(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
lina_anasism. YEAR END SALES 🎉

Beli sekarang atau menangis kemudian 😏 Takkan nak

YEAR END SALES 🎉 Beli sekarang atau menangis kemudian 😏 Takkan nak tengok jer orang lain CANTIK❓Sampai bila nak kedekut untuk diri sendiri❓ Tengah ada promosi ni, jom la beli 😘 Barang MURAH tapi KUALITI TINGGI 😍 Mana nak dapat kalau bukan ANAS COSMETICS ❓ WHATSAPP SEKARANG ❗ 👉 0134265276 👉 0134265276 . . #anasism #ANAScosmetics #ANASJohor #ANASLipMatte #ANASEyeliner #ANASBlusher #ANASconcealer #ANAShighlighter #makeuptutorial #makeupaddict #ANASmascara #ANASeyebrow #ANASEyeshadowPalette #tutorialmakeup #anaseyeshadowstick #sobella #wawacosmetics #kekasihlipmatte #obsesscosmetics #codsegamatjohor #anasvelvetlipstick #anasvelvetcream #anasohmygloss #anasvelvetcreamliquidlipstick #anaslipcream #anassummerloveeyeshadowpalette #anassummerlovepalette #yesanasism #yearendsales

Share 2 0

SUMMER VIBES ft. Izara Aishah . Effortlessly stunning. Too iconic to handle, a must have. Double tap to see magic! 🔥☀️ #ANASism #ANAScosmetics #ANAS #anassummerlovepalette

Share 0 0
beautycarebysyab. Atas permintaan semua, harga untuk Summerlove Palette yang terbaru buk

Atas permintaan semua, harga untuk Summerlove Palette yang terbaru bukan RM269 . Tapi . Tapi . Tapi hanya RM99.90 sahaja . Yes! 9 super gorgeous colours! Sangat cantik dan all shades sesuai dengan semua jenis warna kulit. Amazing! Dan LIMITED EDITION! . . Siapa nak??? Komen “nak” dekat bawah sekarang! . Atau whatsapp sekarang - 0194372596 #ANAS #ANASism #ANAScosmetics #ANASsummerlovepalette #anasismampang #anasismpandan #codampang #codpandan #codukayperdana #codwangsamaju #codkeramat #codsetiawangsa #codshahalam #codsubangjaya

Share 2 0
anasism2u. LADY LIKE

Apa yang best tentang Summerlove Eyeshadow palatte ni, warn

LADY LIKE Apa yang best tentang Summerlove Eyeshadow palatte ni, warna dia sgt² pigmented okay..dengan wrna yang memang cantik confirm meletops si pemakai nanti 😍 . #ANASism #ANASismkualalumpur #ANASsummerlovepalette #ANAScosmetics #sistaangels

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
anasism.brunei. Siapa belum ada Summerlove X @intankaharuddin dan serious mau WA 72393

Siapa belum ada Summerlove X @intankaharuddin dan serious mau WA 7239373 okay or click sja link in my bio 💕 . Price: Bnd45 only! . Double tap to see magic ✨ . #ANAS #AnasismBrunei #AnasBrunei #AnasSummerlovePalette #Mafarikha #IntanKaharuddin #teampowerbrunei #KakErAnas

Share 1 0

ANAS® SUMMERLOVE Palette x @intankaharuddin. Harga BND45 Grab this LIMITED EDITION palette before it’s gone! . To purchase whatsapp Ka Na +6738318085 or contact my team #teambruneipower OR . Walk in to MELONY CUBE. CR 310. #ANAS #ANASism #anassummerlovepalette #eyeshadowpalette #ANASbrunei #ANASismbrunei #anasstokistbrunei #anasmiri

Share 7 0

BND45. Harga yang berbaloi untuk palette ANAS® SUMMERLOVE x @intankaharuddin. Sebab single eyeshadow pun satu dah BND15 x 9 colours! 5 New colours! All colours really lawa. . Grab this LIMITED EDITION palette before it’s gone! . #ANAS #ANASism #anassummerlovepalette #eyeshadowpalette #ANASbrunei #ANASismbrunei #anasstokistbrunei #anasmiri

Share 14 0
makeup.galore.anasism. Check this out semua! Selamat mencuba ✨  #ANASmakeuptutorial #ANASsumm

Check this out semua! Selamat mencuba ✨ #ANASmakeuptutorial #ANASsummerlovepalette #ANAS #makeuptutorial

Share 0 0
makeup.galore.anasism. Yes! 9 super gorgeous colours! Sangat cantik dan all shades sesuai den

Yes! 9 super gorgeous colours! Sangat cantik dan all shades sesuai dengan semua jenis warna kulit. Amazing! Hanya RM99.90 sahaja . . . Siapa nak??? Komen “nak” dekat bawah sekarang! Mana tau rezeki dapat satu kan Atau wasap terus 0129798993 . #ANAS #ANASism #ANAScosmetics #ANASsummerlovepalette #eyeshadowmurah #eyeshadowcantik #wanitagorgeous #wanitacantik #haniszalikha #gegarvaganza6 #adelleasofea

Share 0 0
anasism2u. SUMMER VIBES ft. Izara Aishah
.
Effortlessly stunning. Too iconic to h

SUMMER VIBES ft. Izara Aishah . Effortlessly stunning. Too iconic to handle, a must have. Double tap to see magic! 🔥☀️ #ANASism #ANAScosmetics #ANAS #ANASsummerlovepalette #sistaangels

Share 6 0
anasism2u. 9 SUPER AMAZING COLOURS!
.
ANAS SUMMERLOVE PALETTE
.
Siapa yang nak de

9 SUPER AMAZING COLOURS! . ANAS SUMMERLOVE PALETTE . Siapa yang nak dengan harga manis manis komen “nak” dan lokasi anda sekarang! Omg! Below RM100?? 9 colours?? Are you serious??? . #ANAS #ANASism #ANASsummerlovepalette #anasismkualalumpur #sistaangels 🔥

Share 1 0
anasism2u. Izara Aishah looking effortless amazing dengan menggunakan Summerlove

Izara Aishah looking effortless amazing dengan menggunakan Summerlove Eyeshadow Palette. Super stunning . 1410 + Ladylike + MamaMia +Autumn = all in one iconic palette . Double Tap for this look! Siapa nak?? Komen “nak” dan lokasi. Can’t wait to launch this amazing palette 🔥 #ANAS #ANASism #ANAScosmetics #ANASsummerlovepalette #anasismkualalumpur #sistaangels

Share 2 0
anasismbrunei. A MUST-HAVE!  Sebab semua color cantik2 dan memang pigmented as usual.

A MUST-HAVE! Sebab semua color cantik2 dan memang pigmented as usual. Tak semua color ada kat single eyeshadow. Ada beberapa new color and harga yang berbaloi BND 45. #ANAS #ANASism #anassummerlovepalette #eyeshadowpalette #ANASbrunei #ANASismbrunei #anasstokistbrunei #anasmiri

Share 3 0

Dah dapatkan ANAS® Summerlove Palette X @intankaharuddin ? Grab cepat. It’s LIMITED EDITION! . Double tap to see magic ✨ #ANAS #ANASism #anassummerlovepalette #eyeshadowpalette #ANASbrunei #ANASismbrunei #anasstokistbrunei #anasmiri

Share 9 0
anasismbrunei. ANAS® SUMMERLOVE Palette X @intankaharuddin .  Shade yang lawa and wea

ANAS® SUMMERLOVE Palette X @intankaharuddin . Shade yang lawa and wearable day to night! Harga yang berbaloi hanya BND45 (Normal price single eyeshadow BND15 X 9 total BND 135). Grab cepat. It’s LIMITED EDITION! #ANAS #ANASism #anassummerlovepalette #eyeshadowpalette #ANASbrunei #ANASismbrunei #anasstokistbrunei #anasmiri

Share 4 1

ANAS Summerlove Palette ✨ . . Introduction price : RM99.90 sahaja. 💕 . . Korang boleh dapatkan 9 warna yang ada dalam palette nie dengan harga intro tue ye. . . So apa tunggu lagi? Meh order cepat-cepat sebelum stock sold out. 💋 . . How to order? Boleh tekan link dekat bio or nak dm je pun boleh. 😊 #ANAS #ANASism #ANASSummerlovePalette

Share 5 0
anascosmetics_nisa. 1410 - kod yang ada dalam Summerlove x @intankaharuddin Eyeshadow Pale

1410 - kod yang ada dalam Summerlove x @intankaharuddin Eyeshadow Palette, antara our founder’s favorite shade jugak! Look at that korang, lawa kan! . Siapa suka this one? Jangan risau ada dalam palette terbaru ANAS NI #anassummerlovepalette

Share 1 0
anascosmetics_nisa. 🌹ANAS SUMMERLOVE EYESHADOW PALETTE 9 COLOURS🌹
.
Akhirnya dah launch

🌹ANAS SUMMERLOVE EYESHADOW PALETTE 9 COLOURS🌹 . Akhirnya dah launch our super amazing and iconic eyeshadow palette yang sangat cantik dengan warm tones yang sesuai untuk semua warna kulit . Didatangkan dengan 9 rona warna yang cukup mengagumkan and of course all shades compliment each other . 🌺MAMAMIA 🌺MAYA 🌺JAIPUR 🌺LADYLIKE 🌺1410 🌺DEAR ROSIE 🌺AUTUMN 🌺SUMMER 🌺SUNSET . Harga? Omg! So affordable! RM99.90 sahaja! Sangat2 jimat . Siapa yang belum ada this palette wajib ada! Siapa nak???! Jom grab! Wasap now 014-2125378 #eyeshadowpalette

Share 3 0
anascosmetics_nisa. 🌹ANAS SUMMERLOVE EYESHADOW PALETTE 9 COLOURS🌹
.
Akhirnya dah launch

🌹ANAS SUMMERLOVE EYESHADOW PALETTE 9 COLOURS🌹 . Akhirnya dah launch our super amazing and iconic eyeshadow palette yang sangat cantik dengan warm tones yang sesuai untuk semua warna kulit . Didatangkan dengan 9 rona warna yang cukup mengagumkan and of course all shades compliment each other . 🌺MAMAMIA 🌺MAYA 🌺JAIPUR 🌺LADYLIKE 🌺1410 🌺DEAR ROSIE 🌺AUTUMN 🌺SUMMER 🌺SUNSET . Harga? Omg! So affordable! RM99.90 sahaja! Sangat2 jimat . Siapa yang belum ada this palette wajib ada! Siapa nak???! Jom grab! Wasap now 014-2125378 #eyeshadowpalette

Share 8 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
anascosmetics_nisa. 🌹ANAS SUMMERLOVE EYESHADOW PALETTE 9 COLOURS🌹
.
Akhirnya dah launch

🌹ANAS SUMMERLOVE EYESHADOW PALETTE 9 COLOURS🌹 . Akhirnya dah launch our super amazing and iconic eyeshadow palette yang sangat cantik dengan warm tones yang sesuai untuk semua warna kulit . Didatangkan dengan 9 rona warna yang cukup mengagumkan and of course all shades compliment each other . 🌺MAMAMIA 🌺MAYA 🌺JAIPUR 🌺LADYLIKE 🌺1410 🌺DEAR ROSIE 🌺AUTUMN 🌺SUMMER 🌺SUNSET . Harga? Omg! So affordable! RM99.90 sahaja! Sangat2 jimat . Siapa yang belum ada this palette wajib ada! Siapa nak???! Jom grab! Wasap now 014-2125378 #eyeshadowpalette

Share 2 0
anasism.byacasia. 9 SUPER AMAZING COLOURS!
.
ANAS SUMMERLOVE PALETTE
.
Siapa yang nak de

9 SUPER AMAZING COLOURS! . ANAS SUMMERLOVE PALETTE . Siapa yang nak dengan harga manis manis komen “nak” dan lokasi anda sekarang! Omg! Below RM100?? 9 colours?? Are you serious??? . . #bynurain #ANAS #ANASism #ANASsummerlovepalette #codjohor #bazaarpaknil #mamasab #cemburuseorangperempuan #dramasangat #setelahkudimiliki #surikatriana #sarasajeeda #mirafilzah #mamasab #bajukurungmurah #kurungcotton #dianzvitamin #dianzlipmate #dianz #shaklee #thejunni #miniskirt #freakyfitz #kekasihbythemelvins #putihkorea

Share 5 0
anasism.byacasia. ANAS SUMMERLOVE EYESHADOW PALETTE 9 COLOURS
-
 super amazing and iconi

ANAS SUMMERLOVE EYESHADOW PALETTE 9 COLOURS - super amazing and iconic eyeshadow palette yang sangat cantik dengan warm tones yang sesuai untuk semua warna kulit . Didatangkan dengan 9 rona warna yang cukup mengagumkan and of course all shades compliment each other . ☀️MAMAMIA ☀️MAYA ☀️JAIPUR ☀️LADYLIKE ☀️1410 ☀️DEAR ROSIE ☀️AUTUMN ☀️SUMMER ☀️SUNSET . Harga? Omg! So affordable! RM99.90 sahaja! Sangat sangat jimat . This palette is a must have palette buat semua . Siapa yang belum ada this palette wajib ada! Siapa nak???! Jom grab! #ANAS #ANASism #ANAScosmetics #ANASsummerlovepalette #sarasajeeda #mirafilzah #mamasab #bajukurungmurah #kurungcotton #dianzvitamin #dianzlipmate #dianz #shaklee #thejunni #miniskirt #freakyfitz #kekasihbythemelvins #cemburuseorangperempuan

Share 3 0
nissa.razali. .
ANAS Mascara Che Ta dah restock! Siapa yang belum ada komen “nak” de

. ANAS Mascara Che Ta dah restock! Siapa yang belum ada komen “nak” dekat ruangan komen di bawah . Yang serious nak sahaja komen ok 👇🏻 . Berminat wasap nissa 014-9150405 atau tekan link wasap di bio ig di atas. . #anascosmetics #anaslipcream #anaslipstick #anaslipmatte #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #ajimaura #terapiinstagram #anasismmalaysia #anasismlipcream #anasismjohor #anasismjohorbahru #anasismseluruhmalaysia #timprimedz #timprimeanasism #fastactionfastresultanasism #ANAS #ANASism #ANAScosmetics #anassummerlovepalette

Share 2 0
nissa.razali. .
RESTOCK! Available now!
.
Ultra Madness Super Volume Mascara (Maskar

. RESTOCK! Available now! . Ultra Madness Super Volume Mascara (Maskara Che Ta) ft. @rozitachewan1 omg! . Siapa belum ada the best mascara in town ni? 😱 #anasism . Berminat wasap nissa 014-9150405 atau tekan link wasap di bio ig di atas. . #anascosmetics #anaslipcream #anaslipstick #anaslipmatte #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #ajimaura #terapiinstagram #anasismmalaysia #anasismlipcream #anasismjohor #anasismjohorbahru #anasismseluruhmalaysia #timprimedz #timprimeanasism #fastactionfastresultanasism #ANAS #ANASism #ANAScosmetics #anassummerlovepalette

Share 2 0
beexclusives. Sepatutnya #belovers kene bayar RM269.10 untuk palette summerlove x @i

Sepatutnya #belovers kene bayar RM269.10 untuk palette summerlove x @intankaharuddin ni tau.... yes betul sebab single eyeshadow pun satu dah RM29.90 x 9 colours dah berapakan total dia😎 . Tapi yang bestnya summerlove palette ni RM99.90 sahaja dengan warna yang sumpah lawa sangat sangat. 😱 . Berbaloi baloi sangat sangat. Eh ada #belovers yang serious nak? Kalau ada komen "nak" dekat bawah ok. Yang serious sahaja okay! Boleh Whatsapp sue👇🏻👇🏻👇🏻 or click link in bio 😍 . . www.wasap.my/60182383905/summerlove . 📲klik link dibio profile . . . #anasism #anasismdamansaradamai #makeuplover #anasismsridamansara #dropship #eyeliner #dropshipwanted #anasismkotadamansara #anasismsgbuloh #anasismttdi #anasismgombak #anasismperak #ANASsummerlovepalette #anasismmutiaradamansara #mua #sephora #lipstick #mascaraletupcheta #mascara #makeupaddict #rozitachewan #ultramadesssupervolumascara #eyeshadow #HALAL #makeup #beauty #anascosmetic #anasismjohor #summerlovexintankaharuddin

Share 2 0