(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
asrinaaskor. 7 KEBAIKAN MEMBUANG SEL KULIT MATI YANG ANDA TAK PERNAH TAHU PUN 😱

1

7 KEBAIKAN MEMBUANG SEL KULIT MATI YANG ANDA TAK PERNAH TAHU PUN 😱 1. Mengurangkan pori tersumbat 2. Mengurangkan jerawat 3. Memudahkan serum dan moisturizer menyerap lebih baik ke dalam kulit 4. Memberi kulit yang lebih sekata dan kurangkan kulit kusam 5. Menggalakkan cell turnover atau sel kulit baru membiak 6. Meningkatkan penguaran kolagen yang membuat kulit jadi toink toink (elastik) 7. Membuat kulit lagi cerah sebab kulit baru macam bumbum baby boleh keluar dan menyerlah FR peachy exfoliater made in Korea Price RM69 Nak ? Terus order at my website askorbeauty.com Link in bio Order RM250 in single receipt for purchase thru website! terus layak dpt : FREE GIFT 💝🎁 DISCOUNT RM5 FREE POSTAGE COD: Shah Alam, Cheras & KL area #anascosmetics #anasshahaalam #anascheras #anaskl #syokmascara #syokmascarashahalam #infomakeup #infocantik #ferrarossamakeupmelter #ferrarossabeauty #cleansingoil #harpersbazaar #award #bestcleansingoil #ferrarossaeyeshadow #ferrarossabeauty #eyeshadowcantik #eyeshadowmalaysia #eyeshadowferrarossa #ferrarossashahalam #dermovashahalam #frscrubshahalam #frexfoliatershahalam #truskinshahalam #trulooksshahalam #frexfoliater #peachyskinfr #frscrub

Share 1 0
asrinaaskor. 7 KEBAIKAN MEMBUANG SEL KULIT MATI YANG ANDA TAK PERNAH TAHU PUN 😱

1

7 KEBAIKAN MEMBUANG SEL KULIT MATI YANG ANDA TAK PERNAH TAHU PUN 😱 1. Mengurangkan pori tersumbat 2. Mengurangkan jerawat 3. Memudahkan serum dan moisturizer menyerap lebih baik ke dalam kulit 4. Memberi kulit yang lebih sekata dan kurangkan kulit kusam 5. Menggalakkan cell turnover atau sel kulit baru membiak 6. Meningkatkan penguaran kolagen yang membuat kulit jadi toink toink (elastik) 7. Membuat kulit lagi cerah sebab kulit baru macam bumbum baby boleh keluar dan menyerlah FR peachy exfoliater made in Korea Price RM69 Nak ? Terus order at my website askorbeauty.com Link in bio Order RM250 in single receipt for purchase thru website! terus layak dpt : FREE GIFT 💝🎁 DISCOUNT RM5 FREE POSTAGE COD: Shah Alam, Cheras & KL area #anascosmetics #anasshahaalam #anascheras #anaskl #syokmascara #syokmascarashahalam #infomakeup #infocantik #ferrarossamakeupmelter #ferrarossabeauty #cleansingoil #harpersbazaar #award #bestcleansingoil #ferrarossaeyeshadow #ferrarossabeauty #eyeshadowcantik #eyeshadowmalaysia #eyeshadowferrarossa #ferrarossashahalam #dermovashahalam #frscrubshahalam #frexfoliatershahalam #truskinshahalam #trulooksshahalam #frexfoliater #peachyskinfr #frscrub

Share 2 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
lovedbyhyda. Memperkenalkan produk baharu ANAS BLUSHER, dibawakan eksklusif dalam 2

Memperkenalkan produk baharu ANAS BLUSHER, dibawakan eksklusif dalam 2 warna yang memukau! . 🍑 PEACH PLEASE 🌹 LOVE ROSIE . === Kandungan ANAS BLUSHER : . 🌹 Love Rosie Mica, Talc, Magnesium Stearate, Phenoxyethanol, Nylon- 6, Squalane, Octyldodecanol, Dimethicone, Titanium Dioxide, Red Iron Oxide, Red 28 Lake (CI 45410) === Jangka Hayat : 24 Bulan (jika sudah dibuka) 36 Bulan (jika belum dibuka) Matte Finishing sesuai untuk semua jenis kulit === Cara Penggunaan : 🌹 Love Rosie Untuk tampil segar persis embun pagi, sapukan pemerah pipi mengikut bentuk muka. Untuk wajah tampil bak bunga yang sedang mekar berkembang, sapukan LOVE ROSIE pada pipi dan ratakan menggunakan berus yang bersih. Sapukan berus pada pemerah pipi sedikit dan 'tap' untuk buang lebihan. Kemudian, sapukan ke bawah pada pinggir bahagian yang telah diratakan supaya bulu-bulu halus anda terletak cantik pada permukaan kulit muka. . . Hanya RM45 Sahaja !! Hanya RM45 Sahaja !! DM Sekarang untuk pembelian! DM Sekarang untuk pembelian! DM Sekarang untuk pembelian! . . #ANASBlusher #LoveRosie #LoveRosieBlusher #ANASCosmetics

Share 3 0
lovedbyhyda. Memperkenalkan produk baharu ANAS BLUSHER, dibawakan eksklusif dalam 2

Memperkenalkan produk baharu ANAS BLUSHER, dibawakan eksklusif dalam 2 warna yang memukau! . 🍑 PEACH PLEASE 🌹 LOVE ROSIE . === . Kandungan ANAS BLUSHER : . 🌹 Love Rosie Mica, Talc, Magnesium Stearate, Phenoxyethanol, Nylon- 6, Squalane, Octyldodecanol, Dimethicone, Titanium Dioxide, Red Iron Oxide, Red 28 Lake (CI 45410) . === Jangka Hayat : 24 Bulan (jika sudah dibuka) 36 Bulan (jika belum dibuka) Matte Finishing sesuai untuk semua jenis kulit . === Cara Penggunaan : . 🌹 Love Rosie Untuk tampil segar persis embun pagi, sapukan pemerah pipi mengikut bentuk muka. Untuk wajah tampil bak bunga yang sedang mekar berkembang, sapukan LOVE ROSIE pada pipi dan ratakan menggunakan berus yang bersih. Sapukan berus pada pemerah pipi sedikit dan 'tap' untuk buang lebihan. Kemudian, sapukan ke bawah pada pinggir bahagian yang telah diratakan supaya bulu-bulu halus anda terletak cantik pada permukaan kulit muka. . . Hanya RM45 Sahaja !! Hanya RM45 Sahaja !! DM Sekarang untuk pembelian! DM Sekarang untuk pembelian! DM Sekarang untuk pembelian! . . #ANASBlusher #LoveRosie #LoveRosieBlusher #ANASCosmetics

Share 2 0
lovedbyhyda. Memperkenalkan produk baharu ANAS BLUSHER, dibawakan eksklusif dalam 2

Memperkenalkan produk baharu ANAS BLUSHER, dibawakan eksklusif dalam 2 warna yang memukau! . 🍑 PEACH PLEASE 🌹 LOVE ROSIE . === Kandungan ANAS BLUSHER : . 🌹 Love Rosie Mica, Talc, Magnesium Stearate, Phenoxyethanol, Nylon- 6, Squalane, Octyldodecanol, Dimethicone, Titanium Dioxide, Red Iron Oxide, Red 28 Lake (CI 45410) . === Jangka Hayat : 24 Bulan (jika sudah dibuka) 36 Bulan (jika belum dibuka) Matte Finishing sesuai untuk semua jenis kulit === Cara Penggunaan : 🌹 Love Rosie Untuk tampil segar persis embun pagi, sapukan pemerah pipi mengikut bentuk muka. Untuk wajah tampil bak bunga yang sedang mekar berkembang, sapukan LOVE ROSIE pada pipi dan ratakan menggunakan berus yang bersih. Sapukan berus pada pemerah pipi sedikit dan 'tap' untuk buang lebihan. Kemudian, sapukan ke bawah pada pinggir bahagian yang telah diratakan supaya bulu-bulu halus anda terletak cantik pada permukaan kulit muka. . . Hanya RM45 Sahaja !! Hanya RM45 Sahaja !! DM Sekarang untuk pembelian! DM Sekarang untuk pembelian! DM Sekarang untuk pembelian! . . #ANASBlusher #LoveRosie #LoveRosieBlusher #ANASCosmetics

Share 2 0

Sebab orang asia ni ada macam macam skin tone, so kita pelbagaikan warna Wonder Love Blush supaya korang boleh pilih yang mana onz dengan pipi. Warna cantik, blend senang, pigmented and tahan lama di pipi. Muka efek blushing ni kena ada tau dalam mekap, baru lah maniss 😋

Share 8 1
anascosmeticsputrajaya. Memperkenalkan \"our newest babies\" ANAS VELVET CREAM LIQUID LIPSTICK d

Memperkenalkan "our newest babies" ANAS VELVET CREAM LIQUID LIPSTICK dan ANAS OH MY GLOSS yang didatangkan dalam 'tube' padat, mudah untuk dibawa ke mana sahaja. Kini, semua wanita mampu untuk tampak manis sepanjang masa serta menjaga kelembapan bibir agar nampak sihat dan segar. RM22 mix 3 items dapat free postage 🤗 #anascosmetics #anascosmeticshighlighter #anascosmeticscyberjaya #anascosmeticsputrajaya #anasism #anasismhq #anasismmalaysia #cosmetics #contour #cyberjaya #putrajaya #highlighter

Share 0 0
thelittlebeauty.my. ANAS Liquid Lipstick 💋⠀
⠀
CODE: IRIS 👄⠀
⠀
JOM DAPATKAN ANAS LIQUID L

ANAS Liquid Lipstick 💋⠀ ⠀ CODE: IRIS 👄⠀ ⠀ JOM DAPATKAN ANAS LIQUID LIPSTICK SEKARANG! 💋💋⠀ ⠀ TO ORDER KINDLY CLICK LINK IN BIO 👆🏼⠀ ⠀⠀⠀⠀ #anas #anasism #anasismmalaysia #anasismcosmetics #anascosmetics #teamstarsanas #teamstarsfiza #teamfiza

Share 0 0
sambalfze_ana. Yang ditunggu yang dinanti sudahpun tiba! Bukan shopee bukan lazada sa

Yang ditunggu yang dinanti sudahpun tiba! Bukan shopee bukan lazada saje yang buat Sale 12.12, tapi cik Faz pun nak buat Sale 12.12 untuk uolls 😍 . . Jualan sambal-sambal kegemaran ramai keluaran D’Fauziana sudah bermula hari ini 10/12/2019 sehingga 12/12/2019 🔥 WAHHH LAMA TU 3 HARI JUALAN JIMAT NI BERLANGSUNG. . . Semua jenis Sambal hanya RM12.00, ya betul hanya RM12.00. Jimat banyak sangat sangat ni ! . . 📌Wasap Ana sekarang taw 013-3794282 🌹 . . #DFauziana #SambalSisters #SekaliRasaJatuhCinta #GengHakakMenyambal #cutisekolah #ajimaura #terapiinstagram #uitmpuncakalam #uitmdihatiku #sale1212 #hargastudent #adelleasofea #rinduyangterlarang #fikryibrahim #mirafilzah #ungkuismail #likeforlikeback #likeforlikes #like4likes #olicandyhq #hauscosmetics #anascosmetics #ainaabeauty #wawabundleofjoy #wawalipmatte #kekasihcosmetics #marykaylovers #followforfollowback #SambalbelimbinghitampetaiFZE

Share 3 0
zuraaofficial. Mascara yang terbaik abad ni dan harganya \"mampu milik\" tak lain tak b

Mascara yang terbaik abad ni dan harganya "mampu milik" tak lain tak bukan lagi mascara keluaran Anas la. . Anas Ultra madness super volume mascara ni mampu melentikkan bulu mata anda selentik lentiknya taw..xperlu pakai bulu mata palsu pon tak apa dah... . Jom grab sekarang..Hanya RM39.90 sahaja . . #Anasism #AnasCosmetics #Anasmascara #mascaramesrawuduk #mascaracheta #mascaralentik #makeupqueen #makeupsimple #teamnanamarsha

Share 0 0
anascosmetic.wangsamaju. New babies coming up!
.
.
Jom dapatkan semua produk ANASISM, terutama

New babies coming up! . . Jom dapatkan semua produk ANASISM, terutama sekali warga Wangsa Maju . ‼COD SEKITAR‼ 🚗 Setiawangsa (Mcdonalds) 🚗 Sri Rampai 🚗 Keramat AU 🚗 Taman Permata (Giant) 🚗 Taman Melati (Mcdonalds / LRT) 🚗 Taman Melawati 🚗 Ukay Perdana (depends on availability) . Jom whatsapp 012 7061066 atau DM Setiap pembelian disertakan free gift (no minimum purchase) #ANAStipstricks #ANASsharing #butikkosmestik #ANAS #ANASism #ANAScosmetics #ANASMattenessPalette #anaslipcream 🔥 #ANASmascara #anaseyeshadow #TEAMSISTAANAS #sistaangels #anasselangor #anaskl #anaswangsamaju #anassetiawangsa #anascosmeticswangsamaju #anascosmeticssetiawangsa #anascosmeticskeramat #bazarpaknil #anascosmeticsbatucaves

Share 0 0
akila_izanim. Lawa giler2 lip gloss weiii..cepat2 grab
Limited edition Lip gloss pro

Lawa giler2 lip gloss weiii..cepat2 grab Limited edition Lip gloss produk terbaru dari ANAS Cosmetics! 💋 *OH MY GLOSS* *RM25.00/pc* (Tak termasuk postage) Kalau berminat boleh komen *NAK* dan klik link dibawah ⤵️ http://akila.wasap.my/ Jom dapatkan produk ANAScosmetics & setiap pembelian produk ANAScosmetics kila ade free gift 🎁 tau☺️☺️☺️☺️.. Jom beli ngan kila☺️☺️☺️ kila ye agent sah produk ANAScosmetics area tumpat & sape2 nak jana income boleh jgk wasap kila deh☺️☺️☺️... http://akila.wasap.my/ #ANAScosmetics #ANASism #TEAMSISTAANAS #SISTAANGELS #ANASismkelantan #ANASismtumpat #ANASismpasirmas #ANASMascara #ANASEyeliner #ANASBlusher #ANASEyeshadow #ANASLipcream #ANASEyebrow #ANASMakeupremover #localcosmetics #kosmetikmurah #kosmetikviral #kosmetikpasirmas #kosmetiktumpat #kosmetikkelantan #aydajebat #kakimekaup #codtumpat #codpasirmas #muakelantan #muabajet #muatumpat #muapasirmas #muakb

Share 0 0
akila_izanim. Lawa giler2 lip gloss weiii..cepat2 grab
Limited edition Lip gloss pro

Lawa giler2 lip gloss weiii..cepat2 grab Limited edition Lip gloss produk terbaru dari ANAS Cosmetics! 💋 *OH MY GLOSS* *RM25.00/pc* (Tak termasuk postage) Kalau berminat boleh komen *NAK* dan klik link dibawah ⤵️ http://akila.wasap.my/ Jom dapatkan produk ANAScosmetics & setiap pembelian produk ANAScosmetics kila ade free gift 🎁 tau☺️☺️☺️☺️.. Jom beli ngan kila☺️☺️☺️ kila ye agent sah produk ANAScosmetics area tumpat & sape2 nak jana income boleh jgk wasap kila deh☺️☺️☺️... http://akila.wasap.my/ #ANAScosmetics #ANASism #TEAMSISTAANAS #SISTAANGELS #ANASismkelantan #ANASismtumpat #ANASismpasirmas #ANASMascara #ANASEyeliner #ANASBlusher #ANASEyeshadow #ANASLipcream #ANASEyebrow #ANASMakeupremover #localcosmetics #kosmetikmurah #kosmetikviral #kosmetikpasirmas #kosmetiktumpat #kosmetikkelantan #aydajebat #kakimekaup #codtumpat #codpasirmas #muakelantan #muabajet #muatumpat #muapasirmas #muakb

Share 0 0
akila_izanim. Lawa giler2 lip gloss weiii..cepat2 grab
Limited edition Lip gloss pro

Lawa giler2 lip gloss weiii..cepat2 grab Limited edition Lip gloss produk terbaru dari ANAS Cosmetics! 💋 *OH MY GLOSS* *RM25.00/pc* (Tak termasuk postage) Kalau berminat boleh komen *NAK* dan klik link dibawah ⤵️ http://akila.wasap.my/ Jom dapatkan produk ANAScosmetics & setiap pembelian produk ANAScosmetics kila ade free gift 🎁 tau☺️☺️☺️☺️.. Jom beli ngan kila☺️☺️☺️ kila ye agent sah produk ANAScosmetics area tumpat & sape2 nak jana income boleh jgk wasap kila deh☺️☺️☺️... http://akila.wasap.my/ #ANAScosmetics #ANASism #TEAMSISTAANAS #SISTAANGELS #ANASismkelantan #ANASismtumpat #ANASismpasirmas #ANASMascara #ANASEyeliner #ANASBlusher #ANASEyeshadow #ANASLipcream #ANASEyebrow #ANASMakeupremover #localcosmetics #kosmetikmurah #kosmetikviral #kosmetikpasirmas #kosmetiktumpat #kosmetikkelantan #aydajebat #kakimekaup #codtumpat #codpasirmas #muakelantan #muabajet #muatumpat #muapasirmas #muakb

Share 0 0
akila_izanim. Lawa giler2 lip gloss weiii..cepat2 grab
Limited edition Lip gloss pro

Lawa giler2 lip gloss weiii..cepat2 grab Limited edition Lip gloss produk terbaru dari ANAS Cosmetics! 💋 *OH MY GLOSS* *RM25.00/pc* (Tak termasuk postage) Kalau berminat boleh komen *NAK* dan klik link dibawah ⤵️ http://akila.wasap.my/ Jom dapatkan produk ANAScosmetics & setiap pembelian produk ANAScosmetics kila ade free gift 🎁 tau☺️☺️☺️☺️.. Jom beli ngan kila☺️☺️☺️ kila ye agent sah produk ANAScosmetics area tumpat & sape2 nak jana income boleh jgk wasap kila deh☺️☺️☺️... http://akila.wasap.my/ #ANAScosmetics #ANASism #TEAMSISTAANAS #SISTAANGELS #ANASismkelantan #ANASismtumpat #ANASismpasirmas #ANASMascara #ANASEyeliner #ANASBlusher #ANASEyeshadow #ANASLipcream #ANASEyebrow #ANASMakeupremover #localcosmetics #kosmetikmurah #kosmetikviral #kosmetikpasirmas #kosmetiktumpat #kosmetikkelantan #aydajebat #kakimekaup #codtumpat #codpasirmas #muakelantan #muabajet #muatumpat #muapasirmas #muakb

Share 0 0
akila_izanim. Lawa giler2 lip gloss weiii..cepat2 grab
Limited edition Lip gloss pro

Lawa giler2 lip gloss weiii..cepat2 grab Limited edition Lip gloss produk terbaru dari ANAS Cosmetics! 💋 *OH MY GLOSS* *RM25.00/pc* (Tak termasuk postage) Kalau berminat boleh komen *NAK* dan klik link dibawah ⤵️ http://akila.wasap.my/ Jom dapatkan produk ANAScosmetics & setiap pembelian produk ANAScosmetics kila ade free gift 🎁 tau☺️☺️☺️☺️.. Jom beli ngan kila☺️☺️☺️ kila ye agent sah produk ANAScosmetics area tumpat & sape2 nak jana income boleh jgk wasap kila deh☺️☺️☺️... http://akila.wasap.my/ #ANAScosmetics #ANASism #TEAMSISTAANAS #SISTAANGELS #ANASismkelantan #ANASismtumpat #ANASismpasirmas #ANASMascara #ANASEyeliner #ANASBlusher #ANASEyeshadow #ANASLipcream #ANASEyebrow #ANASMakeupremover #localcosmetics #kosmetikmurah #kosmetikviral #kosmetikpasirmas #kosmetiktumpat #kosmetikkelantan #aydajebat #kakimekaup #codtumpat #codpasirmas #muakelantan #muabajet #muatumpat #muapasirmas #muakb

Share 0 0
akila_izanim. Lawa giler2 lip gloss weiii..cepat2 grab
Limited edition Lip gloss pro

Lawa giler2 lip gloss weiii..cepat2 grab Limited edition Lip gloss produk terbaru dari ANAS Cosmetics! 💋 *OH MY GLOSS* *RM25.00/pc* (Tak termasuk postage) Kalau berminat boleh komen *NAK* dan klik link dibawah ⤵️ http://akila.wasap.my/ Jom dapatkan produk ANAScosmetics & setiap pembelian produk ANAScosmetics kila ade free gift 🎁 tau☺️☺️☺️☺️.. Jom beli ngan kila☺️☺️☺️ kila ye agent sah produk ANAScosmetics area tumpat & sape2 nak jana income boleh jgk wasap kila deh☺️☺️☺️... http://akila.wasap.my/ #ANAScosmetics #ANASism #TEAMSISTAANAS #SISTAANGELS #ANASismkelantan #ANASismtumpat #ANASismpasirmas #ANASMascara #ANASEyeliner #ANASBlusher #ANASEyeshadow #ANASLipcream #ANASEyebrow #ANASMakeupremover #localcosmetics #kosmetikmurah #kosmetikviral #kosmetikpasirmas #kosmetiktumpat #kosmetikkelantan #aydajebat #kakimekaup #codtumpat #codpasirmas #muakelantan #muabajet #muatumpat #muapasirmas #muakb

Share 0 0
rhomlon_zarabeautys. ANAS SUPER DEFINE EYEBROW PENCIL pakar dalam membentuk kening dengan p

ANAS SUPER DEFINE EYEBROW PENCIL pakar dalam membentuk kening dengan pensel senang laras yang mudah untuk digunakan. Alat kening dwi-guna ini datang dengan pensel halus dan berus yang berkuasa untuk membentuk dan mewarna bagi menghasilkan kening ala semulajadi. Formula bak baldu pula membantu pensel kening meluncur pada kulit kening walau dengan sentuhan manja. #eyesBrow #anasism #anascosmetics #eyes

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
nkredzuan. 🔊🔊🔊ATTENTION🔊🔊🔊
.
BELUM Keluar Lagi Baby Baru Anas ni Dah Berder

🔊🔊🔊ATTENTION🔊🔊🔊 . BELUM Keluar Lagi Baby Baru Anas ni Dah Berderet Yang Nak Grab!😱 . SABAR SEMUA SABAR😊💖. . Cuba Komen Warna Favourite Korang🙆. . A. Laura B. Aurora C. Kate D. April E. Elle F. Grace . . . #Anasism #VelvetLipstick #AnasNewBaby #AnasCosmetics #BossMudaTribe #BerjayaDuniaAkhirat

Share 5 0
akila_izanim. Alhamdulilah masih dale top 5 bule lepas...sape2 nok produk anas yg ti

Alhamdulilah masih dale top 5 bule lepas...sape2 nok produk anas yg tiptop meletop boleh jah wasap kila deh☺️☺️☺️😁😁😁😁...01113210639 Jom dapatkan produk ANAScosmetics & setiap pembelian produk ANAScosmetics kila ade free gift 🎁 tau☺️☺️☺️☺️.. Jom beli ngan kila☺️☺️☺️ kila ye agent sah produk ANAScosmetics area tumpat & sape2 nak jana income boleh jgk wasap kila deh☺️☺️☺️... http://akila.wasap.my/ #ANAScosmetics #ANASism #TEAMSISTAANAS #ANASismkelantan #ANASismtumpat #ANASismpasirmas #ANASMascara #ANASEyeliner #ANASBlusher #ANASEyeshadow #ANASLipcream #ANASEyebrow #ANASMakeupremover #localcosmetics #kosmetikmurah #kosmetikviral #kosmetikpasirmas #kosmetiktumpat #kosmetikkelantan #aydajebat #kakimekaup #codtumpat #codpasirmas #muakelantan #muapasirmas #muatumpat

Share 0 0
anasism2u. Anasism Mini Lipcream
Rm22 (exclude post)
👄 Lela manja 👄 Kencana dew

Anasism Mini Lipcream Rm22 (exclude post) 👄 Lela manja 👄 Kencana dewi . Anasism Lipgloss Rm25 (exclude post) .. Murah je kan? Tunggu apa lagi, cepat order sekarang‼ Boleh klik link kat bio ok 🤩 . #ANASliquidlipstick #anasismkualalumpur #ANAScosmetics #ANASism #anasismminilipcream #anasismlipgloss #sistaangels

Share 1 0