(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Statistics

Hanis Zalikha haniszalikha haniszalikha Posts

haniszalikha. Eh eh muka nak ikut pergi kerja ke ni @thealisaaisyah

Eh eh muka nak ikut pergi kerja ke ni @thealisaaisyah

Share 293984 2381
haniszalikha. Bila kali terakhir anda selfie dengan suami? 😅😘

Bila kali terakhir anda selfie dengan suami? 😅😘

Share 175309 643
haniszalikha. I want to give away two sets of Cakenis Curves: High-waisted Shaper &

I want to give away two sets of Cakenis Curves: High-waisted Shaper & Waist Trainer (releasing on 8 DECEMBER 2019) if you can list down 3 of my personal reasons on why I loff wearing corset girdle bengkung sebagainya. Dan apakah features kedua-dua product baru daripada @cakenis yang buatkan anda PERLUKANNYA. Semua jawapan ada dalam video. Saya cari 5 pemenang, one two go!

Share 48386 912
haniszalikha. This is how we party now 😂

MADAGASCAR Live in KL. 5th-8th December 2

This is how we party now 😂 MADAGASCAR Live in KL. 5th-8th December 2019, KLCC Plenary Hall. Get your tickets today at http://bit.ly/MadagascarMY

Share 54202 79
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
haniszalikha. Wira kami. Bangun berjaga malam sebab Alisa celik 4pagi.

Wira kami. Bangun berjaga malam sebab Alisa celik 4pagi.

Share 312196 1419
haniszalikha. Taktau kenapa baru sekarang nak try moisturiser ni. Padahal dah wujud

Taktau kenapa baru sekarang nak try moisturiser ni. Padahal dah wujud lama. Asyik bangga2 kan foundation Fayce je, rupanya moisturiser dia power tak sedar. Kalau tau dari dulu dah pau setiap bulan 😂 Tolonglah cuba serious best. Sekarang masa yang perfect nak try sebab moisturiser ni ada dalam set Kampung Kit by Fayce. Satu set RM207 dapat foundation, buriti oil & watermelon moisturiser/mask. TAPI tengah ada promo. 50 pembeli pertama malam ni boleh beli satu set cuma RM155 okay. Tapi kena mesej malam ni jugak dekat 012-2099706 sebab lepas tu tak dapat dah RM155 okay goodluck. TOLONG TRY WATERMELON SERIES DIORANG NI. Both mask and moisturiser are so so gooood. @faycemy

Share 49514 173
haniszalikha. Kalau hujung video ni masih tak reti jugak taktaulah, tiga shawl kot g

Kalau hujung video ni masih tak reti jugak taktaulah, tiga shawl kot guna dari Cakenis Jakarta trio untuk satu style yang sama 😂 Guna tiga shawl berlainan untuk tunjuk betapa consistentnya awning kelim Cakenis dan draping yang sangat flowy plus kemas. Sebab tu pakai Cakenis ni cepat je siap nak keluar. Suami pun tenang takyah tunggu lama-lama hehe. Satu box trio Cakenis Jakarta ada ketiga-tiga helai shawls warna Brocade , Veil & Chantilly. Kini boleh dibeli di website www.shopcakenis.com @cakenis

Share 95361 574
haniszalikha. The usuals. Lepak kalau ada anak-anak sekali ni macam tiba-tiba je dah

The usuals. Lepak kalau ada anak-anak sekali ni macam tiba-tiba je dah tiga jam berlalu eh sembang apa je tadi?! Rindu sangat dan tak pernah puas. Pastu Yusuf dah besarnya 😭 Baru perasan. Memang abang kepada semua kawan-kawan.

Share 65284 74
haniszalikha. Hahaha me and the kids are having so much fun with the invitation box

Hahaha me and the kids are having so much fun with the invitation box from MADAGASCAR aaaaand they are coming to town this school holiday! This coming 5th-8th December 2019, KLCC Plenary Hall will be transformed into the world of Madagascar Island. I can’t wait for Yusuf to catch them LIVE on stage! We’ve never been to any shows like this! Get your tickets today at http://bit.ly/MadagascarMY and don't forget to use a Promocode of MADKOLS to get a 30% discount! I'll be there. See you there too! #madagascarMy #milestoneproduction #milestoneentertainment

Share 72065 322
haniszalikha. Twinning with the daughter means soft pink! In love with this shade of

Twinning with the daughter means soft pink! In love with this shade of pink from @cakenis shawl latest trio, Cakenis Jakarta. Now available on www.shopcakenis.com and through our stockists. Flowy white getup by @jovianrtw 🕊

Share 215244 667
haniszalikha. Alisa’s first solid meal. Wouldn’t miss this for the world. Masa berla

Alisa’s first solid meal. Wouldn’t miss this for the world. Masa berlalu sangat cepat dengan anak kedua 😭 @thealisaaisyah

Share 210552 662
haniszalikha. Happy weekend from this little rabbit! I know Toujours Kids Fruit & Ve

Happy weekend from this little rabbit! I know Toujours Kids Fruit & Vege Blend has helped Yusuf’s food journey. Masuk umur dia setahun dia dah pandai memilih makan, selera berkurang, nak minum susu je. Kami cuba Fruit & Vege Blend untuk tingkatkan selera makan dia. Satu sudu sebelum makan untuk cetus deria rasa dengan rasa masam manis buah beri Fruit & Vege Blend. Sekarang waktu makan jadi sangat mudah, dan dia makin suka mencuba semua 😍 Jangan tunggu lagi, semua info ada di @toujoursadvanced .

Share 70857 142
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
haniszalikha. Tauhu begedil & risoles power hasil air tangan @resepinanirostam 💯

Tauhu begedil & risoles power hasil air tangan @resepinanirostam 💯

Share 78597 184
haniszalikha. Berpetak bersama-sama. Aku sayang ko @dianadanielleb . Happy birthday

Berpetak bersama-sama. Aku sayang ko @dianadanielleb . Happy birthday cepatlah habis shoot 😫

Share 106129 110
haniszalikha. Yusuf & Alisa.

Yusuf & Alisa.

Share 62337 175
haniszalikha. Yeay AEON STYLE Taman Maluri is finally opened! Cantik sangat tu excit

Yeay AEON STYLE Taman Maluri is finally opened! Cantik sangat tu excited to share this with you guys! The idea of "AEON STYLE" sebenarnya nak create dedicated space supaya kita dapat shopping in comfort & convenience termasuklah yang gunakan wheelchair & baby stroller. Now ada spacious & parents friendly washroom, security escort service, premier surau dan banyak lagi. And baju yang I pakai pun from AEON STYLE okay! Love it! . 👨‍👩‍👧‍👦🎠 Yang paling Keknis suka is KIDS REPUBLIC area sebab ada activity space, clothes & mother care range & lepas tu ada Baby Room yang super luas lengkap dengan mini play area, breastfeeding room & special rest area for pregnant mommies. 📱 And now AEON dah launch AEON Kids Republic apps dimana boleh kumpul e-stamp to redeem gifts, dapat diskaun, tips & games dan banyak lagi tau. . And by the way, Delica area dah buka so korang boleh dapatkan ready made food macam sushi, pastri dan banyak lagi kat sini. . Naik public transport just stop je kat MRT AEON Maluri, terus sampai. . So swipe left nak tengok gambar best okay! . Kalau nak tahu lebih lanjut, boleh visit http://www.aeonretail.com.my/AeonStyleTM/home.php Info lanjut KIDS REPUBLIC: http://www.aeonretail.com.my/kidsrepublic/ Youtube AEON STYLE Taman Maluri reopening: https://youtu.be/Rk4-I_WFXxo @AEONRetail.MY #AEONSTYLETamanMaluri #AEONRetailMalaysia #Malaysia1stAEONSTYLE #ExperiencetheDifference #ExperiencethelifeSTYLE

Share 64934 152
haniszalikha. Beb, filem WIRA di pawagam bermula hari ini di seluruh negara Malaysia

Beb, filem WIRA di pawagam bermula hari ini di seluruh negara Malaysia & Singapura, kaw tgok ye? 🤪

Share 48804 145
haniszalikha. @thealisaaisyah 👊🏻

@thealisaaisyah 👊🏻

Share 122562 523
haniszalikha. Dating dengan Hassan Munas menonton filem yang mendebarkan!

Ramai jaw

Dating dengan Hassan Munas menonton filem yang mendebarkan! Ramai jawab betul untuk post tadi tapi tiga yang bertuah adalah @adawiyahzakaria @n.afifahm @adibahrdz . Anda dapat sepasang tiket menonton filem @wira_2019 KHAMIS ini! Selamat berdebar-debar dup dap dap dada turun naik dan tapak tangan berpeluh 😰🤯🥳 Filem WIRA di pawagam seluruh Malaysia, 3 hari lagi!

Share 122730 226
haniszalikha. Date night with? If you can guess who’s my date for that night, I migh

Date night with? If you can guess who’s my date for that night, I might have two movie tickets for you! Thanks @mimpi_kita for this fun & playful romantic dress!

Share 82383 514
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
haniszalikha. Regular family doing regular things ♥️
.
.
Oh pastu — nyahbau & seakan

Regular family doing regular things ♥️ . . Oh pastu — nyahbau & seakan dijemur di bawah mentari dengan VRAY handheld uv steriliser dari @happikiddo_ .

Share 74366 120
haniszalikha. Weekend starts early with them ♥️

Weekend starts early with them ♥️

Share 202101 611
haniszalikha. OOTD Aeon style sebab baju dan skirt dari situ. AEON STYLE yang pertam

OOTD Aeon style sebab baju dan skirt dari situ. AEON STYLE yang pertama di Malaysia, di Aeon Taman Maluri. Swipe left to have a look, and experience it yourself next weekend maybe? Set a date with the husband! Thanks Aeon sediakan tempat yang sangat selesa untuk shopping. . ❤ KIDS REPUBLIC - exclusive for kids & mom! Baju, mainan semua ada for our kids dan mother care items for moms & mommy-to-be dan juga Baby Room yang selesa. ❤ Ada self-payment counter kat supermarket, so nak bayar pun lebih cepat! ❤  Lebih banyak pilihan products macam pakaian, kasut untuk seisi keluarga. ❤ Glam Beauty - now boleh dapatkan wangian dan produk kecantikan berkualiti dari Jepun, Korea Selatan! ❤ Testing counter for electrical appliances & wide variety of products too! Kalau nak tahu lebih lanjut, boleh visit http://www.aeonretail.com.my/AeonStyleTM/home.php Youtube AEON STYLE Taman Maluri reopening: https://youtu.be/Rk4-I_WFXxo @AEONRetail.MY #AEONSTYLETamanMaluri #AEONRetailMalaysia #Malaysia1stAEONSTYLE #ExperiencetheDifference #ExperiencethelifeSTYLE AEON STYLE Taman Maluri will unveil new look officially by 21st November!

Share 86194 217
haniszalikha. Hahahahaha orang selalu letak gambar baby dengan gambar mak masa baby

Hahahahaha orang selalu letak gambar baby dengan gambar mak masa baby sebelah-sebelah sebab sama. Tapi ni tak sama langsung sampai suami pun tergelak time tunjuk collage ni hahahahahahaha. Mama pun cakap tak sama Alisa masa baby lagi cantik dari Hanis masa baby hahahaha kita perati je tau diorang ni 🤣 I love you so much @thealisaaisyah eee muah muah

Share 133300 378