسیار دلپذیر از قهوه رابه شما عرضه میکند .مدل دو گروپ بیشتر طرفدارانی از قبیل کافی شاپ های کوچک و بزرگ دارد ،کافی کمپانی این محصول را به شما پیشنهاد می کند ⚜⚜ 🔱🔱 برای ثبت سفارش و مشاوره با شماره های زیر تماس حاصل کرده ویا در دایرکت با مشخصات کامل پیام دهید🔱🔱 09382161589 🍷🍷🍷🍷🍷🍷 09301910200 #coffee #coffeelover #pouyan_pazireh #alirezaa808 #esperso #coffeeholic #coffee #coffebusiness

Share 7 0

Rezeki hari nie, p beli cabai habuan nak buat kerabu lunch nnt. Mau tau jumpa pulak kopi feveret sis..happy x terkata dah 😍😍 Sapa nak try kat blh kulim nie, hgpa blh p cari kt sebelah #fishmart. Sis suka #latte dia..hgpa???😆😆 #coffeeclassic #lattekopiklasik

Share 7 2
sirnarohayati. Assalamualaikum kepada penggemar coffee classic hari ni kita cuti di t

Assalamualaikum kepada penggemar coffee classic hari ni kita cuti di tapak uptown stadium darul aman ..kita beroperasi di UUM...hari sabtu mula operasi macam biasa insya allah #coffeeclassic #minumanhalal #produkmuslim #minumanviral

Share 12 1

DERMAGA COFFEE & PS . "Sebesar apapun kantormu kau adalah karyawan, sekecil apapun usahamu kau adalah bos" 14 Agst. 2017 #glpromaxindonesia #hondaclassic #cbalfamart #glwarkop #cbwarkop #dermagacoffee #coffeeclassic #motivasiusaha

Share 27 3
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Tabur tawa suka kita bersama di hari yg sukacita sembari menikmati segelas kopi hitam mempesona. Bayar seikhlasnya start time from 13:00-15:00 and 18:00-21:00. • • • • #minumanpararaja #gojek #gofood #grabfood #kulinermedan #arabicacoffee #arabicasidikalang #coffeeshop #kopikekinian #coffeeclassic

Share 21 2

. . 🗓 26 November 2019 — Day 16 of 51 . 😋 Chicken Kabsa Rice / Nasi Arab (1 set) — 840 cal 😋 Ais Kosong — 0 cal . ✅ 840 cal for Dinner ❌ 1438/1270 total calories of the day ✅ 3 KM run — 208 cal ❗️ Deficit 62 calories of the day . Petang semalam semua kedai makan di Batang Kali kebanyakan tak buka lagi, kecuali kedai Nasi Arab ni. . Nama dia Coffee Classic tapi main menu dia Nasi Arab Sham — pun boleh lah. . Service cepat, rasa sedap, kalori teramat tinggi. . Padahal boleh je order Ayam but biasalah lapar nak nasi. Nasib baik pagi Sue dah mula workout. . Kalau korang google calories Nasi Arab yang ada Ayam memang dia tulis kalori 380 kalori je — jangan terpedaya. . Nasi Basmathi yang dimasak berwarna dengan minyak sapi etc je dah 400 kalori sekali serving. . Tambah dengan Ayam yang nampak macam masam steamed je tapi berlemak sama macam Steamed Chicken Rice kalori tinggi, jadi tak mungkin 380 kalori je. . Semak website Nutrition kerajaan — nah kau 840 kalori. . Ini logik kerana disebabkan asyik bedal Nasi Arab masa UIA dululah berat Sue sampai jadi 86 KG, pinggang 36 inci dulu hahahahaha. #memories . #surayas51daysdietchallenge #weightlossjourney2019 #kuruslahkausuraya . #nasiarab #chickenkabsarice #coffeeclassic #batangkali #selangor #foodie #food

Share 7 0
coffee_company.co. 🍹🍹The graceful latte art🍹🍹 🍺enjoy the best coffee matchins by cof

🍹🍹The graceful latte art🍹🍹 🍺enjoy the best coffee matchins by coffee_company.co 🍺 #coffebusiness #coffeeholic #coffee #coffeelover #pouyan_pazireh #alirezaa808 #coffee_company.co #coffeeclassic #coffeetime

Share 10 0