(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
issagoal__. I’m cute or whatever 💁🏽‍♀️
.
.
.
.
.
.
JOIN ME OR CONTINUE WATCHING

I’m cute or whatever 💁🏽‍♀️ . . . . . . JOIN ME OR CONTINUE WATCHING . . . . . . . . Go to👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 daneshiac.goherbalife.com . . . Create a free account Complete a free wellness profile . . . . LETS GET YOU STARTED #bodygoals #herbaliferesults #herbalifenutrition

Share 2 0
pinkladybodyperfectionn. Siapa nak cantik, angkat tangan 🙋
Siapa nak seksi depan suami, angkat

Siapa nak cantik, angkat tangan 🙋 Siapa nak seksi depan suami, angkat tangan 🙋 Siapa nak montok sebelah suami, angkat tangan 🙋 Siapa nak melentik mungil di samping suami, angkat tangan 🙋 . . Jangan takut ❗ Jangan gusar ❗ PINKLADY punca anda CANTIK, SEKSI, MONTOK, MELENTIK, MUNGIL, BERGETAH ala Mariah Carey 💃 . Tak payah sapu Tak payah koyak sachets Tak payah kemam Buka mulut, telan 2 biji je cukup dah bagi PERFECT 💯% dari hujung rambut sampai hujung kaki meletopzzzzz😍 . . Tak caya? Tgok feedback meletopz dari cust PINKLADY 😍 Sebarang pertanyaan produk boleh tekan link nii dear ☎️ bit.ly/PinkLadyOriginalHQ #pinklady #pinkladyoriginalhq #pinkladyhq #pinkladybodyperfection #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #testimonipinklady #gebu #fitness #pinkladysingapore #pinkladybrunei #pinkladyIndonesia #pengantin #bodymantap #bodygoals #pinkladycodkuantan

Share 2 0
evoleneofficial. Semua fitness expert pasti pernah jadi beginner, setuju? Jangan pernah

Semua fitness expert pasti pernah jadi beginner, setuju? Jangan pernah merasa minder! Perubahan nggak akan terjadi sama diri kamu kalo bukan kamu yang mulai! Cobain nih set full body workout untuk pemula dari kita!

Share 3 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
pinkladybodyperfectionn. Siapa nak cantik, angkat tangan 🙋
Siapa nak seksi depan suami, angkat

Siapa nak cantik, angkat tangan 🙋 Siapa nak seksi depan suami, angkat tangan 🙋 Siapa nak montok sebelah suami, angkat tangan 🙋 Siapa nak melentik mungil di samping suami, angkat tangan 🙋 . . Jangan takut ❗ Jangan gusar ❗ PINKLADY punca anda CANTIK, SEKSI, MONTOK, MELENTIK, MUNGIL, BERGETAH ala Mariah Carey 💃 . Tak payah sapu Tak payah koyak sachets Tak payah kemam Buka mulut, telan 2 biji je cukup dah bagi PERFECT 💯% dari hujung rambut sampai hujung kaki meletopzzzzz😍 . . Tak caya? Tgok feedback meletopz dari cust PINKLADY 😍 Sebarang pertanyaan produk boleh tekan link nii dear ☎️ bit.ly/PinkLadyOriginalHQ #pinklady #pinkladyoriginalhq #pinkladyhq #pinkladybodyperfection #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #testimonipinklady #gebu #fitness #pinkladysingapore #pinkladybrunei #pinkladyIndonesia #pengantin #bodymantap #bodygoals #pinkladycodkuantan

Share 2 0
pinkladybodyperfectionn. Siapa nak cantik, angkat tangan 🙋
Siapa nak seksi depan suami, angkat

Siapa nak cantik, angkat tangan 🙋 Siapa nak seksi depan suami, angkat tangan 🙋 Siapa nak montok sebelah suami, angkat tangan 🙋 Siapa nak melentik mungil di samping suami, angkat tangan 🙋 . . Jangan takut ❗ Jangan gusar ❗ PINKLADY punca anda CANTIK, SEKSI, MONTOK, MELENTIK, MUNGIL, BERGETAH ala Mariah Carey 💃 . Tak payah sapu Tak payah koyak sachets Tak payah kemam Buka mulut, telan 2 biji je cukup dah bagi PERFECT 💯% dari hujung rambut sampai hujung kaki meletopzzzzz😍 . . Tak caya? Tgok feedback meletopz dari cust PINKLADY 😍 Sebarang pertanyaan produk boleh tekan link nii dear ☎️ bit.ly/PinkLadyOriginalHQ #pinklady #pinkladyoriginalhq #pinkladyhq #pinkladybodyperfection #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #testimonipinklady #gebu #fitness #pinkladysingapore #pinkladybrunei #pinkladyIndonesia #pengantin #bodymantap #bodygoals #pinkladycodkuantan

Share 3 0

~Being Fit~ It will hurt It will take time It will require dedication It will require patience It will require will power It requires sacrifices You ll need to push ur body to its max There will be temptation But' I promise You When u reach ur goal "It's Worth It" BODY ART TRANNING 🌸 #friday #fitnessmotivation #beingfit #journey #fattofit #bodyart #tranning #contemporarydance #flexible #streching #strength #power #strongwomen #gymnastics #gym #body #bodygoals #bodybalance #instagram #likes #love #happy #artist #odisha #cuttack #amritamishra

Share 8 0
maryidat. Siapa nak cantik, angkat tangan 🙋
Siapa nak seksi depan suami, angkat

Siapa nak cantik, angkat tangan 🙋 Siapa nak seksi depan suami, angkat tangan 🙋 Siapa nak montok sebelah suami, angkat tangan 🙋 Siapa nak melentik mungil di samping suami, angkat tangan 🙋 . . Jangan takut ❗ Jangan gusar ❗ PINKLADY punca anda CANTIK, SEKSI, MONTOK, MELENTIK, MUNGIL, BERGETAH ala Mariah Carey 💃 . Tak payah sapu Tak payah koyak sachets Tak payah kemam Buka mulut, telan 2 biji je cukup dah bagi PERFECT 💯% dari hujung rambut sampai hujung kaki meletopzzzzz😍 . . Tak caya? Tgok feedback meletopz dari cust PINKLADY 😍 Sebarang pertanyaan produk boleh tekan link nii dear ☎️ Www.wasap.my/60132668428/promopinklady #pinklady #pinkladyoriginalhq #pinkladyhq #pinkladybodyperfection #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #testimonipinklady #gebu #fitness #pinkladysingapore #pinkladybrunei #pinkladyIndonesia #pengantin #bodymantap #bodygoals #pinkladycodkuantan

Share 1 0
korsetberlengan.primabella. JOM KURUS SEBELUM RAYA
.
Normal lah bagi perempuan, bila nak masuk bul

JOM KURUS SEBELUM RAYA . Normal lah bagi perempuan, bila nak masuk bulan puasa & raya, antara yang pertama difikirkan adalah cara nak kurus atau cara nak kekalkan berat badan. . Sebab bila dah masuk puasa, nak kurus tu ya Allah susah yang amat 😁. Dengan kuihnya, ayam goleknya, lauk pulak macam-macam jenis. Hmm hanya yang kuat semangat, ada disiplin ja tau boleh kurus bulan puasa. . Jadi Lily nak cadangkan untuk korang latih diri pakai korset bila masuk bulan puasa ni untuk membantu kurangkan selera makan atau kekalkan berat badan dari terus mencanak naik hee. . ➡️ Bila kita pakai korset, secara automatik ruang perut akan jadi lebih kecik, kesan dari tindakan kita ketatkan baris cangkuk kat pinggang tu. Jadi ia akan buatkan perut rasa lebih mampat dan padat, memberikan efek perut yang lebih kempis dan ramping. . ➡️ Bila rasa padat kat perut, ia umpama bagi signal kat otak yang kita dah makan, jadi kita kurang rasa lapar atau terasa nak makan lagi. . ➡️ Jadi sesuai sangatlah kalau sis pakai korset sepanjang berpuasa ni untuk kurangkan rasa lapar. Bonus cutting badan lebih ramping lagi 😉 . 📲 wasap.my/60182871500/infoprimabella . #sales #primabella #korsetberlenganprimadona #umpama_turun_beratbadan_sertamerta #nampakkurus_rasakurus #korset #bengkung #bengkungbersalin #korsetpelangsing #korsetlengan #korsetberlengan #armshaper #bodyshaper #corset #bodygoals #cheta #kilafairy #langsing #nakkurus #tipsdiet #kurus #kuruscepat #kurusbadan #jomkurus #kurusselamat #tipskurus #berpantang #nikah #codkorset

Share 4 0
korsetberlengan.primabella. JOM KURUS SEBELUM RAYA
.
Normal lah bagi perempuan, bila nak masuk bul

JOM KURUS SEBELUM RAYA . Normal lah bagi perempuan, bila nak masuk bulan puasa & raya, antara yang pertama difikirkan adalah cara nak kurus atau cara nak kekalkan berat badan. . Sebab bila dah masuk puasa, nak kurus tu ya Allah susah yang amat 😁. Dengan kuihnya, ayam goleknya, lauk pulak macam-macam jenis. Hmm hanya yang kuat semangat, ada disiplin ja tau boleh kurus bulan puasa. . Jadi Lily nak cadangkan untuk korang latih diri pakai korset bila masuk bulan puasa ni untuk membantu kurangkan selera makan atau kekalkan berat badan dari terus mencanak naik hee. . ➡️ Bila kita pakai korset, secara automatik ruang perut akan jadi lebih kecik, kesan dari tindakan kita ketatkan baris cangkuk kat pinggang tu. Jadi ia akan buatkan perut rasa lebih mampat dan padat, memberikan efek perut yang lebih kempis dan ramping. . ➡️ Bila rasa padat kat perut, ia umpama bagi signal kat otak yang kita dah makan, jadi kita kurang rasa lapar atau terasa nak makan lagi. . ➡️ Jadi sesuai sangatlah kalau sis pakai korset sepanjang berpuasa ni untuk kurangkan rasa lapar. Bonus cutting badan lebih ramping lagi 😉 . 📲 wasap.my/60182871500/infoprimabella . #sales #primabella #korsetberlenganprimadona #umpama_turun_beratbadan_sertamerta #nampakkurus_rasakurus #korset #bengkung #bengkungbersalin #korsetpelangsing #korsetlengan #korsetberlengan #armshaper #bodyshaper #corset #bodygoals #cheta #kilafairy #langsing #nakkurus #tipsdiet #kurus #kuruscepat #kurusbadan #jomkurus #kurusselamat #tipskurus #berpantang #nikah #codkorset

Share 0 0

🔥New 2 Piece Just Press Play Yellow Hoodie #justpressplayclothing Oufit: @_justpressplay_ Model: @iamgeorgiac

Share 10 1
korsetberlengan.primabella. JOM KURUS SEBELUM RAYA
.
Normal lah bagi perempuan, bila nak masuk bul

JOM KURUS SEBELUM RAYA . Normal lah bagi perempuan, bila nak masuk bulan puasa & raya, antara yang pertama difikirkan adalah cara nak kurus atau cara nak kekalkan berat badan. . Sebab bila dah masuk puasa, nak kurus tu ya Allah susah yang amat 😁. Dengan kuihnya, ayam goleknya, lauk pulak macam-macam jenis. Hmm hanya yang kuat semangat, ada disiplin ja tau boleh kurus bulan puasa. . Jadi Lily nak cadangkan untuk korang latih diri pakai korset bila masuk bulan puasa ni untuk membantu kurangkan selera makan atau kekalkan berat badan dari terus mencanak naik hee. . ➡️ Bila kita pakai korset, secara automatik ruang perut akan jadi lebih kecik, kesan dari tindakan kita ketatkan baris cangkuk kat pinggang tu. Jadi ia akan buatkan perut rasa lebih mampat dan padat, memberikan efek perut yang lebih kempis dan ramping. . ➡️ Bila rasa padat kat perut, ia umpama bagi signal kat otak yang kita dah makan, jadi kita kurang rasa lapar atau terasa nak makan lagi. . ➡️ Jadi sesuai sangatlah kalau sis pakai korset sepanjang berpuasa ni untuk kurangkan rasa lapar. Bonus cutting badan lebih ramping lagi 😉 . 📲 wasap.my/60182871500/infoprimabella . #sales #primabella #korsetberlenganprimadona #umpama_turun_beratbadan_sertamerta #nampakkurus_rasakurus #korset #bengkung #bengkungbersalin #korsetpelangsing #korsetlengan #korsetberlengan #armshaper #bodyshaper #corset #bodygoals #cheta #kilafairy #langsing #nakkurus #tipsdiet #kurus #kuruscepat #kurusbadan #jomkurus #kurusselamat #tipskurus #berpantang #nikah #codkorset

Share 0 0

OVERVIEW C9 Look better and feel better in just nine days with this expertly-devised cleansing programme. . Designed to kick-start the F.I.T. programme, prepare your body and adjust your mindset, C9 provides the perfect starting point for transforming your diet and fitness habits. . Based around Forever’s bestselling Forever Aloe Vera Gel, this nutritionally-balanced programme will allow you to see real results in just nine days. . CHECK US. ✔️FREE DELIVERY Call / Text / WhatsApp : 📞 +255620266836 . . N.B. For comprehensive instructions use the step-by-step guide provided in the C9 pack.​ . . Pack contains: 2 x 1 litre bottle Forever Aloe Vera Gel 1 x Forever Lite Ultra with Aminotein Vanilla (15 servings) 1 x Forever Therm (18 tablets) 1 x Forever Garcinia Plus (54 softgels) 1 x Forever Fibre (9 packets) 1 x Shaker 1 x Tape Measure Information booklet . . CHECK US. ✔️FREE DELIVERY Call / Text / WhatsApp : 📞 +255620266836 . . [People on these Pictures are Real USERS and they've also put an effort on Physical Exercises to Get the Best Results. These products are not Medicines, They are Food Supplements, they are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease] . . #teamfit #weightmanagement #fit #nutritionalprogram #afya #women #girls #ladies #wanawake #men #mama #baba #looseweight #Tanzania #Tz #weightloss #bodygoals #looks #healthy #supplements #2019 #kinondoni

Share 9 0
c_a_r_r_i_n_e. Brunch after Yoga. Used to dislike yoga cos to me it’s slow and boring

Brunch after Yoga. Used to dislike yoga cos to me it’s slow and boring. I make it mean boring because there’s too many things in my head and I can’t quiet down. Now, I am enjoying every second of it. We are super blessed to have a great teacher to guide us through our yoga practice. My awareness of my state and his guidance. This is one important morning to communicate with my mind and body. Hmmm. So @yogaloko is the medium here! Haha thank you again for the great session! 🙏 #unicitybruneidsc happiness #fitness #wellness #live #healthyliving #purpose #fitandhealthyover45 #fitandhealthy #trainingformarathon #trainingformynextmarathon #goals #bodygoals #livelifelovelife #gethealthy #gethealthytogether #familygoals #fitandhealthyover40 #insulinresistance #befit2lead

Share 2 0

OVERVIEW C9 Look better and feel better in just nine days with this expertly-devised cleansing programme. . Designed to kick-start the F.I.T. programme, prepare your body and adjust your mindset, C9 provides the perfect starting point for transforming your diet and fitness habits. . Based around Forever’s bestselling Forever Aloe Vera Gel, this nutritionally-balanced programme will allow you to see real results in just nine days. . CHECK US. ✔️FREE DELIVERY Call / Text / WhatsApp : 📞 +255620266836 . . N.B. For comprehensive instructions use the step-by-step guide provided in the C9 pack.​ . . Pack contains: 2 x 1 litre bottle Forever Aloe Vera Gel 1 x Forever Lite Ultra with Aminotein Vanilla (15 servings) 1 x Forever Therm (18 tablets) 1 x Forever Garcinia Plus (54 softgels) 1 x Forever Fibre (9 packets) 1 x Shaker 1 x Tape Measure Information booklet . . CHECK US. ✔️FREE DELIVERY Call / Text / WhatsApp : 📞 +255620266836 . . [People on these Pictures are Real USERS and they've also put an effort on Physical Exercises to Get the Best Results. These products are not Medicines, They are Food Supplements, they are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease] . . #teamfit #weightmanagement #fit #nutritionalprogram #afya #women #girls #ladies #wanawake #men #mama #baba #looseweight #Tanzania #Tz #weightloss #bodygoals #looks #healthy #supplements #2019 #kinondoni

Share 8 0
bellamariefrancesg. Amidst our busy schedules, it is important to take time to unwind and

Amidst our busy schedules, it is important to take time to unwind and relax for a healthy mind and body. Indulge in some me time, and let go of all the stress and tension with our Chi Massage, that helps to eliminate liquids and toxins through improved blood and lymphatic circulation. . . Enjoy this Chi Massage together with the Derma Epi Glow at $108 (worth $540) this April. Sign up now at https://goo.gl/MKak5D. . . #bellamariefrance #bmfwellness #sgig #igsg #beauty #bodygoals #bodycare #beautygoals

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
wunderbar_desaster. Bueno,no hablamos durante mucho tiempo,perdimos el contacto por algo s

Bueno,no hablamos durante mucho tiempo,perdimos el contacto por algo super estúpido y me alegra que nos vieramos hoy,te extrañe un montón maldito. Igual te sacaste la chucha el primer día💕 Pero te quiero mucho malditooooo💕💕💕💕 #followme #followforfollowback #instagram #instagood o #love #photooftheday #beautiful #happy #picoftheday #photography #amazing #instalike #likeforlike #kawaiigirl #likeforlike

Share 20 0
gillian1613. FLeXiBiLTy-the only way to live and be.
Being RiGid in your Beliefs an

FLeXiBiLTy-the only way to live and be. Being RiGid in your Beliefs and way of life will only leave you disappointed and unhappy. Things are ever changing and keeping an open mind and being flexible in your approach towards things will make u a better person. Just a little something Iv learnt in the time gone by. Weekend is almost here. Happy happy one lovely people. #strongnotskinny #yogalife #yogagirl #girlswithmuscle #bodybuilding #bodypositive #bodygoals #fitgirlsguide #loveyourself #fitlifestyle #fitnessmotivation #workoutmotivation #fitspiration #crossfitgirls #strengthandconditioning #weekendvibes #yogainspiration #yogalover #fitgirl #strongwomen #fitness

Share 17 2
maihieutrug___. Morning 💋
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.

Morning 💋 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #likeforlikes #likeforfollow #lifestyle #travelphotography #training #travelblogger #vietnam #adidas 😍😍😍 #bestoftheday #instagood #instagay #asiangay #followforfollowback #ootd #photooftheday #photoshoot #travel #bodybuilding #bodygoals #fitness #gayboy #asian #hotguys #cleanfit #streetstyle #lifestyle #fashion #fitnessmotivation #gaycouple

Share 49 0

Running away to the UK 😉

Share 356 8
sabatphysique. Two months of bulking already. I've gained about 14 pounds in the proc

Two months of bulking already. I've gained about 14 pounds in the process. My abs can tell the difference 🙃 . . . . . I am gonna push hard this month to get to 190lbs (6 lbs more to reach the goal).💪 . . . . It's a hard process since I am eating as lean as possible in order to gain more muscle than fat.

Share 39 5
jonah_nonoo. Bubble pops, water dipping #fitnessmotivation#fitnessjourney#bodygoals

Bubble pops, water dipping #singapore

Share 54 3

VACATION TIME :) . ⛰ 🍃☁️ ☁️🍃🌏 . # สุขกันเถอะลาว ชะชะช่า เศร้าไปทำไม

Share 289 10
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});