(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Statistics

ANAS® Cosmetics Official anasism anasism Posts

anasism. Are you ready for ANAS new baby? Siapa yang jadi yang pertama dapat th

Are you ready for ANAS new baby? Siapa yang jadi yang pertama dapat this super gorgeous ANAS new baby komen “nak” dekat bawah mana tau dapat present dari ceo @anaszahrin kan! OMG! Excited . Double tap to see magic! 😱 #ANASism #SomethingMoist #ItGlidesSmoothlyOnYourLips

Share 686 161
anasism. TAG RAKAN RAKAN AWAK 👇🏻
. .
Amboi boss @AnasZahrin ni ada je dia kan

TAG RAKAN RAKAN AWAK 👇🏻 . . Amboi boss @AnasZahrin ni ada je dia kan! Hahahhaha 😂

Share 3939 232
anasism. Akan datang - Hanya rindu by @rozitachewan1 ✨ #MaskaraCheTa

Akan datang - Hanya rindu by @rozitachewan1#MaskaraCheTa

Share 384 31
anasism. Siapa dah bangun double tap dekat video ni dan komen “nak” dekat bawah

Siapa dah bangun double tap dekat video ni dan komen “nak” dekat bawah sebab mana tau dapat present maskara letups che ta ni dari big boss @anaszahrin nak takkkkkkk??? 😱

Share 702 348
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
anasism. Kenapa awak perlukan ANAS Mascara Che Ta? Jawapan paling menarik boss

Kenapa awak perlukan ANAS Mascara Che Ta? Jawapan paling menarik boss @anaszahrin akan pilih sebagai pemenang . Why? Kenapa nak? 🥰

Share 245 110
anasism. AVAILABLE NOW: siapa belum ada komen “nak” dekat bawah 👇🏻

AVAILABLE NOW: siapa belum ada komen “nak” dekat bawah 👇🏻

Share 239 150
anasism. #BTS mascara che ta ft our beloved sweetheart @aydajebat soooooo shome

#BTS mascara che ta ft our beloved sweetheart @aydajebat soooooo shomelll 🥰

Share 440 90
anasism. Bila @rozitachewan1 cuba nak nyanyi lagu korea. Any Kpop lovers? Berap

Bila @rozitachewan1 cuba nak nyanyi lagu korea. Any Kpop lovers? Berapa bintang nak bagi? ✨

Share 1233 288
anasism. Mascara Che Ta is back!
.
Harga baru sempena ANAS “Bundle Of Joy 2019”

Mascara Che Ta is back! . Harga baru sempena ANAS “Bundle Of Joy 2019” bakal memberi kejutan buat semua? . Nak tak???? #ANASism

Share 347 300
anasism. Now we present to you ANAS Ultra Madness Super Volume Mascara ft. @roz

Now we present to you ANAS Ultra Madness Super Volume Mascara ft. @rozitachewan1 . . Siapa belum ada? Komen “nak” sebab big boss @anasism nak announce something special. Nak tak? 💕

Share 816 490
anasism. ANAS Mascara Che Ta dah restock! Siapa yang belum ada komen “nak” deka

ANAS Mascara Che Ta dah restock! Siapa yang belum ada komen “nak” dekat ruangan komen di bawah . Yang serious nak sahaja komen ok 👇🏻

Share 411 355
anasism. Maskara Che Ta is back!!!!! Siapa serious nak komen “nak” dekat bawah

Maskara Che Ta is back!!!!! Siapa serious nak komen “nak” dekat bawah 👇🏻

Share 517 565
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
anasism. RESTOCK! Available now dekat semua platform ANAS cosmetics
.
Ultra Mad

RESTOCK! Available now dekat semua platform ANAS cosmetics . Ultra Madness Super Volume Mascara (Maskara Che Ta) ft. @rozitachewan1 omg! Siapa yang nak be part of ANAS Stockist Programme boleh terus DM details juga ok . Siapa belum ada the best mascara in town ni? 😱 #ANASism

Share 514 433
anasism. Dengan secara rasminya, Mascara terbaik di Malaysia telah mendarat dan

Dengan secara rasminya, Mascara terbaik di Malaysia telah mendarat dan available di semua platform ANAS Cosmetics termasuk ANAS Business Circle, ANAS Brunei & ANAS Indonesia . . Juga slot pengambilan agent/stokis untuk mascara che ta kini di buka. DM your details . . Menampilkan @rozitachewan1 sebagai official muse. Makeup and styling juga shoot by big boss @anaszahrin 💕

Share 1157 373
anasism. #BTS omg! Cantiknyaaaaaaaaa Che Ta letupssssssssssssssssss!! Belakang

#BTS omg! Cantiknyaaaaaaaaa Che Ta letupssssssssssssssssss!! Belakang tabir untuk koleksi Mascara Che Ta! Tak sabar nak bagitau good news dekat semua . Eh sapa belum ada mascara che ta komen “nak” ada benda special big boss @anaszahrin nak umumkan 🥰

Share 740 379
anasism. Mascara Che ta COMEBACK! Nantikan semua! 💕 kemunculan semual ratu mas

Mascara Che ta COMEBACK! Nantikan semua! 💕 kemunculan semual ratu mascara @rozitachewan1 #mascaracheta

Share 531 290
anasism. Boleh share tak jam berapa awak nampak posting ni dan dekat mana?
.
Co

Boleh share tak jam berapa awak nampak posting ni dan dekat mana? . Contoh: 11.35am / Damansara . Go!

Share 931 225
anasism. 1410 - kod yang ada dalam Summerlove x @intankaharuddin Eyeshadow Pale

1410 - kod yang ada dalam Summerlove x @intankaharuddin Eyeshadow Palette, antara our founder’s favorite shade jugak! Look at that korang, lawa kan! . Siapa suka this one? Jangan risau ada dalam palette terbaru ANAS NI . Double tap kalau suka! Kalau nak komen “nak” dekat bawah ok #ANAS 💕

Share 687 115
anasism. “18 orang makeup artist dok tanya dan nak collab untuk summerlove pale

“18 orang makeup artist dok tanya dan nak collab untuk summerlove palette ni semuanya saya tolak tapi makeup artist yang ke 19 saya takde kekuatan nak tolak, dia punya aura tu MashaAllah” . . Yang benar, @AnasZahrin

Share 1199 92
anasism. MAYA - warna eyeshadow terbaru yang ada dalam summerlove x @intankahar

MAYA - warna eyeshadow terbaru yang ada dalam summerlove x @intankaharuddin eyeshadow palette. Yes! Matte finish, sangat cantik untuk buat daily look and of course super pigmented serta sesuai dengan semua jenis warna kulit. This colour is one of @anaszahrin personal favorite shade. Yessss . Double Tap kalau awak suka MAYA & yes! Kami tak sabar nak tengok semua melaram with this colour! Wehuuuuu #ANAS #ANASism #ANAScosmetics #SUMMERLOVExIntanKaharuddin ☀️

Share 710 44
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
anasism. SUMMERLOVE x @intankaharuddin Eyeshadow Palette ft. @mafarikha the bom

SUMMERLOVE x @intankaharuddin Eyeshadow Palette ft. @mafarikha the bomb! Double tap to see magic ✨

Share 604 35
anasism. Antara warna wajib ada MAMAMIA, yang mana this gorgeous “based colour”

Antara warna wajib ada MAMAMIA, yang mana this gorgeous “based colour” ada dalam summerlove x @intankaharuddin eyeshadow palette. Perfect shade untuk buat base eyeshadow. Serious, this is a must warna wajib semua ada ❤️ . P/s: double tap for this look! #ANAS #ANASism #ANAScosmetics

Share 947 36
anasism. Summerlove x @intankaharuddin eyeshadow palette. Satu je nak cakap - S

Summerlove x @intankaharuddin eyeshadow palette. Satu je nak cakap - SEMUA WAJIB ADA! Serious tak tipu! #ANAS #ANASism #ANAScosmetics #SummerlovexIntanKaharuddin ☀️

Share 692 44
anasism. SUMMERLOVE Makeup Look by @khasmizi_zainudin soooooo beautiful! Sangat

SUMMERLOVE Makeup Look by @khasmizi_zainudin soooooo beautiful! Sangat sangat cantik! Super duper cantikkkkkkkkkk!! Thank you for creating this super amazing look - All using ANAS cosmetics #ANAS #ANASism #ANAScosmetics #SUMMERLOVExIntanKaharuddin ☀️

Share 763 26